Mathy by Bols kinderbedden

Wat zijn de kinderbedden van Mathy by Bols tof! Slapen in een caravanbed, een boomhutbed of een tentbed: een echt avontuur voor je kindje. Een echte eyecatcher voor in de kinderkamer en het wordt een stuk leuker om naar bed te gaan! Stel het bed zelf samen in kleuren die jij en je kindje mooi vinden en maak het bed compleet met leuke accessoires. Ben jij benieuwd naar alle unieke kinderbedden? Scroll snel verder en laat je inspireren!

Mathy by Bols

Caravanbed   Boomhutbed   Tentbed

18 producten

 1. Mathy By Bols Caravanbed Wit 90 x 190 cm
  Mathy By Bols Caravanbed Wit 90 x 190 cm
  Waardering:
  0%
   1.499,00
 2. Mathy by Bols Boomhutbed Wit 90 x 190 cm
  Mathy by Bols Boomhutbed Wit 90 x 190 cm
  Waardering:
  0%
   2.559,00
 3. Mathy By Bols Caravanbed Ivoor 90 x 190 cm
  Mathy By Bols Caravanbed Ivoor 90 x 190 cm
  Waardering:
  0%
   1.499,00
 4. Mathy By Bols Caravanbed Rauw 90 x 190 cm
  Mathy By Bols Caravanbed Rauw 90 x 190 cm
  Waardering:
  0%
   1.499,00

18 producten

Op de camping in het unieke caravanbed

Het unieke caravanbed van Mathy by Bols zorgt ervoor dat het een feestje is om naar bed te gaan! Je kindje zal het geweldig vinden om lekker te spelen en slapen in dit super leuke bed. Het bed is geschikt voor kindjes vanaf 2,5 jaar en kan gebruikt worden tot volwassen leeftijd. Via het caravandeurtje kan je kindje het bed in stappen en zich op de camping wanen! Je kan zelf kiezen aan welke kant het deurtje van de caravan wordt gemonteerd. Zo kan je kindje rechts of links het bedje in stappen, het is maar net wat jullie handig vinden. Het dak van het caravanbed is voorzien van een linnendoek. Het doek kan overdag worden geopend en dicht worden gedaan als je kindje gaat slapen. Zo creëer je een heerlijk knus plekje!

Het kinderbed van Mathy by Bols is niet alleen super leuk om te zien, het is ook heel praktisch. Aan opbergruimte is er geen gebrek. Het bed heeft een onderschuiflade, legplankjes, kapstokjes en opbergvakjes zodat je kind voldoende ruimte heeft om alle favoriete spulletjes op te bergen.

Het caravanbed is verkrijgbaar in maar liefst 26 verschillende kleuren. Zo kan je kind slapen in een bed in zijn of haar lievelingskleur! Zelfs de nummerplaat van het bed kan worden gepersonaliseerd met de naam van je kindje.

Op avontuur in het boomhutbed

Is jou kindje een echte avonturier? Dan is het stoere Mathy by Bols boomhutbed echt wat voor jouw kind! Klimmen, hutten bouwen, spelen en natuurlijk lekker slapen: het boomhutbed maakt de kinderkamer compleet! De halfhoogslaper is geschikt voor kindjes vanaf 2,5 jaar tot volwassen leeftijd. Heel lang plezier dus van dit opvallende kinderbed!

De boomhut kan worden betreden door middel van het handige trappetje. Eenmaal aangekomen in de boomhut betreed je een heerlijk knus huisje waar je kindje heerlijk geborgen zal slapen. Overdag biedt het bed een geweldige plek om te spelen!

Extra handig aan de halfhoogslaper is dat je onder het bed ook lekker veel ruimte overhoudt. Het kan worden gebruikt als extra speelruimte zodat je kindje nog meer speelplezier zal hebben! Nog wat extra opbergruimte nodig? Zet er dan een kastje onder zodat je nog wat spulletjes kan opbergen.

Maak het bed helemaal af door het aan te kleden met leuke accessoires! Een vrolijke vlaggenlijn, gezellige kussentjes of een leuk snoer met lampjes. Wil je het bed helemaal uniek maken? Het boomhutbed is verkrijgbaar in 26 kleuren zodat je kan kiezen voor een bed in de lievelingskleur van je kind!

Op vakantie in het tentbed

Waan je op vakantie in het Mathy by Bols tentbed! Het bed heeft een linnen tentdakje, waardoor het net lijkt alsof je echt in een tent slaapt. Het speelse uiterlijk van het kinderbed maakt het een echte eyecatcher voor in de kinderkamer! Het bed is geschikt vanaf een leeftijd van 2,5 jaar. Het tentbed is multifunctioneel, want het bed wordt standaard geleverd met een slaaplade. Zo is er altijd ruimte voor een logeetje! Als je de slaaplade niet gebruikt kan het ook worden gebruikt om wat spulletjes in op te bergen.  

Mathy by Bols kinderbedden

Handgemaakt van duurzaam hout in België

Mathy by Bols is een Belgisch merk, gelegen in het hart van de Belgische Ardennen. Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp voor het merk. Er wordt gestreefd naar het behoud van het leefmilieu. Het hout dat wordt gebruikt voor de meubels draagt het PEFC-label. Dit houdt in dat het afkomstig is van duurzaam beheerde bossen. De meeste houtsoorten die worden gebruikt zijn afkomstig uit Scandinavië. Het Scandinavische klimaat laat de bomen langzaam groeien en dit vergroot de uiteindelijke kwaliteit aanzienlijk. Voor sommige meubels worden ook landelijke houtsoorten gebruikt, zoals beuk en eik.

Mathy by Bols

Een deel van de materialen die worden gebruikt voor de meubels, zoals het aluminium en staal, zijn gerecycled. Het hout en staal worden op een geoptimaliseerde manier gezaagd en gesneden, zodat er zo weinig mogelijk restmateriaal overblijft. De restanten van houten panelen worden gebruikt voor kleinere stukken van meubels of voor verwarming. Er wordt verf en lak op waterbasis gebruikt. Dit is gezonder voor mensen en beter voor het milieu!

Nadat de meubels zijn ontworpen worden ze uitgebreid bestudeerd om te onderzoeken hoe de duurzaamheid kan worden geoptimaliseerd en de impact ervan op het milieu zo ecologisch mogelijk is. Het merk streeft ernaar om de productkeuze en de productieketens steeds verder te optimaliseren, om zo een echte positieve impact op het milieu te hebben.

Naast dat de meubels duurzaam zijn, zijn ze ook heel gemakkelijk te monteren en demonteren. Ze blijven stevig en in goede staat, ook na tientallen keren demonteren!

Mathy by Bols

Een Mathy by Bols kinderbed kopen

De Mathy by Bols kinderbedden worden speciaal op bestelling gemaakt. Daardoor kan jij zelf het bed samenstellen in de kleuren die jij en je kindje mooi vinden! Er is keuze uit 26 verschillende kleuren. Bij de caravanbedden kan er zelfs worden gekozen uit twee kleuren die met elkaar kunnen worden gecombineerd.

Doordat elk bed speciaal voor jou besteld wordt is de levertijd wat langer. De levertijd bedraagt 6 weken. Wil je de unieke bedden in het echt komen bekijken? Kom dan langs in de Baby & Tiener Megastore in Sliedrecht. Ga via het caravandeurtje het bed binnen of klim het trappetje op richting het boomhutbed en laat je verrassen!