Easywalker kinderwagen

Ga lekker op pad met je kindje met een comfortabele Easywalker kinderwagen. De Easywalker wagens rijden soepel, zijn gemakkelijk in gebruik en zien er stijlvol uit. De collectie bestaat uit verschillende modellen, met ieder zijn eigen unieke eigenschappen. Bekijk hieronder het volledige assortiment en vindt een model dat bij jou past!

Easywalker kinderwagen

    Easywalker kinderwagen Harvey5   Easywalker kinderwagen Jimmey

 

22 producten

  1. Easywalker Kinderwagen 2 In 1 Jimmey Iris Grey
    Easywalker Kinderwagen 2 In 1 Jimmey Iris Grey
    Waardering:
    0%
     1.249,98
  2. Easywalker Kinderwagen 2 in 1 Harvey³ Premium Diamond Grey
    Easywalker Kinderwagen 2 in 1 Harvey³ Premium Diamond Grey
    Waardering:
    0%
     649,00 Normaal  899,99
  3. Easywalker Kinderwagen Harvey5 Pebble Grey
    Easywalker Kinderwagen Harvey5 Pebble Grey
    Waardering:
    0%
     699,99
  4. Easywalker Kinderwagen Harvey5 Agave Green
    Easywalker Kinderwagen Harvey5 Agave Green
    Waardering:
    0%
     699,99

22 producten

Een kinderwagen voor elke levensstijl

Een Easywalker kinderwagen is comfortabel, gebruiksvriendelijk en stijlvol. De kinderwagen kan worden gebruikt vanaf de geboorte van je kindje in combinatie met de reiswieg. Vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten kan het wandelwagenzitje op het frame van de kinderwagen worden geplaatst. Zo kan je kleintje lekker om zich heen kijken!

De collectie Easywalker kinderwagens bestaat uit verschillende modellen, met elk zijn eigen unieke eigenschappen. Door het uitgebreide assortiment is er altijd wel een wagen die bij jou past!

De Harvey is een ideale, compacte en lichte kinderwagen. Perfect voor onderweg, waar je ook naar toe gaat! Hij rijdt namelijk comfortabel en soepel over elke ondergrond. De grote wielen en goede vering zorgt ervoor dat je zonder zorgen een wandeling door het bos kan maken of boodschappen kan gaan doen in de stad. Hij is heel snel en makkelijk in en uit te vouwen en zo neem je hem ook moeiteloos mee achter in de auto, in de trein of in de bus. Het voordeel van de Harvey is, is dat hij ook kan worden omgebouwd tot duo kinderwagen! Er kan een extra zitje op de wagen worden geplaatst en zo kan je gemakkelijk 2 kindjes meenemen.

De Easywalker Jimmey is de perfecte kinderwagen om mee op avontuur te gaan! De kinderwagen is geschikt voor elk weertype, heeft een prachtige en luxe afwerking en is heel gemakkelijk te besturen. Ook is de kinderwagen voorzien van een extra ruime, zacht gevoerde reiswieg met een beschermkussen en een anti-refluxmatrasje. De reiswieg heeft ventilatie in de bodem waardoor de kinderwagen altijd is voorzien van optimale ventilatie. De duwstang van de Easywalker Jimmey kinderwagen is traploos verstelbaar in hoogte. Zo kan hij voor iedereen op een comfortabele hoogte worden ingesteld. De lekvrije, rubberen banden en goede vierwielvering zogen ervoor dat de kinderwagen comfortabel rijdt over elke ondergrond.

Kinderwagens met een Nederlandse oorsprong

Easywalker is opgericht in 1989, in Amsterdam. Het eerste model dat werd ontworpen was de Easywalker Classic, een kinderwagen met 3 wielen. In de loop der jaren is de collectie steeds verder uitgebreid en worden er steeds comfortabelere, luxere en wendbaardere kinderwagens ontwikkeld. In 2018 werd de Harvey kinderwagen zelfs uitgeroepen tot ‘Beste wandelwagen’ en ‘Beste koop’ door de consumentenbond. Easywalker is op dit moment nog steeds gevestigd in Amsterdam, maar wordt verkocht in meer dan 45 landen!

Een Easywalker kinderwagen kopen

Heb jij een Easywalker kinderwagen gevonden die bij jou past? Je kan hem gemakkelijk en snel bestellen in de webshop!

Als je nog twijfelt tussen de verschillende wagens of je wilt ze eens in het echt bekijken, ben je van harte welkom in één van onze showrooms in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Hier vindt je alle verschillende modellen van Easywalker en kan je ze even uitproberen op het testparcours! Zo weet je zeker of je de wagen wel fijn vindt rijden en of hij bij jou past. Onze product experts helpen je graag bij het maken van de goede keuze!