Filteren

Groep 0 autostoeltjes

Een autostoel groep 0 is het eerste autostoeltje dat je zult gebruiken voor je kindje. Deze autostoel is geschikt vanaf de geboorte tot 10 kg. De bijbehorende leeftijdscategorie is 0 tot ongeveer 9 maanden. Tegenwoordig zijn er ook groep 0+ autostoelen verkrijgbaar. Deze autostoeltjes hebben een langere gebruiksduur en zijn vanaf de geboorte tot maximaal 13 kg te gebruiken. Benieuwd naar ons aanbod groep 0 en 0+ autostoeltjes? Scroll dan snel verder!

224 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
 1. Silver Cross Autostoel Groep 0 Simplicity Black
  Silver Cross Autostoel Groep 0 Simplicity Black
  Waardering:
  0%
  € 199,00
 2. Joolz X Maxi Cosi Autostoel Pebble Pro I Size Green
  Joolz X Maxi Cosi Autostoel Pebble Pro I Size Green
  Waardering:
  0%
  Normaal € 269,00 Speciale prijs € 242,10
 3. Joolz X Maxi Cosi Autostoel Pebble Pro I Size Grey
  Joolz X Maxi Cosi Autostoel Pebble Pro I Size Grey
  Waardering:
  0%
  Normaal € 269,00 Speciale prijs € 242,10
 4. Joolz X Maxi Cosi Autostoel Pebble Pro I Size Black
  Joolz X Maxi Cosi Autostoel Pebble Pro I Size Black
  Waardering:
  0%
  Normaal € 269,00 Speciale prijs € 242,10
 5. Maxi Cosi Autostoel Tinca Essential Graphite
  Maxi Cosi Autostoel Tinca Essential Graphite
  Waardering:
  0%
  € 114,00
 6. Maxi Cosi Autostoel Tinca Essential Blue
  Maxi Cosi Autostoel Tinca Essential Blue
  Waardering:
  0%
  € 114,00
 7. Maxi Cosi Autostoel Tinca Essential Red
  Maxi Cosi Autostoel Tinca Essential Red
  Waardering:
  0%
  € 114,00
 8. Maxi-Cosi Autostoel Tinca Essential Black
  Maxi Cosi Autostoel Tinca Essential Black
  Waardering:
  0%
  € 114,00
 9. Maxi Cosi Autostoel Citi Concrete Grey
  Maxi Cosi Autostoel Citi Concrete Grey
  Waardering:
  0%
  € 99,00
 10. Maxi Cosi Autostoel Rock Sparkling Blue
  Maxi Cosi Autostoel Rock Sparkling Blue
  Waardering:
  0%
  Normaal € 139,00 Speciale prijs € 115,00
 11. Maxi Cosi Autostoel Rock Nomad Sand
  Maxi Cosi Autostoel Rock Nomad Sand
  Waardering:
  0%
  Normaal € 139,00 Speciale prijs € 115,00

224 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Autostoel groep 0: autostoel geschikt voor baby’s vanaf 0 tot 10 kg

Een autostoel groep 0 is het eerste autostoeltje dat je zult gebruiken voor je kindje. Deze autostoel is geschikt vanaf de geboorte tot 10 kg. De bijbehorende leeftijdscategorie is 0 tot ongeveer 9 maanden. Wist je dat je een autostoel groep 0 ook op de kinderwagen kunt gebruiken? Je klikt het autostoeltje met één simpele beweging op de adapters van de kinderwagen en je bent klaar om op pad te gaan. Tegenwoordig zijn er ook groep 0+ autostoelen verkrijgbaar. Deze autostoeltjes hebben een langere gebruiksduur en zijn vanaf de geboorte tot maximaal 13 kg te gebruiken. 

Achterwaarts vervoeren

In een autostoel groep 0 vervoer je je kindje altijd achterwaarts. Wij adviseren om dit tot minimaal 15 maanden te doen. De baby kijkt naar de rugleuning van de stoel of achterbank en ligt met de rug tegen de rijrichting in. In deze positie worden de nek en het hoofdje beter beschermd bij botsingen. Niets is namelijk belangrijker dan een veilige autorit. Baby’s zijn erg kwetsbaar, dus is het van belang dat de baby tijdens het reizen een goede positie aanneemt en veilig vastzit in de auto.

Bevestigen met Isofix of autogordel

Je kunt een autostoel groep 0 op verschillende manieren bevestigen in de auto. Dit kan met behulp van de autogordel, maar ook met Isofix. Isofix zijn bevestigingsbeugels die zich tussen de rugleuning van de achterbank bevinden en zijn verbonden met de carrosserie van de auto. Met behulp van een Isofix basis, kan de autostoel groep 0 eenvoudig worden vastgeklikt in de Isofix bevestigingsbeugels. Hierdoor is de kans op een onjuiste bevestiging kleiner. Alle auto’s die na november 2012 zijn geproduceerd, beschikken over deze mogelijkheid. Voor extra veiligheid is de autostoel Isofix ook vaak uitgerust met een extra gordel, ook wel de Top Tether genoemd.

Overstappen op vervolg autostoel

Twijfel je of de autostoel groep 0 nog geschikt is voor je baby? Zodra je kindje te zwaar is of het hoofdje van je kindje boven de achterkant van de baby autostoel komt, is het tijd om over te stappen op een peuter autostoel.

Autostoel groep 0 kopen

Heb je een geschikte autostoel groep 0 gevonden en wil je graag een bestelling plaatsen? Dat kan eenvoudig via onze webshop. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is de volgende dag in huis.

Probeer groep 0 autostoeltjes uit in ons autostoelen testcenter!

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de keuze van de juiste autostoel? Neem contact met ons op of bezoek ons autostoelen testcenter in Megastores Sliedrecht en Capelle a/d IJssel! Onze product experts staan graag voor je klaar en laten je zien hoe je de autostoeltjes het beste kunt gebruiken. Je kunt hier rekenen op een goede service en natuurlijk extra veel voordeel!