Cybex Pallas S Fix

Met de Cybex Pallas S Fix autostoel ben je op de toekomst voorbereid! Deze groep 1/2/3 autostoel kan worden gebruikt vanaf een leeftijd van 9 maanden tot maximaal 12 jaar. De Cybex autostoel groeit mee met je kindje doordat hij versteld kan worden in verschillende groottes. Dankzij het geïntegreerde Isofix systeem kan het autostoeltje veilig in de auto worden bevestigd. Bekijk op deze pagina alle Cybex Pallas S Fix autsotoeltjes!

Cybex Pallas S Fix

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Cybex Pallas S Fix: een autostoel die meegroeit met je kindje

De Cybex Pallas S fix groeit mee met je kindje. Het is een groep 1/2/3 autostoel die kan worden gebruikt vanaf een leeftijd van 9 maanden tot maximaal 12 jaar. Dit komt overeen met een gewicht van 9 tot 36 kg en een lengte van 60 cm tot 135 cm. De autostoel kan dus voor een hele lange tijd worden gebruikt, totdat je kindje niet meer verplicht in een autostoeltje hoeft te zitten!

De Cybex Pallas S fix autostoel is voorzien van een verstelbaar veiligheidskussen dat met één hand kan worden versteld. Zo kan het kussen perfect op het lichaam van je kindje worden aangepast. Dit zorgt voor meer bewegingsvrijheid voor je kindje en maximale veiligheid. Ook is de autostoel voorzien van een L.S.P. systeem. Deze geïntegreerde lineaire side-impact bescherming biedt meer veiligheid door de krachten van een zijwaartse botsing te verminderen met 25%.

Het Cybex autostoeltje heeft een verstelbare hoofdsteun, in maar liefst 12 verschillende standen. Dit voorkomt dat het hoofd van je kindje naar voren valt wanneer hij of zij een dutje doet. Zo wordt het hoofd ondersteund om te allen tijde in de veiligheidszone van de hoofdsteun te blijven en  wordt het risico op ernstig nekletsel sterk vermindert.  

De autostoel in de auto bevestigen

De Cybex Pallas S Fix wordt in de auto bevestigd met Isofix. Isofix is de meest veilige, gemakkelijke en snelle manier om een autostoeltje in de auto te bevestigen. Het Isofix systeem zit in de auto tussen de rugleuning en de zitting van de stoel. Hier zitten twee bevestigingspunten waar de autostoel aan kan worden vastgemaakt. Het Isofix systeem zit geïntegreerd in de Cybex Pallas S Fix autostoel.

De autostoel wordt altijd met de rijrichting mee in de auto geplaatst. Zo kijkt je kindje gewoon naar voren. Heb je een auto zonder Isofix bevestigingspunten? Dan kan de autostoel ook worden bevestigd met de 3-punts autogordel.

De Cybex Pallas S Fix kopen

Heb jij een Cybex Pallas S Fix gevonden die aan al jouw wensen voldoet? Je kan de Cybex autostoel gemakkelijk en veilig online bestellen in de webshop. Is de autostoel voorradig en bestel je hem op een werkdag voor 15:00 uur? Dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden!

Wil je de Cybex autostoel liever in het echt bekijken? Kom dan langs in de Cybex shop-in-shop in één van de Baby & Tiener Megastore vestigingen in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Hier kan je de Cybex Pallas S Fix in het echt bekijken en uitproberen! Zo weet je zeker dat je de goede keuze maakt voor een autostoel die aan de wensen van jou en je kindje voldoet!