Filteren

Babyzen buggy's

De Babyzen buggy YOYO is de meest populaire buggy van dit moment. Dat verbaasd ons niets, want reizen met de Babyzen buggy YOYO is een feestje! De Babyzen buggy staat bekend om zijn compacte manier van inklappen en ultiem rijcomfort. Bovendien is een ingeklapte Babyzen buggy geschikt als handbagage in het vliegtuig, ideaal! Benieuwd naar de buggy's van Babyzen? Scroll dan snel verder!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Babyzen buggy: compact en ultiem rijcomfort

De Babyzen buggy YOYO is de meest populaire buggy van dit moment. Dat verbaasd ons niets, want reizen met de Babyzen buggy YOYO is een feestje! De Babyzen buggy staat bekend om zijn compacte manier van inklappen en ultiem rijcomfort. Een ingeklapte Babyzen buggy YOYO is namelijk geschikt als handbagage in het vliegtuig. De Babyzen buggy beschikt over vering op alle vier de wielen. Hierdoor kun je de YOYO buggy soepel en comfortabel manoeuvreren over diverse soorten wegdek. Bovendien beschikt de buggy over een maximale draagcapaciteit van 22 kg waardoor je m kunt gebruiken tot je kindje ongeveer 4 jaar is.

Babyzen buggy YOYO: 3 in 1 reissysteem

Wist je dat je de Babyzen YOYO buggy al vanaf de geboorte kunt gebruiken? In combinatie met autostoel adapters is het mogelijk om een groep 0/0+ autostoeltje op het frame te vervoeren. Ga je een langere reis maken met je pasgeboren baby? Kies dan voor de Babyzen YOYO reiswieg. Kan jouw kleintje al zelfstandig zitten? Dan is het tijd om over te stappen naar het zitje. Het zitje van de Babyzen YOYO is verstelbaar, zodat je kindje heerlijk comfortabel naar behoefte kan zitten of liggen. Ontdek hier de verschillende reissystemen van Babyzen YOYO:

Compacte buggy en geschikt als handbagage in het vliegtuig

De Babyzen buggy is eenvoudig met een hand in- of uit- te klappen en weegt slechts 6,2 kg. Met de handige draagriem vervoer je de ingeklapte buggy gemakkelijk over je schouder of berg je m netjes op. De afmetingen van een ingeklapte buggy voldoen aan de eisen van de handbagage afmetingen. De Babyzen buggy is daarom ideaal als je veel onderweg bent en graag reist.

Babyzen buggy kopen

Bij de aanschaf van een Babyzen buggy kun je kiezen uit het kleur frame en bekleding. Hierdoor kun je jouw YOYO buggy compleet naar eigen smaak samenstellen. Heb jij jouw favoriete Babyzen buggy gevonden in onze webshop? Bestel dan veilig en snel online. Twijfel je nog een beetje? Kom dan eens langs en bezoek onze Babyzen shop-in-shops in Megastore Sliedrecht of Capelle a/d IJssel! Hier kun je de Babyzen buggy uitproberen op onze testbaan en zelf ontdekken van de Babyzen buggy allemaal te bieden heeft. Onze product experts staan bovendien graag voor je klaar en laten je graag zien hoe je de Babyzen buggy YOYO het beste kunt gebruiken.