Kinderkraft co sleeper

Je kleintje zal heerlijk slapen in de Kinderkraft co sleeper! Het bedje is comfortabel en biedt een heerlijke geborgen slaapplek voor je kindje. De co sleeper kan op vijf verschillende hoogtes worden geplaatst zodat het bedje perfect aansluit aan je eigen bed. Een co sleeper is ideaal voor de eerste maanden na de geboorte van je kindje. Zo is je kindje ’s nachts lekker dichtbij en kan je hem of haar goed in de gaten houden. Ben jij benieuwd geworden naar de fijne Kinderkraft co sleeper? Bekijk op deze pagina het complete assortiment!

Kinderkraft co sleeper

3 producten

  1. Kinderkraft Co Sleeper Neste Up Beige
    Kinderkraft Co Sleeper Neste Up Beige
    Waardering:
    0%
     139,90
  2. Kinderkraft Co Sleeper Neste Up Melange
    Kinderkraft Co Sleeper Neste Up Melange
    Waardering:
    0%
     139,90

3 producten

Alles wat je wilt weten over de Kinderkraft co sleeper

Een co sleeper biedt een heerlijke veilige, comfortabele en geborgen slaapplek voor je kindje. Het baby bedje is ideaal voor de eerste maanden na de geboorte zodat je kindje lekker dicht bij je in de buurt kan slapen. Co sleeping is goed voor de hechting tussen jou en je kindje. Het zorgt ervoor dat je kindje zich veilig voelt bij je en het zal de nachtrust verbeteren doordat je je kindje heel gemakkelijk in de gaten kan houden.

De Kinderkraft co sleeper is een comfortabel en stijlvol baby bedje. De co sleeper kan op 5 verschillende hoogtes worden geplaatst, waardoor hij perfect zal aansluiten op de hoogte van jouw bed. Een co sleeper wordt namelijk ook wel aanschuifwiegje genoemd. Het bedje kan tegen je eigen bed worden aangeschoven zodat je kindje ’s nachts lekker dicht bij je in de buurt is. Je kan je kindje goed in de gaten houden, je bent dichtbij om hem of haar te troosten en het ideaal voor als je je kindje wilt voeden!  De co sleeper van Kinderkraft kan aan één zijde worden opengemaakt. De zijkant kan naar beneden worden gerold en worden vastgezet. Zo kan je heel makkelijk bij je kindje.

De co sleeper kan in een hellingstand worden gezet zodat het een beetje schuin staat. Dit is heel fijn voor als je kindje een beetje verkouden is of last heeft van reflux. Zo kan je kindje makkelijker ademhalen of kan het wat verlichting bieden. Aan een kant van het baby bedje zitten wieltjes. Als je het bedje wilt verplaatsen kan dit hierdoor heel gemakkelijk. Wil je het bedje toch even op het eigen kamertje van je kindje neerzetten of wil je het los van je bed plaatsen? Doordat het bedje gemakkelijk verreden kan worden is dit geen enkel probleem!

Een co sleeper kan worden gebruikt vanaf de geboorte van je kindje tot een leeftijd van ongeveer 6 tot 9 maanden. Zodra je kindje zelfstandig kan zitten is het tijd voor een groter bedje. De overstap naar het ledikant kan nu worden gemaakt. Je kan kiezen voor een normaal ledikant of een meegroei ledikant. Het normale ledikantje heeft een afmeting van 60 x 120 cm en kan worden gebruikt tot een leeftijd van 2,5 jaar. Een meegroei ledikant is een stukje groter met een afmeting van 70 x 140 cm en kan worden gebruikt tot een leeftijd van 5 jaar.

Een Kinderkraft co sleeper kopen

De Kinderkraft co sleeper is verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Zo is co sleeper Neste Up een veilig, stevig en comfortabel baby bedje, ideaal voor thuis. Kinderkraft co sleeper Bea is ook ideaal voor onderweg. Dit bedje kan namelijk heel gemakkelijk worden opgeklapt tot een compact pakketje en daardoor neem je het moeiteloos overal mee naartoe.

Heb je een co sleeper gevonden die aan al jouw wensen voldoet? Het baby bedje kan gemakkelijk en veilig worden besteld in de webshop. Is het bedje op voorraad en bestel je het op een werkdag voor 15:00 uur? Dan wordt het dezelfde dag nog verzonden!  

Wil je de verschillende co sleepers liever eens in het echt bekijken? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastore vestigingen in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Hier staan onze productexperts voor je klaar om te helpen bij het vinden van het perfecte baby bedje!