Cybex Gazelle S kinderwagen

De Cybex Gazelle S is de ideale kinderwagen voor in de stad! De wagen is compact, stijlvol en multifunctioneel. Hij kan namelijk worden gebruikt al mono kinderwagen, voor één kindje, als duo kinderwagen voor twee kindjes van verschillende leeftijden en als tweeling kinderwagen. De kinderwagen is verkrijgbaar in verschillende mooie tijdloze kleuren en is geschikt vanaf de geboorte. Bekijk op deze pagina alle Cybex Gazelle S kinderwagens!

Cybex Gazelle S kinderwagen

22 producten

  1. Cybex Kinderwagen 2 In 1 Gazelle S Black Moon Black
    Cybex Kinderwagen 2 In 1 Gazelle S Black Moon Black
    Waardering:
    0%
     838,89 Normaal  989,90
  2. Cybex Kinderwagen 2 In 1 Gazelle S Taupe Sky Blue Mid Blue
    Cybex Kinderwagen 2 In 1 Gazelle S Taupe Sky Blue Mid Blue
    Waardering:
    0%
     838,89 Normaal  989,90
  3. Cybex Kinderwagen 2 In 1 Gazelle S Silver Lava Grey Mid Grey
    Cybex Kinderwagen 2 In 1 Gazelle S Silver Lava Grey Mid Grey
    Waardering:
    0%
     838,89 Normaal  989,90
  4. Cybex Kinderwagen 2 In 1 Gazelle S Silver Ocean Blue Navy Blue
    Cybex Kinderwagen 2 In 1 Gazelle S Silver Ocean Blue Navy Blue
    Waardering:
    0%
     838,89 Normaal  989,90
  5. Cybex Kinderwagen 2 In 1 Gazelle S Taupe Seashell Beige Light Beige
    Cybex Kinderwagen 2 In 1 Gazelle S Taupe Seashell Beige Light Beige
    Waardering:
    0%
     838,89 Normaal  989,90

22 producten

De Cybex Gazelle S: een compacte kinderwagen voor in de stad

De Cybex Gazelle S is een compacte en multifunctionele kinderwagen. Hij heeft een luxe en chique uitstraling en is heel fijn in gebruik. De kinderwagen is verkrijgbaar als mono, duo en tweeling kinderwagen. Als mono kinderwagen kan de wagen worden gebruikt voor één kindje, vanaf de geboorte. Wanneer je kindje zelfstandig kan zitten, vanaf een leeftijd van ongeveer 6 maanden, kan de wandelwageninzet op het frame worden geplaatst. Het zitje kan in twee richtingen worden gezet, zodat je kindje naar je toe gericht kan zitten of juist van je af. Ook kan het zitje in meerdere posities worden versteld, waaronder een platte ligstand. Als je kindje moe is, kan hij of zij dus makkelijk even een dutje doen in de wandelwagen.

Als de kinderwagen als mono kinderwagen wordt gebruikt kan er een ruime extra boodschappenmand op het frame worden geplaatst. Zo heeft de wagen twee boodschappenmanden, waar tot een totaal van 23 kg aan spullen in meegenomen kan worden. Ideaal dus voor wanneer je een dagje gaat shoppen! Zo neem je moeiteloos alle essentiële spulletjes voor je kindje mee maar is er ook nog ruimte voor alle nieuwe aankopen. In de boodschappenmand onder de kinderwagen kan 13 kg worden meegenomen en in de losse mand nog eens 10 kg. De losse mand kan ook heel makkelijk worden losgehaald van het frame.

De kinderwagen kan door iedereen comfortabel worden bestuurd, dankzij de in hoogte verstelbare duwbeugel. De kinderwagen heeft grote wielen en goede vering en daardoor rijd hij heel fijn over verschillende ondergronden en kan hij gemakkelijk worden gemanoeuvreerd door smalle straatjes. Wil je de kinderwagen even opbergen of meenemen in de auto? Je klapt hem heel makkelijk op tot een compact pakketje, waardoor hij gemakkelijk in bijna elke achterbak past!

Op pad met twee kindjes met de Gazelle S duo of tweeling kinderwagen

De Gazelle S kinderwagen kan gemakkelijk worden uitgebreid tot duo of tweeling kinderwagen. Een duo kinderwagen is ideaal voor als je twee kindjes hebt van verschillende leeftijden. De wagen kan namelijk in meerdere configuraties worden gebruikt. Je kan twee reiswiegjes op het frame plaatsen, twee wandelwagenzitjes of een reiswiegje en een zitje. Het reiswiegje kan worden gebruikt vanaf de geboorte tot een leeftijd van ongeveer 6 maanden. Zodra je kindje zelfstandig kan zitten kan het zitje op het frame worden gezet. Zo kan je kindje lekker om zich heen kijken. Je kan zelf kiezen waar je het reiswiegje en het zitje op het frame plaatst. Het reiswiegje kan onder of boven en het zitje ook.

De tweeling kinderwagen is ideaal voor, zoals de naam al zegt, een tweeling. De Gazelle S tweeling kinderwagen wordt geleverd inclusief twee reiswiegjes en twee wandelwagenzitjes. Vanaf de geboorte kunnen de twee reiswiegjes op het frame worden geplaatst. Hierin kunnen je kindjes lekker liggen. Als je kindjes oud genoeg zijn om zelfstandig te zitten kunnen de twee zitjes op het frame worden geplaatst. De zitjes kunnen in verschillende richtingen worden geplaatst. Zo kunnen je kindjes achter elkaar zitten of ze kunnen beiden een andere kant op kijken.

Doordat de twee reiswiegjes, de twee zitjes of een reiswiegje en een zitje achter elkaar op het frame worden geplaatst is de kinderwagen lekker compact. Zo kan je hem gemakkelijk overal mee naar toe nemen en loop je onbezorgd door smalle winkelpaden!

Een Gazelle S kinderwagen kopen

Heb jij een Gazelle S gevonden die bij jou past en aan al jouw wensen voldoet? Je kan de kinderwagen gemakkelijk en veilig online bestellen in de webshop. Je kan hierbij de keuze maken tussen de Gazelle S mono kinderwagen, de duo kinderwagen of de tweeling kinderwagen. Wil je de verschillende Cybex kinderwagens liever in het echt bekijken? Je bent van harte welkom in één van onze vestigingen in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Hier vindt je een Cybex shop-in-shop waar je naast de Cybex Gazelle S ook alle andere Cybex kinderwagens kan bewonderen! Ook kan je op de kinderwagen testbaan de wagens even uitproberen. Zo ben je ervan verzekerd dat je de juiste keuze maakt!