Mima

Mima

Mooie Mima kinderwagen

Kinderspullen kosten geld. Daarom is het fijn als die kosten zoveel mogelijk uitgespreid kunnen worden over een langere periode. Dat kan met de Mima kinderwagen. De Mima kinderwagen groeit namelijk met uw kind mee. De wagen kan al direct na de geboorte gebruikt worden en blijft toepasbaar tot uw kind zo’n 17 kilo weegt. Kortom; u kunt er jaren mee vooruit.

Dat betekent niet automatisch dat het een hele zware wagen is. Sterker nog; de wagen is juist behoorlijk licht. Bovendien kan de kinderwagen tot hele praktische formaten worden ingeklapt, zodat u niet bang hoeft te zijn voor een volle achterbak of een gebrek aan ruimte. Het inklappen gaat heel eenvoudig en kan zelfs met één hand gedaan worden.

Mima kinderwagen, ook voor tweelingen

De Mima kinderwagen is verkrijgbaar in een enkele variant, maar is ook beschikbaar voor tweelingen. Zo heeft u dezelfde wagen, maar dan in dubbel formaat. Uiteraard profiteert u dan van dezelfde voordelen als bij een enkele Mima kinderwagen. Dat is echter niet het enige; ook de gewone Mima kinderwagen kan uitgerust worden met twee zitjes. Het extra zitje is apart verkrijgbaar en eenvoudig te monteren. Handig voor bijvoorbeeld twee peuters of een peuter en een baby!

U koopt uw Mima kinderwagen natuurlijk bij Baby & Tiener. Baby & Tiener is een speciaalzaak met alles wat uw kinderen zich maar kunnen wensen. Van de jongste babyjaren tot ver in de tienerjaren, van accessoires tot complete kamers. U vindt onze megastores in Sliedrecht en Capelle aan den IJssel, maar kunt natuurlijk ook gewoon uw bestelling in onze webshop plaatsen.

Voordelig bestellen

Het belangrijke voordeel van bestellen in onze webshop is dat u zich in dat geval geen zorgen hoeft te maken over of uw gewenste producten wel in de auto passen. Wij zorgen ervoor dat alles bij u thuisbezorgd wordt. Bestelt u voor meer dan €99,99, dan is dit ook nog eens helemaal gratis.

Betalen doet u veilig en snel via iDeal. Als u liever achteraf betaalt, dan is dat ook een mogelijkheid. Daarvoor worden wel extra kosten in rekening gebracht. Op alle bestellingen krijgt u bovendien 14 dagen bedenktijd.