Stokke babykamer

Baby bedjes, commodes en fijne accessoires: Stokke heeft alles in het assortiment om een fijne babykamer in te richten! Een Stokke babykamer is duurzaam en jij en je kindje zullen er jarenlang plezier van hebben. Bekijk op deze pagina het complete assortiment Stokke babykamers en richt de babykamer in met de meubels die jij het mooiste vindt!

Stokke babykamer

26 producten

Pagina
 1. Stokke® Home™ Hoeslaken Changer White 2 st.
  Stokke® Home™ Hoeslaken White 2 st.
  Waardering:
  0%
   59,00
 2. Stokke® Sleepi™ Bed Fitted Sheet V3
  Stokke® Sleepi™ Bed Fitted Sheet V3
  Waardering:
  0%
   29,00
 3. Stokke® Sleepi™ Bed Matras V3
  Stokke® Sleepi™ Bed Matras V3
  Waardering:
  0%
   259,00
 4. Stokke® Sleepi™ Bed V3 Hazy Grey
  Stokke® Sleepi™ Bed V3 Hazy Grey
  Waardering:
  0%
   669,00
 5. Stokke® Sleepi™ Bed V3 Mesh Voering Wit
  Stokke® Sleepi™ Bed V3 Mesh Voering Wit
  Waardering:
  0%
   89,00
 6. Stokke® Sleepi™ Bed V3 Natural
  Stokke® Sleepi™ Bed V3 Natural
  Waardering:
  0%
   669,00
 7. Stokke® Sleepi™ Bed V3 White
  Stokke® Sleepi™ Bed V3 White
  Waardering:
  0%
   669,00
 8. Stokke Sleepi Commode Natural
  Stokke® Sleepi™ Commode Natural
  Waardering:
  0%
   649,00
 9. Stokke Sleepi Commode White
  Stokke® Sleepi™ Commode White
  Waardering:
  0%
   649,00
 10. Stokke® Sleepi™ Commodeblad
  Stokke® Sleepi™ Commodeblad
  Waardering:
  0%
   229,00
 11. Stokke® Sleepi™ Hemeltje V3 White
  Stokke® Sleepi™ Hemeltje V3 White
  Waardering:
  0%
   69,00
 12. Stokke® Sleepi™ Piekstok V3 Hazy Grey
  Stokke® Sleepi™ Piekstok V3 Hazy Grey
  Waardering:
  0%
   49,00
 13. Stokke® Sleepi™ Drape Rod V3 Natural
  Stokke® Sleepi™ Piekstok V3 Natural
  Waardering:
  0%
   49,00
 14. Stokke® Sleepi™ Piekstok V3 White
  Stokke® Sleepi™ Piekstok V3 White
  Waardering:
  0%
   49,00
 15. Stokke® Sleepi™ Uitbreidingsset V3 White
  Stokke® Sleepi™ Uitbreidingsset V3 White
  Waardering:
  0%
   325,00
 16. Stokke® Sleepi™ Wieg Matras Mini V3
  Stokke® Sleepi™ Wieg Matras Mini V3
  Waardering:
  0%
   139,00
 17. Stokke® Wiegje Sleepi™ Mini V3 Hazy Grey
  Stokke® Wiegje Sleepi™ Mini V3 Hazy Grey
  Waardering:
  0%
   399,00

26 producten

Pagina

De Stokke Sleepi: een fijn meegroeibedje

Het middelpunt van een Stokke babykamer is de Stokke Sleepi. Dit is een baby bedje dat meegroeit met je kindje, vanaf de geboorte tot een leeftijd van 10 jaar. Dit bedje kan op verschillende manieren worden omgebouwd met behulp van losse uitbreidingspakketten zodat jij en je kindje er jarenlang plezier van zullen hebben!

Er zijn twee verschillende Stokke Sleepi meegroeibedjes: de Stokke Sleepi mini en het Stokke Sleepi bed. De Sleepi mini heeft het formaat van een wiegje en is heel compact. Het ideale bedje voor na de geboorte van je kindje, omdat het lekker klein is en heel geborgen en veilig aanvoelt voor je kindje. Het wiegje staat op wieltjes en daardoor kan je het heel gemakkelijk overal waar je maar wilt neerzetten. Wanneer je kindje uit de Stokke Sleepi mini is gegroeid, kan het wiegje worden omgebouwd tot een ledikantje. De Stokke Sleepi mini is nu omgebouwd tot het Stokke Sleepi bed!

Je kan er ook voor kiezen om je kindje vanaf de geboorte in het Stokke Sleepi bed te laten slapen. Ook dit bedje kan worden gebruikt vanaf de geboorte. Met de los verkrijgbare uitbreidingspakketten kan dit bed zelfs worden omgebouwd tot peuterbed en later tot tienerbed. Zo kan je kindje tot een leeftijd van ongeveer 10 jaar gebruiken maken van dit praktische Stokke bed! Om het bed als peuterbed te gebruiken kan de bedbodem op de laagste stand worden geplaatst en kan er één spijlenzijde worden verwijderd. Zo kan je kindje zelfstandig in en uit het bedje stappen. Om het bed uit te breiden tot tienerbed is de uitbreidingsset nodig waarmee de bedbodem en de zijkanten van het bedje worden vergroot.

Een complete Stokke babykamer

Een complete Stokke babykamer bestaat uit een Stokke Sleepi baby bedje en de Stokke Home commode. Een commode op de babykamer is onmisbaar. Het biedt een fijne plek om je kindje te verzorgen, te verschonen en aan te kleden. De Stokke commode biedt lekker veel opbergruimte in de ruime lades voor alle verzorgingsproducten, kleertjes en andere babyspulletjes. Zo heb je alles heel gemakkelijk binnen handbereik wanneer je je kindje aan het verschonen bent. Onder de commode bevindt zich een open ruimte voor je voeten, zodat je dicht bij je kindje kan staan.

De Stokke commode kan worden uitgebreid met een losse verschoonopzet: de Stokke Home Changer. De verschoonopzet kan op de commode worden geplaatst en biedt een veilige en comfortabele plek om je kindje te verschonen. De Changer kan op 2 manieren worden gebruikt: je kindje kan dwars voor je liggen of recht voor je. Dankzij de beschermende zachte zijkanten van het verschoonkussen ligt je kindje heerlijk comfortabel. Aan de zijkant van de verschoonopzet zit een opbergvak. Hier kan je wat spulletjes bewaren die je nodig hebt tijdens het verschonen.

Accessoires voor de Stokke babykamer

Om de Stokke babykamer helemaal af te maken kan je de kamer mooi aankleden met leuke accessoires. Om het baby bedje een sfeervolle uitstraling te geven, kan je een Stokke hemeltje ophangen boven het bedje. Het hemeltje ziet er heel gezellig uit, maar het geeft je kindje ook een geborgen gevoel. Het hemeltje kan worden opgehangen aan de bijbehorende piekstok. De piekstok kan gemakkelijk op het Stokke Sleepi wiegje of bedje worden vastgemaakt. Aan de bovenkant van de piekstok bevindt zich een gat, waardoor je er bijvoorbeeld een muziekmobiel aan kan ophangen. Je kindje zal heerlijk rustig in slaapvallen op dit heerlijke knusse plekje!