Stokke

Stokke

Stokke staat wereldwijd bekend om de hoogwaardige producten voor kinderen. Bij alle producten staat het belang van het kind altijd voorop. De producten zijn erop gericht om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren en de verbondenheid met hun familie te versterken. Van hoge kinderwagens waarbij je kindje naar jou kijkt tot een grote collectie ergonomische en veelzijdige kinderstoelen: de ontwerpers van Stokke ontwikkelen producten die kinderen en ouders dichter bij elkaar brengen.

Stokke kinderstoelen   Stokke kinderwagens   Stokke babykamers   Stokke in bad   Stokke op reis   Stokke draagzakken

77 producten

Pagina
 1. JetKids™ by Stokke® BedBox™ Black
  JetKids™ by Stokke® BedBox™ Black
  Waardering:
  0%
   199,00
 2. JetKids™ by Stokke® BedBox™ Blue Sky
  JetKids™ by Stokke® BedBox™ Blue Sky
  Waardering:
  0%
   199,00
 3. JetKids™ by Stokke® BedBox™ White
  JetKids™ by Stokke® BedBox™ White
  Waardering:
  0%
   199,00
 4. JetKids™ by Stokke® Crew Backpack White
  JetKids™ by Stokke® Crew Backpack White
  Waardering:
  0%
   59,00
 5. Stokke® Flexi Bath™ Transparent Green
  Stokke® Flexi Bath™ Transparent Green
  Waardering:
  0%
  Normaal  59,00 Voor  45,95
 6. Stokke® Home™ Hoeslaken Changer White 2 st.
  Stokke® Home™ Hoeslaken White 2 st.
  Waardering:
  0%
   59,00
 7. Stokke® Limas™ Draagzak Olive Green
  Stokke® Limas™ Draagzak Olive Green
  Waardering:
  0%
   139,00
 8. Stokke® Nomi® Baby Set Black
  Stokke® Nomi® Baby Set Black
  Waardering:
  0%
   59,00
 9. Stokke® Nomi® Baby Set White
  Stokke® Nomi® Baby Set White
  Waardering:
  0%
   59,00
 10. Stokke® Nomi® Chair Beech Black
  Stokke® Nomi® Chair Beech Black
  Waardering:
  0%
   259,00
 11. Stokke® Nomi® Chair Beech Black/Black
  Stokke® Nomi® Chair Beech Black/Black
  Waardering:
  0%
   259,00
 12. Stokke® Nomi® Chair Beech White
  Stokke® Nomi® Chair Beech White
  Waardering:
  0%
   259,00

77 producten

Pagina

De Stokke Tripp Trapp: de ideale kinderstoel die meegroeit met je kindje

De Stokke kinderstoelen zijn ontworpen om je kindje dichterbij te brengen en de interactie aan tafel te stimuleren. De collectie bestaat uit de Stokke Tripp Trapp, de Stokke Clikk en de Stokke Steps. Alle kinderstoelen zijn echte meegroeistoelen, zodat je er jarenlang plezier van zult hebben!

De meest populaire Stokke kinderstoel is de Tripp Trapp®. Deze stoel kan in combinatie met verschillende accessoires gebruikt worden vanaf de geboorte van je kindje tot een maximaal gewicht van 85 kg. Met de verschillende accessoires zal je kindje op welke leeftijd dan ook de perfecte ondersteuning krijgen. De Stokke Tripp Trapp stoel heeft een in diepte en hoogte verstelbare zit- en voetenplank. Dit zorgt voor een optimale ergonomische zithouding.

Vanaf de geboorte kan de Stokke Tripp Trapp worden gebruikt in combinatie met de Stokke Newborn Set. Deze set kan op de kinderstoel worden geplaatst zodat je je kindje altijd gemakkelijk bij jezelf in de buurt kan neerzetten en hij of zij direct mee kan doen met het gezin. De set kan gebruikt worden tot een maximaal gewicht van 9 kg. De Newborn Set is verstelbaar en heeft een vijfpunts veiligheidstuigje zodat je je kindje veilig vast kan maken.

Wanneer je kindje uit de Newborn Set is gegroeid kan je overgaan op de Stokke® Baby Set. Deze set kan worden gebruikt vanaf een leeftijd van ongeveer 6 maanden, zodra je kindje zelfstandig rechtop kan zitten. Zo kan je kindje gaan genieten van de eerste hapjes en gezellig mee-eten aan tafel! De Baby Set heeft een verhoogde rugleuning en een rail met een geïntegreerde kruisgordel, zodat je kindje veilig en comfortabel in de stoel zit.

Als je kindje eenmaal groot genoeg kan ook de Newborn Set van de Stokke® Tripp Trapp® kinderstoel worden gehaald. Tijd om nog lang te gaan genieten van deze comfortabele meegroei kinderstoel!

De Stokke Xplory X: een unieke, praktische en veilige kinderwagen

Ga onbezorgd op pad met de Stokke Xplory X! Het unieke ontwerp van deze kinderwagen brengt jou en je kindje dichter bij elkaar.

De Stokke kinderwagen is veilig, innovatief en stijlvol. De kinderwagen straalt luxe uit, is heel wendbaar en comfortabel voor je kleintje. De wagen kan worden gebruikt vanaf de geboorte in combinatie met de reiswieg. Zodra je kindje zelfstandig kan zitten kan de wandelwageninzet op het frame worden geplaatst zodat je kindje lekker om zich heen kan kijken. Het zitje van de Stokke Xplory X kan in verschillende posities worden gezet: slapen, rusten en actief. Ook is het zitje omkeerbaar zodat het naar je toe gericht kan worden of juist van je af. De voetensteun is verstelbaar in drie standen zodat hij meegroeit met je kindje. De kinderwagen kan worden gebruikt tot een maximaal gewicht van 22 kg.

De zitting van de Stokke Xplory X kinderwagen is lekker hoog. Dit brengt je kindje dichterbij jou in de buurt. Dit schept een band met jou als ouder en het geeft je kindje een veilig gevoel. Doordat de hoogte van het zitje verstelbaar is kan de kinderwagen ook gemakkelijk aan tafel worden geschoven als je gezellig een hapje gaat eten in de stad bijvoorbeeld. Zo zit je kindje altijd lekker dicht bij je in de buurt!

Je kan de Stokke Xplory X gemakkelijk meenemen als je een dagje weg gaat. Je kan de wagen namelijk heel snel in één beweging opklappen tot een compact pakketje die perfect in de kofferbak van je auto zal passen. Dankzij de verstelbare handgreep die in hoogte en in hoek versteld kan worden kan iedereen de kinderwagen fijn besturen, ongeacht hoe lang je bent. Dankzij de 360 graden zwenkwielen manoeuvreer je de kinderwagen moeiteloos door alle smalle straatjes.

Stokke voor thuis

Stokke heeft een complete collectie babykamers zodat jij een kamertje kan samenstellen die past bij jou kleintje! De babykamers bestaan uit het Stokke® Sleepi™ baby bedje en de Stokke Home ladekast.

De Stokke Sleepi is een baby bedje dat meegroeit met je kindje. Het bedje is verkrijgbaar in verschillende afmetingen: de Stokke Sleepi mini en het Stokke Sleepi bed. Beide bedjes kunnen met de verschillende uitbreidingssets worden uitgebreid tot een bed wat gebruikt kan worden tot een leeftijd van 10 jaar. De bedbodem van het baby bedje is in hoogte verstelbaar. Zo hoef je de eerste periode niet ver te bukken om je kindje in het bedje te leggen of eruit te halen. Als je kindje eenmaal zelfstandig kan zitten of zichzelf kan optrekken kan de bodem van het bedje naar beneden worden gezet zodat je kindje niet zomaar uit het bedje kan klimmen.

De Stokke Sleepi heeft vergrendelbare zwenkwieltjes. Hierdoor kan het bedje gemakkelijk worden verplaatst. Ideaal voor als je kindje de eerste tijd na de geboorte bij jou op de kamer slaapt. Door de wieltjes kan je het Stokke baby bedje hier gemakkelijk neerzetten en later weer terugzetten op de babykamer.

De Stokke Home ladekast sluit perfect aan bij het Stokke ledikantje. De ladekast is verkrijgbaar in dezelfde kleuren als dat het bedje verkrijgbaar is, namelijk: Natural, White en Hazy Grey. De kast heeft 3 ruime lades die voldoende ruimte voor alle babyspulletjes! Je kan de ladekast ook uitbreiden met de losse commodeopzet. Zo heb je voldoende ruimte om je kindje te verschonen op twee manieren: je kindje ligt dwars voor je of recht voor je.

Naast de meubels voor de babykamer heeft Stokke ook een ideaal baby badje in het assortiment: het Stokke Flexi Bath. Dit unieke en compacte badje is ideaal voor als je weinig ruimte hebt in de badkamer of om mee te nemen op reis! Het badje kan gemakkelijk in één keer worden plat gevouwen. De bodem van het badje is anti-slip en zorgt ervoor dat het badje tijdens het wassen stevig op de ondergrond staat. Er is ook een losse badstandaard verkrijgbaar voor de Stokke Flexi Bath zodat het badje altijd op een fijne hoogte staat.

Het baby badje beschikt over een handige warmtesensor in de badstop. De badstop kleurt donkerrood als het water te warm is. Zo weet je altijd zeker dat het water niet te warm is en dat je kindje veilig in bad gaat!