Stokke op reis

Ga op reis met Stokke! Neem je de JetKids by Stokke BedBox mee in het vliegtuig zodat je van elke stoel heel gemakkelijk een heerlijk bedje voor je kind kan maken of kies je voor de JetKids by Stokke Crew Backpack waarin je handige spulletjes voor onderweg kan meenemen? Bekijk op deze pagina het complete assortiment Stokke producten voor op reis!

Stokke op reis

12 producten

12 producten

Ideaal voor op vakantie: de JetKids by Stokke BedBox

Als je op vakantie gaat met het vliegtuig is de JetKids by Stokke BedBox een echte musthave! Deze eersteklas ride-on kinderkoffer kan binnen een handomdraai worden veranderd in een kinderbed of beensteun voor op de vliegtuigstoel! Zo kan je kindje altijd even lekker slapen tijdens de vlucht en heeft hij of zij daar een heerlijk plekje voor.

De BedBox is niet alleen super handig om een fijne slaapplek te creëren, hij biedt ook lekker veel opbergruimte! Alle spulletjes van je kindje kunnen er veilig in worden opgeborgen. Ook in de deksel bevindt zich wat opbergruimte. Ideaal om daar wat leuk speelgoed in te doen waar je kindje tijdens de vlucht mee kan spelen!

In het vliegtuig maak je in 5 eenvoudige stappen een bed of beensteun van de koffer. De Stokke BedBox kan worden gebruikt voor peuters en kinderen van 1 tot 7 jaar als bed. Je kan de BedBox gebruiken in bijvoorbeeld het vliegtuig, de trein of de veerboot. Met de bovenzijde van de koffer en het verlengstuk maak je gemakkelijk een voetensteun of bed. Met het matras en de zijsteunen maak je van iedere stoel een comfortabele ruimte.

Als ride-on koffer kan de JetKids by Stokke BedBox worden gebruikt vanaf 3 jaar. De ride-on koffer heeft soepel draaiende wielen en goede vering, waardoor je goed kan manoeuvreren. Er zit een verstelbare riem aan de koffer, waardoor je de koffer ook gemakkelijk kan trekken of dragen. Bovenop de JetKids by Stokke BedBox zit een handvat, waaraan je kindje zich kan vasthouden tijdens het rijden.

Neem alle essentials voor onderweg mee in de JetKids by Stokke Crew Backpack!

Als je op reis gaat met je kindje, moet je heel veel meenemen! Ook tijdens het reizen is het fijn als je wat spulletjes binnen handbereik hebt. De JetKids by Stokke Crew Backpack is hiervoor ideaal! Deze uitbreidbare rugzak heeft lekker veel opbergruimte zodat jij alles mee kan nemen wat je nodig hebt. Je kindje zal het geweldig vinden om rond te mogen lopen met deze stoere tas! Naast dat je hen kan gebruiken voor onderweg, is hij ook heel handig om mee te nemen naar school.

De tas is voorzien van verstelbare gevoerde schouderriemen en een borstriem waardoor hij heel comfortabel gedragen kan worden. De reflecterende details zorgen voor veiligheid en maken je kindje goed zichtbaar. De tas is gemaakt van hoogwaardig, waterafstotend materiaal. Daardoor kan hij heel gemakkelijk schoongemaakt worden en is het geen probleem als hij een beetje vies wordt.

De JetKids by Stokke Crew Backpack kan worden gebruikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Dankzij de uitbreidingsstukken en verstelbare riemen kan de tas makkelijk worden gebruikt tot je kindje ongeveer zeven jaar oud is.

Met Stokke op reis met kindjes van alle leeftijden

De JetKids by Stokke BedBox kan worden gebruikt voor kindjes vanaf 1 jaar en de JetKids by Stokke Crew Backpack voor kindjes vanaf 2 jaar. Deze items zijn allebei ideaal om mee te nemen op vakantie omdat er veel spulletjes in mee genomen kunnen worden! Is jouw kindje nog wat kleiner en wil je even je handen vrij? Kijk dan ook eens naar de Stokke MyCarrier draagzakken! Ideaal voor op reis, maar ook voor thuis. Hierin kan je je kindje lekker dicht bij je dragen vanaf een leeftijd van 4 weken tot ongeveer 3 jaar. Als je op vakantie bent en je wilt een stukje gaan wandelen, maar het terrein is een beetje te hobbelig voor een comfortabele rit met de kinderwagen, neem dan een Stokke draagzak mee. Praktisch, maar ook heel knus en gezellig!