Dr. Brown's Starterset Standaard Dr. Brown's

Dr. Brown's Starterset Standaard

Het gebruik van de producten van Dr. Brown wordt wereldwijd geadviseerd door artsen. De werking van de producten is wetenschappelijk aangetoond.

Lees verder

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Status: Op voorraad (voor meubels geldt binnen 10 werkdagen bezorgd) ?
€ 32,99
 
naar boven Productinformatie

Het gebruik van de producten van Dr. Brown wordt wereldwijd geadviseerd door artsen. De werking van de producten is wetenschappelijk aangetoond. Dr. Brown flessen worden veel gebruikt op kraamafdelingen en in kinderopvangcentra. De unieke Dr. Brown flessen zijn voorzien van een gepatenteerd ventielsysteem waardoor je kindje vacuumvrij wordt gevoed. Dit helpt boertjes, overgeven en darmkrampjes voorkomen. Ook alle vitaminen komen goed binnen. Bij deze nieuwste serie flessen is het ventilatiesysteem verbeterd waardoor deze ook zonder ventilatie gebruikt kan worden, ideaal als uw kind wat ouder wordt. De flessen van Dr. Brown zijn vrij van pvc en lood en zijn benoemd tot de beste babyartikelen.

 

Compleet start pakket van Dr. Brown. Dit pakket bestaat uit:

- 1x fles standaard van 120 ml;
- 2x fles standaard van 250 ml;
- 3x Fase 1 speen (0-3 maanden);
- 2x Fase 2 speen (3-6 maanden);
- 1x reinigingsborsteltje.

naar boven Productattributen

General

Merk Dr. Brown's
Naam Dr. Brown's Starterset Standaard

Specificaties

Maat
Garantie Standaard fabrieksgarantie
Kleur Diversen
Model Starterpakket
naar boven Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews

Schrijf uw eigen beoordeling

U schrijft een review over: Dr. Brown's Starterset Standaard

Hoe waardeert u dit product? *

Prijs
Kwaliteit
Gebruik
Algemeen
naar boven Service en Garantie
De garantie op doorgaans alle artikelen, tenzij anders aangeven, is normaliter de fabrieksgarantie die de fabrikant standaard biedt. Vaak vindt u de precieze garantietermijn in de gebruiksaanwijzing van het artikel. Indien deze niet aanwezig is dan geldt de wettelijke garantietermijn.

Mocht u verder nog vragen hebben, verzoeken wij u eerst de veelgestelde vragen door te nemen op deze website. Indien het gewenste antwoord hier niet tussen staat kunt u altijd een bericht sturen aan onze klantenservice.

Handige tip!

Gebruik bij het monteren van meubelen geen schroeftol/machine, maar gewoon een schroevendraaier. Hiermee voorkomt u schade aan de meubelen.