Mathy by Bols caravanbed

Creëer een echte camping in de kinderkamer met het caravanbed! Stap via het caravandeurtje het bed in en waan je in een andere wereld. Het zal een feestje worden voor je kindje om naar bed te gaan! Ook overdag is het bed super leuk om mee te spelen. Doe het linnen dakje open en er valt voldoende licht het bed in. Het bed is geschikt vanaf een leeftijd van 2,5 jaar tot volwassen leeftijd. Ben jij benieuwd geworden naar dit unieke kinderbed? Bekijk op deze pagina het bed in allerlei vrolijke kleuren!

Mathy by Bols caravanbed

12 producten

12 producten

Een echte eyecatcher voor in de kinderkamer

Ben je opzoek naar een uniek bed voor in de kinderkamer? Het caravanbed zal gegarandeerd bij iedereen in de smaak vallen! Hoe geweldig is het dat het voelt alsof je op de camping bent, in de eigen kinderkamer?

Het bed is niet alleen super leuk om te zien, het biedt ook lekker veel opbergruimte! Er kunnen spulletjes worden opgeborgen in de onderschuiflade, de disselbak, in opbergvakjes in het bed en op de legplankjes en aan de kapstokjes. Voldoende ruimte voor alle favoriete spulletjes van je kind!

Door de gezellige legplankjes binnen in het bed heb je de ruimte om een heerlijk knus plekje te creëren. Hang een gezellig snoertje met lampjes op, zet leuke accessoires neer en leg wat hippe kussentjes op het bed en je kind zal niet meer uit bed willen komen!

Caravanbed

Een uniek en duurzaam kinderbed

Het Mathy by Bols caravanbed biedt een heerlijke geborgen slaapplek voor je kindje. Overdag zal het bed een geweldige plek zijn om te spelen! Het linnen dakje van de caravan kan open en dicht worden gedaan. Doe het overdag open zodat je lekker veel speelruimte hebt en doe het dakje ’s avonds dicht om een fijne slaaplek te creëren.

Het Mathy by Bols caravanbed kan gemakkelijk in elkaar gezet worden. Het deurtje van het bed kan zowel links als rechts worden gemonteerd. Het is maar net wat jij handig vindt! Het bed is gemaakt van materialen van een hoge kwaliteit en is stevig. Zelfs na tientallen keren demonteren zal het bed de uitstekende kwaliteit behouden.

Het bed is gemaakt van hout dat afkomstig is van duurzaam beheerde bossen. Het hout draagt het PEFC-label. Mathy by Bols doet er alles aan om de invloed van de productie van de meubels op het milieu zo klein mogelijk te maken en een steentje bij te dragen aan een mooiere leefomgeving voor mensen, dieren en de natuur.

Het Mathy by Bols caravanbed kopen

Het Mathy by Bols caravanbed kan worden samengesteld in een kleur die jij en je kindje mooi vinden! Er is keuze uit maar liefst 26 verschillende kleuren. Ook de nummerplaat kan worden gepersonaliseerd met de naam van jouw kindje. 

Doordat het bed speciaal voor jouw wordt samengesteld en wordt geproduceerd in België, bedraagt de levertijd 6 weken. Wil je het caravanbed alvast een keer in het echt komen bekijken? Kom langs in de Baby & Tiener Megastore in Sliedrecht en stap de caravan binnen!