Mutsy

Mutsy

Evenwicht dankzij Mutsy kinderwagen

De tijd rondom de geboorte van een kind is in veel gevallen een roerige tijd. Er moet een nieuwe balans gevonden. Dat geldt als het gaat om het eerste kind, maar zeker ook als er al kinderen in het gezin zijn. Mutsy helpt bij het vinden van die balans, onder meer door een dubbele dosis betrouwbaarheid en comfort te bieden. Dat gaat in de vorm van een Mutsy kinderwagen, een klassieker die al sinds 1937 op de markt is.

Natuurlijk heeft de ontwikkeling van de Mutsy kinderwagen in al die jaren niet stil gestaan. De wagen is door de jaren heen steeds verder verfijnd, doorontwikkeld en aangepast aan de huidige eisen. Dat resulteert in een wagen met een klassieke betrouwbaarheid en een innovatieve kwaliteit.

Mutsy kinderwagen voor meer gemak

Een Mutsy kinderwagen wordt niet alleen gekenmerkt door de klassieke uitstraling, maar ook door de veelzijdigheid. Deze robuuste, betrouwbare wagen is zowel voor kinderen als voor ouders prachtig om te gebruiken. De wagen is geschikt voor een wieg, maar ook voor verschillende zitjes. Daarnaast is de wagen stabiel, comfortabel en veelzijdig. Ook handig; de kinderwagen biedt veel ruimte voor bagage.

Om de wagen helemaal op maat af te werken, kunt u kiezen voor talloze accessoires, kleuren en afwerkingen. Dat maakt dat de wagen geschikt is voor het gebruik tijdens elk seizoen, maar ook in elke omgeving. Of het nu gaat om gebruik in de stad of op het platteland; met een Mutsy kinderwagen zit u altijd goed.

Vandaag besteld, morgen in huis

Uw Mutsy kinderwagen bestelt u gemakkelijk en snel bij Baby & Tiener. Wij begrijpen dat u liever niet te lang wacht op producten. Daarom doen wij ons best om bestellingen die voor 15:00 bij ons binnen komen, de volgende dag al te bezorgen. Lang wachten is dan niet nodig. Uiteraard is het hiervoor wel belangrijk dat de artikelen ook daadwerkelijk op voorraad zijn.

Over extra of verborgen kosten hoeft u zich geen zorgen te maken; bestelt u voor meer dan €99,99, dan hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen verzendkosten te betalen. Die nemen wij dan voor onze rekening.