Bugaboo Donkey kinderwagen

De Bugaboo Donkey is een veelzijdige kinderwagen, want hij kan worden gebruikt als mono kinderwagen, als duo kinderwagen en als tweeling kinderwagen! Als mono kinderwagen is hij geschikt voor één kindje, als duo kinderwagen kan hij worden gebruikt voor twee kindjes van verschillende leeftijden en de tweeling kinderwagen is geschikt voor een tweeling. Dankzij het slimme ontwerp kan je twee kindjes naast elkaar vervoeren zonder in te leveren op mobiliteit. Hij is smal genoeg om door iedere standaard deuropening te manoeuvreren!

Bugaboo Donkey5

23 producten

  1. Bugaboo Donkey 5 Duo Kinderwagen Mix And Match
    Bugaboo Donkey 5 Duo Kinderwagen Mix And Match
    Waardering:
    0%
     1.729,00
  2. Bugaboo Donkey 5 Mono Kinderwagen 2 In 1 Mineral Premium Black Taupe
    Bugaboo Donkey 5 Mono Kinderwagen 2 In 1 Mineral Premium Black Taupe
    Waardering:
    0%
    Normaal  1.479,00 Voor  1.379,00
  3. Bugaboo Donkey 5 Mono Kinderwagen 2 In 1 Black Washed Black
    Bugaboo Donkey 5 Mono Kinderwagen 2 In 1 Premium Black Washed Black
    Waardering:
    0%
    Normaal  1.479,00 Voor  1.359,00

23 producten

Op pad met de Bugaboo Donkey kinderwagen

De Bugaboo Donkey kinderwagen is geschikt vanaf de geboorte van je kindje, tot een maximaal gewicht van 22 kg. Vanaf de geboorte gebruik je de wagen in combinatie met de reiswieg. Hierin kan je kindje lekker liggen en slapen. Wanneer je kindje zelfstandig kan zitten, vanaf ongeveer 6 maanden, kan het zitje op het frame van de wagen worden geplaatst. Zo kan je kindje lekker om zich heen kijken. De zitting is omkeerbaar en kan in twee richtingen worden geplaatst. Zo kan je kindje naar je toe gericht zitten of juist van je af kijken in de Bugaboo kinderwagen.

Wanneer je de wandelwagen gebruikt voor één kindje, kan je de ruime boodschappenmand naast het wiegje of zitje plaatsen. Dit biedt lekker veel ruimte voor de spulletjes van je kindje en zorgt ervoor dat je nog ruimte over hebt voor boodschappen of andere aankopen. Totaal heeft de kinderwagen dus twee boodschappenmanden, eentje aan de zijkant van de Donkey en eentje aan de onderkant.

Met de Bugaboo Donkey kinderwagen ga je onbezorgd op pad, waar je ook naar toe gaat. De grote en stevige wielen van de wagen zorgen ervoor dat je comfortabel kan wandelen over alle soorten terrein. Ook heeft de wagen een unieke tweewielstand. Dit is ideaal voor op het strand of in de sneeuw. Je trekt de kinderwagen dan voort in plaats van dat je hem duwt en zo ga je ook hier moeiteloos overheen!

De Bugaboo Donkey duo of tweeling kinderwagen

De Bugaboo Donkey groeit mee met je gezin, doordat hij in verschillende configuraties kan worden gebruikt. Wanneer je op korte termijn gezinsuitbreiding verwacht, is deze kinderwagen ideaal. Hij kan namelijk worden omgebouwd van mono kinderwagen naar duo kinderwagen. In een duo kinderwagen kan je twee kindjes van verschillende leeftijden vervoeren. Als mono kinderwagen bestaat de wagen uit een reiswiegje of zitje met daarnaast een boodschappenmand. Om de kinderwagen uit te breiden tot duo kinderwagen haal je de boodschappenmand weg en verbreed je het frame. Op het frame kan een extra zitting of wiegje worden geplaatst. Je kindjes zitten of liggen naast elkaar in deze wandelwagen.

De Bugaboo Donkey tweeling kinderwagen bestaat uit een onderstel met twee reiswiegjes en twee wandelwagenzitjes. Vanaf de geboorte kunnen je kindjes in de reiswiegjes liggen, tot een leeftijd van ongeveer 6 maanden. Wanneer je kindjes zelfstandig kunnen zitten kunnen de wandelwagenzitjes op het frame worden geplaatst. De Donkey in de tweeling configuratie kan ook als 3 in 1 kinderwagen worden gebruikt. Dankzij de los verkrijgbare autostoel adapters is het mogelijk om één of twee groep 0 autostoeltjes op het frame van de Donkey te vervoeren. Ideaal voor als je vaak met je kindjes met de auto op pad gaat!

Dankzij het slimme design van de kinderwagen hoef je je er geen zorgen over te maken of je wel door de deuropeningen past. In dubbele configuratie, voor twee kindjes, is de kinderwagen slechts 74 cm breed. Hiermee pas je gemakkelijk door elke standaard deuropening en manoeuvreer je gemakkelijk door smalle straatjes!

Een Bugaboo Donkey kinderwagen kopen

Ga jij voor een Bugaboo Donkey als mono kinderwagen of juist als duo of tweeling kinderwagen? Wanneer je nu kiest voor een mono wagen, kan hij later altijd worden uitgebreid tot duo kinderwagen! Zo ben je alvast op de toekomst voorbereid. Een voordeel van de Bugaboo Donkey als duo of tweeling kinderwagen is dat hij ook altijd kan worden teruggebouwd naar mono wagen, zodat je hem ook voor één kindje kan gebruiken als je een keer met één van je kindjes op pad wilt. Je kan de Bugaboo Donkey gemakkelijk en veilig online bestellen in de webshop. Als je de kinderwagen liever eens in het echt wil kijken, kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastore vestigingen in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. In de kinderwagen showroom kan je de Bugaboo kinderwagens van dichtbij bekijken en uitproberen op het test parcours! Onze product specialisten voorzien je graag van persoonlijk advies zodat je de beste keuze kan maken voor een kinderwagen die aan al je wensen voldoet.