Easywalker Jackey buggy

Of je nou in de stad woont en opzoek bent naar een praktische reisoplossing of als je binnenkort op vakantie gaat; de Easywalker Jackey is de perfecte buggy! Easywalker buggy Jackey is speciaal voor ouders die houden van zowel stijl als eenvoud. Deze luxe buggy zorgt ervoor dat het een feestje wordt om met je kindje op pad te gaan! Met slechts één druk op de knop vouwt de buggy zichzelf in tot een heel compact pakketje. Zo ben je klaar om te gaan en staan waar jullie maar willen! Bekijk op deze pagina het complete assortiment Easywalker Jackey buggy’s.

Easywalker buggy Jackey

8 producten

 1. Easywalker Buggy Jackey Shadow Black
  Easywalker Buggy Jackey Shadow Black
  Waardering:
  0%
   349,99
 2. Easywalker Buggy Jackey Steel Grey
  Easywalker Buggy Jackey Steel Grey
  Waardering:
  0%
   349,99
 3. Easywalker Buggy Jackey Sand Taupe
  Easywalker Buggy Jackey Sand Taupe
  Waardering:
  0%
   349,99
 4. Easywalker Buggy Jackey Gold Edition
  Easywalker Buggy Jackey Gold Edition
  Waardering:
  0%
   399,00
 5. Easywalker Buggy Jackey Forest Green
  Easywalker Buggy Jackey Forest Green
  Waardering:
  0%
   349,99
 6. Easywalker Buggy Jackey Marble Grey
  Easywalker Buggy Jackey Marble Grey
  Waardering:
  0%
   349,99
 7. Easywalker Buggy Jackey Platinum Edition
  Easywalker Buggy Jackey Platinum Edition
  Waardering:
  0%
   399,00
 8. Easywalker Buggy Jackey Emerald Edition
  Easywalker Buggy Jackey Emerald Edition
  Waardering:
  0%
   399,00

8 producten

Een stijlvolle en praktische buggy

De Easywalker Jackey is een stijlvolle buggy die perfect is voor ouders die opzoek zijn naar net dat beetje extra. De buggy is comfortabel en gebruiksvriendelijk waardoor het heel gemakkelijk wordt om met je kindje op pad te gaan.

De Easywalker buggy is een ideale opvolger van een kinderwagen. Hij is kleiner, compacter en lichter van gewicht. Easywalker buggy Jackey kan worden gebruikt vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten, vanaf ongeveer 6 maanden, tot een maximaal gewicht van 22 kg.

De voetensteun en de rugleuning van Easywalker Jackey kunnen worden versteld. Zo zit jouw kindje altijd in een comfortabele positie met voldoende ondersteuning. Is je kleintje moe en toe aan een dutje? Plaats de rugleuning dan in de ligpositie en je kindje kan lekker slapen!

De uitschuifbare XL zonnekap zorgt ervoor dat je kindje altijd lekker in de schaduw zit. Ook is de zonnekap voorzien van een ventilatievenster waardoor je je kindje in de gaten kan houden en er voldoende ventilatie in de buggy is.

Uniek touch-and-go systeem

De Easywalker Jackey buggy kan met slechts één druk op de knop worden opgevouwen tot een compact pakketje. De buggy kan zelfs zo compact worden opgevouwen, dat hij mee kan als handbagage in het vliegtuig. Ook past de buggy doordat hij zo compact is in de achterbak van bijna iedere auto. Zo ga je gemakkelijk een dagje weg! Ook in het openbaar vervoer neem je de buggy moeiteloos mee.

Ook is de buggy heel licht van gewicht waardoor je hem heel gemakkelijk kan dragen. Hij weegt slechts 7,5 kg. Met de schouderband draag je de buggy moeiteloos over de schouder.

Duurzaam: bekleding gemaakt van gerecyclede PET-flessen

De Easywalker buggy Jackey is niet alleen een stijlvolle en luxe buggy, hij is ook duurzaam. De missie van Easywalker is om zich niet alleen in te zetten voor nieuwe ouders en hun kindjes, maar ook voor de natuurlijke wereld om ons heen. De hoge kwaliteit van de producten en het innovatieve ontwerp van het productie proces kunnen de buggy’s makkelijk voor meerdere kindjes worden gebruikt. Om de buggy’s nog duurzamer te maken wordt de bekleding gemaakt van gerecyclede PET-flessen.

De Easywalker Jackey buggy kopen

Kan jij niet wachten om met de Easywalker Jackey buggy op pad te gaan? De buggy kan gemakkelijk en veilig worden besteld in de webshop. Wil je de Easywalker buggy liever in het echt bekijken? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Hier kan je de buggy uitproberen op de testbaan en zelf zien hoe snel hij ingeklapt kan worden! Kom jij een kijkje nemen in de showroom?