Koelstra

Koelstra

Koelstra kinderwagen bestellen

Wie op zoek is naar een leuke kinderwagen, heeft ze over het algemeen voor het uitzoeken. Maar wat als u nu het liefst gaat voor een gave kinderwagen van Nederlandse makelij, die gegarandeerd kwaliteit biedt? Dan komt u al snel uit bij een Koelstra kinderwagen. Een Koelstra kinderwagen is een kinderwagen van Nederlandse bodem, mét geschiedenis. Het familiebedrijf Koelstra maakt namelijk al sinds 1934 kinderwagens. Het bedrijf is gevestigd in het Friese Gorredijk en werkt generatie op generatie aan de mooiste kinderwagens, waarbij de vertrouwde kwaliteit gecombineerd wordt met innovatieve inzichten en de nieuwste trends.

Kies uw Koelstra kinderwagen nu uit!

Wie een mooie Koelstra kinderwagen wil bestellen, hoeft hiervoor niet ver te reizen. Dat kan namelijk gewoon vanuit huis, in de webshop van Baby & Tiener. Baby & Tiener is dé speciaalzaak voor alles wat met kinderen te maken heeft. Ook als het gaat om kinderwagens, hebben we een breed assortiment. Van Koelstra tot Maxi-Cosi en alle topmerken die daar tussenin zitten.

Winkelen bij Baby & Tiener is heel gemakkelijk. U kunt de zoekfunctie gebruiken om een bepaald product te vinden, maar u kunt ook door de verschillende categorieën klikken of de zoekfilters gebruiken om uw zoekresultaten nog verder te verfijnen. Daarmee kunt u bijvoorbeeld filteren op kleur of op budget.

Bezoek onze megastores

Heeft u wel een mooie Koelstra kinderwagen gezien, maar wilt u deze liever ook nog in het echt bekijken? Dat kan! Wij beschikken namelijk over twee prachtige megastores, in Sliedrecht en Capelle aan den IJssel. Hier zijn de meeste producten uit onze webshop ook in het echt te bewonderen. Onze medewerkers vertellen er graag meer over en kunnen u - indien gewenst - een demonstratie geven. U kunt de kinderwagen dan hier aanschaffen of dat later thuis via internet doen.

Bestelt u via onze webshop? Denk er dan aan dat bestellingen van meer dan €99,99 meestal gratis worden thuisbezorgd. Alleen voor internationale leveringen en de bezorging van (grote) meubels kunnen afwijkende voorwaarden van toepassing zijn. Als u hier vragen over heeft, kunt u ze natuurlijk altijd stellen!