Quinny

Quinny

Flexibel: Quinny kinderwagen

Voor het leven in de stad is een flexibele houding nodig. Dat geldt voor mensen, maar natuurlijk ook voor de producten die zij gebruiken. Daar heeft Quinny rekening mee gehouden. Quinny is een echt eigentijds stadsmerk, dat zich in het bijzonder heeft toegelegd op het ontwikkelen van mooie en slimme producten die met kinderen mee groeien. Dat maakt ze duurzaam en zorgt ervoor dat u het maximale uit uw investering haalt.

In het ontwerp is uw levensstijl in de stad als uitgangspunt genomen; die levensstijl verandert niet ineens met de komst van een kind en met een Quinny kinderwagen hoeft dat ook niet. Dan kunt u namelijk gewoon op een prettige, flexibele manier doorleven. Precies zoals u gewend bent.

Voordelen van een Quinny kinderwagen

Een Quinny kinderwagen heeft hele duidelijke voordelen. Zo is het een kinderwagen die flexibel en praktisch is. Dat begint al bij het kiezen van de juiste kinderwagen; die kan aangepast worden op het formaat van uw woning; als u veel ruimte hebt, dan kiest u een grotere kinderwagen. Heeft u weinig ruimte, dan kiest u voor een kleiner exemplaar. Ook handig is de mogelijkheid om een type te kiezen afhankelijk van of u veel met het openbaar vervoer reist.

Als u veel met het openbaar vervoer reist, is het helemaal belangrijk om snel met de wagen in en uit treinen en bussen te kunnen stappen. De Quinny kinderwagen biedt daar mogelijkheden voor. U koopt de Quinny kinderwagen die helemaal bij u past natuurlijk via Baby & Tiener, dé speciaalzaak voor kinderen van alle leeftijden.

Veilig online bestellen

Bestellen gaat bij Baby & Tiener heel gemakkelijk. U kiest gewoon het juiste product uit en plaatst dit in uw winkelwagen. Doorloop vervolgens de stappen van het bestelproces. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende betaalmethoden. Controleer altijd ook even het juiste verzendadres, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw bestelling met een zo kort mogelijke vertraging geleverd wordt.

Behalve snelheid en een goede service biedt bestellen bij Baby & Tiener nog een belangrijk voordeel; als u voor meer dan €99,99 bestelt, dan betaalt u bij ons geen verzendkosten!