Filteren

Babyfoons - Cabino

Een babyfoon mag absoluut niet ontbreken op je baby uitzetlijstje. Een pasgeboren baby heeft de eerste paar maanden namelijk heel veel slaap nodig. Het is belangrijk dat je kindje veilig kan slapen zonder dat jij erbij in kamer hoeft te zijn. Een babyfoon kan bijdragen aan een gerust gevoel. Met een babyfoon kun je namelijk de situatie in het slaapkamertje goed in de gaten blijven houden, terwijl jij bijvoorbeeld op de bank zit. Met een babyfoon weet je precies wanneer jouw kind je nodig heeft. Benieuwd naar ons aanbod babyfoons? Scroll dan snel verder!

1 product

  1. Cabino Babyfoon Hello Baby HB24
    Cabino Babyfoon Hello Baby HB24
    Waardering:
    0%
    Normaal € 79,99 Speciale prijs € 75,00

1 product

Top merken babyfoons in ons assortiment

Je vindt mij ons het grootste assortiment babyfoons. Een babyfoon met camera, een babyfoon met WiFi, een babyfoon met groot bereik, een babyfoon met slaapliedjes of een babyfoon die gemakkelijk is uit te breiden met een extra camera. Je vindt het allemaal in de webshop van Baby & Tiener Megastore. Selecteer jouw favoriete merk en ontdek ons aanbod!

Babyfoon met camera

Wil je naast geluid, ook beeld uit de babykamer ontvangen? Neem dan eens een kijkje naar een babyfoon met camera. Geluidjes die je niet direct herkent, kun je met een babyfoon met camera in het echt bekijken. Handig als je kind vaak onrustig slaapt of als je snel ongerust bent. Met behulp van de babyfoon kun je in de gaten houden en zien wat er gebeurt. Op die manier hoef je niet voor ieder kreuntje of steuntje in de startblokken te schieten. In de webshop van Baby & Tiener vind je veel verschillende babyfoons met camera. Heb je vragen over een specifieke babyfoon met camera? Neem gerust contact met ons op!

Babyfoon met WiFi

Sommige van onze babyfoons maken tegenwoordig gebruik van WiFi, net zoals devices als je mobiele telefoon of laptop. Het voordeel van een babyfoon met WiFi is dat het signaal storingsvrij is en het geluid en beeld uitstekend is. Een ander belangrijk voordeel is dat je met een WiFi babyfoon niet per ongeluk het signaal van de buren kan overnemen, waardoor je je eigen kindje niet meer hoort en dat niet doorhebt.

Babyfoon kopen

Heb jij een babyfoon gevonden die voldoet aan jouw wensen? Bestel dan veilig en eenvoudig via onze webshop. Is de babyfoon op voorraad en bestel je op werkdagen voor 15:00? Dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verwerkt en verstuurd. Zodat je de babyfoon de volgende dag al kunt gebruiken.

Kun je wat hulp gebruiken bij het vinden van een geschikte babyfoon? Kom dan eens langs en breng een bezoek aan één van onze Megastores of neem contact met ons op. Onze product experts graag voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van de perfecte babyfoon voor jouw baby.