Cybex autostoel

Cybex autostoeltjes bieden veiligheid van wereldklasse. Met een Cybex autostoel ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige autostoel waarmee je je kindje veilig kan vervoeren in de auto. De stoeltjes zijn veilig, comfortabel en verkrijgbaar in verschillende maten waardoor ze voor kinderen van alle leeftijden kunnen worden gebruikt. Bekijk op deze pagina het complete assortiment Cybex autostoeltjes!

Cybex autostoel

Cybex Cloud G autostoel  Cybex Cloud T Autostoel   Cybex autostoel Cloud Z2   Cybex autostoel Aton S2   Cybex autostoel Aton M   Cybex autostoel Aton 5   Cybex Sirona G Autostoel   Cybex Sirona Gi I Size  Cybex Sirona T Autostoel   Cybex Autostoel Sirona Z2   Cybex Sirona SX2   Cybex autostoel Anoris T Solution T i-Fix   Cybex autostoel Solution G   Cybex Autostoel Solution S2   Cybex autostoel Solution Z   Cybex Pallas G   Cybex Pallas S Fix

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een Cybex autostoel: samen veilig met de auto op pad

In een Cybex autostoeltje vervoer je je kindje veilig en comfortabel in de auto, al vanaf de geboorte. De stoeltjes bieden veiligheid van wereldklasse en zo ga je onbezorgd met je kindje op pad. De autostoeltjes zitten super comfortabel voor je kindje maar bieden toch ultieme veiligheid en maximale robuustheid.

Alle Cybex autostoeltjes zijn crashtest gekeurd en met vele prijzen onderscheiden. Elk jaar worden er honderden crashtests uitgevoerd en worden de stoeltjes doorlopend verbeterd. Ook worden ze getest en beoordeeld door onafhankelijke testorganisaties. De stoeltjes behalen uitmuntende scores in toonaangevende veiligheids- en klantentests, door bijvoorbeeld ANWB, ADAC en Stiftung Warentest. Cybex doet er alles aan om er zeker van te zijn dat de stoeltjes de ultieme veiligheid in de auto bieden voor je kindje.

De verschillende Cybex autostoeltjes

Het assortiment Cybex autostoeltjes is groot en bestaat uit stoeltjes voor kindjes van veel verschillende leeftijden, vanaf de geboorte tot het moment dat je kind niet meer verplicht in een autostoeltje hoeft te zitten. Zo is er voor elke leeftijd van je kindje wel een passend Cybex stoeltje voor in de auto te vinden.

Een autostoeltje dat geschikt is vanaf de geboorte van je kindje is de Cybex Cloud Z2. Dit groep 0 autostoeltje kan worden gebruikt tot een maximaal gewicht van 13 kg. De Cloud Z2 heeft een unieke platte ligstand, die ook in de auto kan worden gebruikt. Ideaal, want zo kan je kindje altijd heerlijk slapen! De ligstand is ook heel fijn voor wanneer je de autostoel gebruikt in combinatie met de kinderwagen. Je kan het autostoeltje op het frame van de kinderwagen plaatsen en je kindje kan lekker blijven liggen en verder slapen, in de comfortabele ligstand. Nog iets dat fijn is om te weten is dat de Cloud Z autostoel is voorzien van een geïntegreerd L.S.P. systeem. Dit Linear Side-impact Protection Systeem zorgt ervoor dat de krachten van de eerste impact bij een botsing worden verminderd. Dit gebeurt door de uitgeklapte bescherming aan de zijde van het portier.

Een ander stoeltje dat is voorzien van het L.S.P. systeem is de Cybex Sirona Z2. De Sirona Z2 is een groep 0/1 autostoeltje. Dit houdt in dat het stoeltje gebruikt kan worden vanaf de geboorte tot een maximaal gewicht van 18 kg. De Sirona Z2 groeit mee met je kindje en is verstelbaar in verschillende ligstanden.

Een autostoeltje dat geschikt is voor oudere kinderen is bijvoorbeeld de Cybex Solution Z. Dit is een groep 2/3 autostoeltje dat geschikt is voor kindjes met een gewicht vanaf 15 tot maximaal 36 kg. Dit komt overeen met een leeftijd van ongeveer 3 tot 10 a 12 jaar.  Deze autostoel is voorzien van een gepatenteerde in 3 standen verstelbare hoofdsteun. Deze kan worden gekanteld zodat het zwaartepunt van het hoofd van je kind wordt verschoven. Zo is het onwaarschijnlijk dat het naar voren valt terwijl je kindje slaapt. Zo zit je kindje altijd in een ergonomische houding in de stoel en bij een aanrijding zit het hoofd- en nekgebied van je kind ook veilig in de veiligheidszone van de stoel.

Een Isofix base voor een Cybex autostoel

Om een Cybex autostoeltje veilig en moeiteloos in de auto te bevestigen is een Isofix base ideaal. Deze base plaats je in de auto en wordt bevestigd aan het Isofix systeem. Het Isofix systeem in de auto zit tussen de zitting en de rugleuning van de stoel. Hier zitten twee bevestigingspunten en hier worden de haken van de base aan bevestigd. Op de Isofix base kan je heel gemakkelijk een autostoeltje plaatsen. Door de base ben je er altijd van verzekerd dat de autostoel veilig vast zit in de auto.

Voor de verschillende Cybex autostoeltjes zijn er verschillende bases verkrijgbaar. Let dus goed op welke base aansluit bij jouw model stoeltje. Voor de Cybex Cloud Z en Sirona Z autostoeltjes is er de Cybex draaibare Base Z2. Deze base gaat lang mee, doordat er twee verschillende autostoeltjes op geplaatst kunnen worden voor kinderen tot een leeftijd van 4 jaar. De base heeft een uniek en innovatief draaisysteem, wat het mogelijk maakt om de autostoel richting het portier te draaien. Dit maakt het heel gemakkelijk om de autostoel in- en uit de auto te tillen, om de gordel vast te maken bij je kindje of je kindje in het stoeltje te zetten.

Voor de Cybex Aton M en Sirona M2 is er de Cybex Base M. Deze base zorgt ervoor dat deze Cybex autostoeltjes veilig en gemakkelijk in de auto kunnen worden geplaatst. De Aton M is een groep 0 autostoeltje, geschikt voor kindjes vanaf de geboorte tot een maximaal gewicht van 13 kg. Een groep 0 autostoeltje til je regelmatig in- en uit de auto en zo’n Isofix base maakt dit heel gemakkelijk. Zo hoef je de autogordel niet te gebruiken om het autostoeltje vast te maken, maar plaats je hem gewoon op de base. De Sirona M2 is een groep 0/1 autostoeltje. Dit autostoeltje is geschikt vanaf de geboorte van je kindje tot een maximaal gewicht van 18 kg.  

Een Cybex autostoel kopen

Wil je alle Cybex autostoeltjes eens in het echt bekijken? Kom dan langs in onze Cybex shop-in-shop in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Hier kan je alle autostoeltjes van dichtbij bekijken en uitproberen in het autostoelentestcentrum! Zo weet je zeker dat de stoel voldoet aan al jouw wensen en dat je de goede keuze maakt. Onze product experts staan hier voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies!