Filteren

Mutsy kinderwagens

Een Mutsy kinderwagen is een echte klassieker. Het Nederlandse merk is in 1937 opgericht met als doel comfortabele en betrouwbare kinderwagens te ontwerpen die de mobiliteit en het leven van ouders vereenvoudigen. De ontwikkeling van de Mutsy kinderwagen heeft sinds die tijd zeker niet stil gestaan. De Mutsy kinderwagens zijn ergonomisch, soepel, compact en volledig aan te passen aan jouw wensen. Benieuwd geworden naar de Mutsy kinderwagen? Scroll dan snel verder!

6 producten

6 producten

Mutsy buggy: best of both worlds

Een Mutsy buggy biedt het beste van twee werelden. Met de buggy geniet je namelijk enerzijds van de luxe van een verstelbare wandelwagen en anderzijds van het gemak van een buggy. De buggy van Mutsy staat bekend om het optimale rijcomfort voor ouder en kind. Dankzij de verstelbare duwstang kan iedereen comfortabel en trots achter de buggy lopen. De vering op de voorwielen zorgen voor een soepele rit over ieder soort terrein en de ruime boodschappenmand biedt extra ruimte voor speeltjes en boodschappen. Je kindje wordt in iedere positie optimaal ondersteund dankzij het volledig verstelbare zitje!

Geschikt vanaf de geboorte

Wist je dat je de Mutsy buggy al vanaf de geboorte kunt gebruiken? In combinatie met autostoel adapters is het mogelijk om een groep 0/0+ autostoeltje op het frame te vervoeren. Deze adapters zijn los verkrijgbaar. Kan je kindje nog niet zelfstandig zitten? Gebruik de Mutsy buggy uitsluitend in de uiterste ligpositie voor optimale steun aan de rug en rek van je baby. Je kunt de Mutsy buggy gebruiken tot je kindje ongeveer vier jaar is.

Compact en reisvriendelijk

Reis je met een buggy van Mutsy? Dan zullen de weeromstandigen en geen enkel type terrein jullie in de weg staan! De XL-zonnekap beschermt je kleintje tegen de felle zon of harde wind. Met het speciale kiekeboe luikje kun je je kindje in de gaten houden wanneer je aan het wandelen bent. De Mutsy buggy is met een hand op te vouwen tot een compact pakketje. Hierdoor berg je de buggy van Mutsy eenvoudig op of neem je m mee in de auto. Ideaal!

Mutsy buggy kopen

Bij de aanschaf van een Mutsy buggy kun je kiezen uit diverse kleurtjes en dessins. Bovendien hebben wij allerlei bijpassende accessoires in ons assortiment waarmee je het gebruikscomfort van je Mutsy buggy kunt vergroten! Denk aan een bijpassende voetenzak voor de frissere dagen of een handige cupholder om je koffietje in mee te nemen. Ontdek hier onze Mutsy buggy accessoires!

Twijfel je nog een beetje? Kom dan eens langs en bezoek onze Mutsy shop-in-shops in Megastore Sliedrecht of Capelle a/d IJssel! Hier kun je de Mutsy buggy uitproberen op onze testbaan en zelf ontdekken wat de Mutsy buggy allemaal te bieden heeft. Onze product experts staan bovendien graag voor je klaar en laten je graag zien hoe je de Mutsy buggy het beste kunt gebruiken.