X-Adventure

X-Adventure

Beste koop: X-Adventure kinderwagen

Een kinderwagen heeft misschien een wat saai imago, maar dat betekent niet dat ze ook altijd automatisch saai zijn. Sterker nog: een kinderwagen kan er ontzettend stoer uitzien! Zeker als het gaat om een X-Adventure kinderwagen. X-Adventure is al jaren gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van kinderwagen’s met een stoere, eigentijdse uitstraling. Het bedrijf begon aan het einde van de jaren '80 met twee superstores in Nederland en is inmiddels ook uitgebreid naar diverse andere landen. Daar worden de producten van X-Adventure in grote babywinkels verkocht.

Op dit moment worden de X-Adventure producten verscheept naar maar liefst 18 verschillende landen, van Nederland tot Nieuw-Zeeland en van Frankrijk tot Indonesië. Het gaat hierbij om de klassieke kinderwagen's en kinderwagens, maar ook om innovatieve nieuwe modellen met een unieke uitstraling.

Bestel uw X-Adventure kinderwagen

Een X-Adventure kinderwagen kopen? Daarvoor hoeft u helemaal niet ver te reizen. U hoeft er zelfs geen winkel voor in Nederland te bezoeken. Dat kan namelijk gewoon vanuit uw luie stoel, in de webshop van Baby & Tiener. Baby & Tiener is de online megastore voor alles wat met kinderen te maken heeft. Van kinderwagens tot bedtextiel en van ledikantjes tot volledige tienerkamers. Ook voor de X-Adventure kinderwagen kunt u hier terecht, evenals voor tal van andere kinderwagen's.

Gebruik de zoekfunctie om direct een overzicht te krijgen van de verschillende kinderwagen's of selecteer het merk om alleen de X-Adventure kinderwagen's te bekijken. U krijgt meer informatie door op een specifiek product te klikken. Heeft u nog meer vragen? Dan kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. Onze klantenservice staat u graag te woord en helpt u met plezier verder.

Gratis snelle verzending

Uw X-Adventure kinderwagen bestellen bij Baby & Tiener heeft veel voordelen. Als eerste kunt u bij ons altijd rekenen op aantrekkelijke prijzen. En ook niet onbelangrijk: als u voor meer dan €99,99 bestelt, dan wordt uw order in de meeste gevallen gratis verzonden. Alleen bij (grote) meubels gelden andere tarieven. De meeste producten in onze webshop zijn gewoon op voorraad en kunnen daarom heel snel geleverd worden. Wie voor 15:00 een bestelling plaatst, heeft deze in de regel de volgende dag al in huis. Sneller is bijna niet mogelijk!