Chicco co sleeper

Een Chicco co sleeper is een ideaal baby bedje om je kindje ’s nachts lekker dicht bij te hebben. Het is een veilige manier om samen met je kindje te kunnen slapen. Je kindje ligt namelijk gewoon in zijn of haar eigen bedje, maar wel aangeschoven tegen jouw bed, zodat je altijd makkelijk bij je kindje kan wanneer het nodig is. Bekijk op deze pagina het assortiment Chicco co sleepers!

3 producten

  1. Chicco Co Sleeper Next2Me Grey
    Chicco Co Sleeper Next2Me Grey
    Waardering:
    0%
    Normaal  199,99 Voor  149,00
  2. Chicco Co Sleeper Next2Me Pop-Up Atmosphere
    Chicco Co Sleeper Next2Me Pop-Up Atmosphere
    Waardering:
    0%
     199,99
  3. Chicco Co Sleeper Next2Me Pop-Up Grey Mist
    Chicco Co Sleeper Next2Me Pop-Up Grey Mist
    Waardering:
    0%
     199,99
    Niet op voorraad

3 producten

Een Chicco co sleeper: comfortabel en praktisch

De Chicco Co sleeper is een wiegje waarin je kindje op een veilige en gemakkelijke manier bij je in de buurt kan slapen. Je maakt de co sleeper door middel van het bevestigingssysteem vast aan je eigen bed en zo kan je je kindje ’s nachts altijd gemakkelijk in de gaten houden. Ook is dit heel fijn wanneer je je kindje wilt troosten of wanneer je hem of haar wilt voeden. Je kan je kindje op elk gewenst moment heel makkelijk uit het bedje halen. De zijkant van het wiegje heeft een raampje van netweefsel en op die manier kan je je kindje goed zien. Ook kan de zijkant worden opengeritst wanneer je hem of haar wil pakken. Wanneer jullie gaan slapen is het wel belangrijk om het wiegje weer dicht te ritsen.

De Chicco co sleeper kan worden gebruikt vanaf de geboorte, tot een maximaal gewicht van 9 kg. De co sleeper kan in hoogte worden versteld in 6 standen, van 35 tot 52 cm. Zo kan het wiegje precies op dezelfde hoogte als je eigen bed worden gezet. Het fijne van de co sleeper Chicco is ook dat het bedje in een half hellende stand kan worden gezet. Dit vereenvoudigt de spijsvertering van je kindje, kan het gemakkelijker maken om te ademen en het voorkomt oprispingen na het voeden. Ideaal voor wanneer je kindje last heeft van reflux!

Een Chicco Co sleeper is licht van gewicht en kan moeiteloos op elke gewenste plek worden neergezet. Zo kan de co sleeper ook als losstaande wieg worden gebruikt, hiervoor hoef je alleen maar de zijwandjes gewoon dicht te houden. Ook zitten er wieltjes onder de poten van het bedje, zodat je hem gemakkelijk overal heen kan rollen. Wanneer je de co sleeper overdag liever ergens anders neerzet dan op de babykamer of slaapkamer, kan dit ook heel makkelijk. Je kan hem namelijk heel snel inklappen en bijvoorbeeld mee naar de woonkamer nemen. Zo kan je kindje ook daar dicht bij je in de buurt slapen.

De co sleeper kan gebruikt worden in combinatie met veel verschillende bedden, doordat hij wordt vastgemaakt aan het grote bed met behulp van bevestigingsbanden. Door deze bevestigingsmanier kan de co sleeper Chicco ook worden gebruikt met een boxspring bed.

Een co sleeper heeft veel voordelen

Het kan een fijn en veilig gevoel zijn als je kindje lekker dicht bij je in de buurt ligt ’s nachts. Zo kan je je kindje een beetje in de gaten houden en kan je hem of haar snel en makkelijk troosten wanneer het nodig is. Ook wanneer je borstvoeding geeft aan je kindje is dit baby bedje ideaal, want zo hoef je je bed helemaal niet uit! Een co sleeper is de meest veilige manier om je kindje dicht bij je te laten slapen. Je baby’tje heeft op deze manier een eigen geborgen slaapplekje en geen last van alle kussens en dekbedden in het grote bed. Een co sleeper kan worden gebruikt vanaf de geboorte, tot ongeveer 6 tot 9 maanden. Vanaf deze leeftijd wordt de co sleeper te klein en is het tijd om over te stappen naar een ledikant. Wanneer je kindje zelfstandig overeind kan komen en kan zitten is het ook tijd om over te stappen naar een groter bedje, want het is niet de bedoeling dat je kindje zomaar uit de co sleeper kan klimmen.

Als je kindje lekker dicht bij je in de buurt ligt kan dit rust geven voor jou als ouder. Je kan je kindje namelijk goed in de gaten houden en merkt het gelijk als er iets aan de hand is. Ook voor je kindje is het fijn om dichtbij jou te zijn. Het is goed voor de hechting tussen jullie! Een co sleeper bevordert de nachtrust, omdat je niet bij elk geluidje wat je hoort je bed uit hoeft. Je kan gewoon even naast je kijken wat er aan de hand is en je kan gemakkelijk je kindje troosten.

Een Chicco co sleeper kopen

Ben je overtuigd van alle voordelen van de Chicco co sleeper en heb je er eentje gevonden die aan al jouw wensen voldoet? Bestel het wiegje gemakkelijk en veilig online in de webshop. In de webshop vindt je naast Chicco co sleepers ook co sleepers van andere merken en baby bedden die als opvolger kunnen dienen wanneer je kindje uit de co sleeper is gegroeid.