Nuna

45 Artikel(en)

45 Artikel(en)

Nuna

Nuna buggy: pret onderweg

Hoewel het natuurlijk hartstikke leuk is om met een baby op pad te gaan, kan het ook best een hele onderneming zijn. Dat zullen veel ouders kunnen beamen. Het merk Nuna is daarop ingesprongen en heeft een hele duidelijke filosofie als het gaat om de producten die het bedrijf ontwikkelt: ze moeten ouders werk uit handen nemen en ervoor zorgen dat zij de tijd over hebben om echt volop te kunnen genieten va het ouderschap. Hoe ze dat doen? Onder meer met de Nuna buggy.

De Nuna buggy is een vlotte, leuke buggy die ook nog eens heel praktisch is in gebruik. Helemaal volgens de oer-Hollandse principes van het merk: vakmanschap, schoonheid en het idee dat minder altijd meer is. Dat vertaalt zich in producten die prettig zijn in gebruik én tijd en moeite besparen.

Een Nuna buggy bestellen

Natuurlijk kunnen we veel vertellen over de Nuna buggy, maar ook hiervoor geldt: zien is geloven. Daarom bieden we bij Baby & Tiener verschillende uitvoeringen van de Nuna buggy aan. Kies een mooie kleur, controleer of de buggy geschikt is voor uw kind en plaats uw bestelling. Voor meer informatie kunt u natuurlijk de uitgebreide specificaties lezen en de foto's bekijken. Als u nog meer vragen hebt, dan staat onze klantenservice u graag te woord. Zij weten alles over onze producten en kunnen u precies antwoord geven op uw vragen.

Altijd snelle levering

Als u eenmaal uw bestelling geplaatst hebt, dan is het een kwestie van afwachten. Natuurlijk niet te lang: als u uw bestelling voor 15:00 aan ons hebt doorgegeven, dan zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag al bezorgd wordt. Wij leveren uw Nuna buggy namelijk direct uit voorraad, waardoor er geen kostbare tijd verloren gaat. Bestelt u voor meer dan €99,99, dan brengen we bovendien geen verzendkosten in rekening. Let op: dit is niet altijd het geval als uw bestelling naar Duitsland of België verzonden moet worden óf u grote producten bestelt, zoals meubels. Lees daarom altijd even de verzendvoorwaarden of neem contact met ons op.