Cybex Aton 5

De Cybex Aton 5 is een comfortabele en veilige groep 0 autostoel. Deze Cybex autostoel is geschikt vanaf de geboorte tot maximaal gewicht van maximaal 13 kg. Dit komt overeen met een leeftijd van ongeveer 1 jaar. De autostoel kan in de auto worden bevestigd door middel van de autogordel of met behulp van de los verkrijgbare Isofix Base.

Cybex Aton 5

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De voordelen van de Cybex Aton 5 autostoel

De Cybex autostoel Aton 5 is een groep 0 autostoeltje. Een groep 0 autostoel is geschikt vanaf de geboorte tot een maximaal gewicht van 13 kg. Dit komt overeen met een leeftijd van ongeveer 1 jaar. De autostoel wordt achterwaarts in de auto geplaatst. Dit zorgt ervoor dat het hoofdje en het nekje voldoende ondersteuning krijgen in het geval van een botsing. Om ervoor te zorgen dat het autostoeltje nog veiliger is, is hij voorzien van een Linear Side-impact Protection systeem. Dit unieke systeem zorgt ervoor dat de kracht bij een botsing vanaf de zijkant met 25% wordt verminderd.

De hoofdsteun van de Cybex Aton 5 kan in 8 posities worden ingesteld. De breedte van het stoeltje wordt automatisch aangepast. De Cybex autostoel is voorzien van een grote zonnekap met UPF 50+ bescherming. Ideaal voor als je de autostoel ook buiten de auto gebruikt, bijvoorbeeld op de kinderwagen zodat de wagen wordt uitgebreid tot 3 in 1 kinderwagen. Zo zit je kindje altijd lekker in de schaduw en is hij of zij ook een beetje beschermd tegen de regen en wind.

De autostoel in de auto bevestigen

De Cybex autostoel kan op 2 manieren in de auto worden bevestigd: met de 3-punts autogordel of met een los verkrijgbare Isofix base. Isofix is de meest makkelijke, veilige en snelle manier om een autostoeltje in de auto te plaatsen. Het Isofix systeem zit in de auto tussen de rugleuning en de zitting van de stoel. Hier zitten twee bevestigingspunten en hier kan de base aan worden vastgemaakt.

De Isofix base die hoort bij de Cybex Aton 5 autostoel is de Cybex Base 2 of de Cybex Base 2 Fix. In combinatie met de Cybex Isofix base voldoet het autostoeltje aan de strenge i-Size veiligheidsnorm. De i-Size veiligheidsnorm is een strenge norm waarbij de autostoeltjes zijn ingedeeld op de lengte van kinderen in plaats van op het gewicht. Dit is voor ouders duidelijker, want de indeling is hetzelfde als de kledingmaat van je kindje. Bij een groep 0 autostoeltje komt dat neer op dat het stoeltje gebruikt kan worden tot een maximale lengte van 75 cm.

Een i-Size autostoeltje wordt in de auto vastgemaakt met de Isofix bevestigingen. Het voordeel van het autostoeltje in de auto bevestigen met de Isofix base is dat je er altijd van verzekerd bent dat het stoeltje op de veilige en goede manier vast zit.

Cybex Aton 5 autostoel kopen

Heb jij een Cybex Aton 5 autostoel gevonden die aan al jouw wensen voldoet? Je kan de autostoel gemakkelijk en veilig online bestellen! Is de autostoel voorradig en bestel je hem op een werkdag voor 15:00 uur? Dan wordt hij dezelfde dag nog naar je opgestuurd!

Wil je de Cybex autostoeltjes liever eens in het echt komen bekijken? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastore vestigingen in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Hier kan je alle autostoeltjes uitgebreid bekijken en uittesten in het autostoelen testcentrum! Naast de Cybex Aton 5 vind je hier ook alle andere Cybex autostoeltjes. Zo kan je de stoeltjes vergelijken en bekijken autostoeltje het beste bij jou past! Onze productexperts staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van deze keuze.