Little Dutch speelgoed

Je kindje kan zich gegarandeerd uren vermaken met het speelgoed van Little Dutch. Houten speelgoed, spelletjes en puzzels, speelgoed voor onderweg, babygyms, loopfietjes en nog veel meer! Het aanbod bestaat uit speelgoed voor baby’s, peuters en kleuters zodat er voor iedere levensfase van je kindje wat leuks is om mee te spelen. Heel leuk voor je eigen kindje, maar ook om cadeau te geven aan iemand anders! Bekijk op deze pagina het complete aanbod Little Dutch speelgoed.

Little Dutch speelgoed

Little Dutch zacht speelgoed   Little Dutch spelletjes & puzzels   Little Dutch houten speelgoed

 

322 producten

  1. Little Dutch Loops Speelgoed Ringen Blue
    Little Dutch Loops Speelgoed Ringen Blue
    Waardering:
    0%
     7,95
  2. Little Dutch Loopfiets Mat Roze
    Little Dutch Loopfiets Mat Roze
    Waardering:
    0%
     119,95
  3. SALE
    Little Dutch Duo Puzzel Flowers & Butterflies
  4. Little Dutch Rollerbaan Wild Flowers Roze
    Little Dutch Rollerbaan Wild Flowers Roze
    Waardering:
    0%
     24,95
  5. Tiamo Little Dutch Hulpverleningauto's
    Little Dutch Hulpverleningauto's
    Waardering:
    0%
     12,95
  6. Little Dutch Houten Auto Roze
    Little Dutch Houten Auto Roze
    Waardering:
    0%
     6,95
  7. Little Dutch Geluidenpuzzel Sailors Bay
    Little Dutch Geluidenpuzzel Sailors Bay
    Waardering:
    0%
     19,95
  8. Little Dutch Loopfiets Mat Olijf
    Little Dutch Loopfiets Mat Olijf
    Waardering:
    0%
     119,95
  9. SALE
    Little Dutch Memo Sailors Bay
    Little Dutch Memo Sailors Bay
    Waardering:
    0%
    Normaal  11,95 Voor  6,99
  10. Little Dutch Xylofoon Blauw
    Little Dutch Xylofoon Blauw
    Waardering:
    0%
     14,95
  11. Little Dutch Buggyboekje Sailors Bay
    Little Dutch Buggyboekje Sailors Bay
    Waardering:
    0%
     12,95
  12. SALE
    Little Dutch Houten Zeilboot Sailors Bay FSC
    Little Dutch Houten Zeilboot Sailors Bay FSC
    Waardering:
    0%
    Normaal  7,95 Voor  6,99
  13. Little Dutch Regenboog Telraam Blue
    Little Dutch Regenboog Telraam Blue
    Waardering:
    0%
     14,95
  14. Little Dutch Knuffeldoekje Sailors Bay
    Little Dutch Knuffeldoekje Sailors Bay
    Waardering:
    0%
     10,95

322 producten

Speelgoed voor kindjes van alle leeftijden

De collectie Little Dutch speelgoed is ontzettend populair, door de vrolijke kleuren, mooie uitstraling en het grote aanbod. Het speelgoed is uitdagend om mee te spelen en bevordert de ontwikkeling van je kindje op een leuke manier. De aantrekkelijke texturen, vrolijke kleuren en aansprekende designs zorgen ervoor dat je kindje zich gegarandeerd uren kan vermaken.

Little Dutch speelgoed is geschikt voor kindjes van alle leeftijden, van baby’s tot peuters en kleuters. Laat je kindje voor het eerst kennismaken met het speelgoed in de babygym, met een zacht knuffeltje of met een wagenspanner die aan de kinderwagen of autostoel hangt. Ook een Little Dutch muziekmobiel die boven de box of het ledikantje kan worden bevestigd is favoriet bij de allerkleinsten. Aan een muziekmobiel hangen verschillende kleine knuffeltjes en hij kan een rustgevend melodietje afspelen. Zo heeft je kleintje wat leuks om naar te kijken en wordt hij of zij lekker rustig door het muziekje.

Loopt je kindje al lekker rond? Ga samen op avontuur met een Little Dutch loopfiets! De fiets stimuleert de ontwikkeling van evenwicht en balans en je kindje zal het heerlijk vinden om erop rond te toeren. Wil je samen met je kindje wat leuks doen? Ga dan voor een leuke Little Dutch puzzel of een spelletje! Door samen een spelletje te spelen of te puzzelen ontwikkelt je kindje spelenderwijs nieuwe vaardigheden en wordt het concentratievermogen getraind.

Elke soort Little Dutch speelgoed zorgt voor een andere stimulans en prikkel voor je kindje. Het speelgoed wordt gebruikt om de zintuigen van je kindje te ontwikkelen. Een brede collectie speelgoed draagt bij aan een goede ontwikkeling van je kindje. Bedenk dus wat jij belangrijk vindt voor je kindje en laat hem of haar kennismaken met verschillende soorten speelgoed zodat hij of zij zich op elk gebied verder kan ontwikkelen.

Little Dutch houten speelgoed

Een populaire speelgoedcollectie van Little Dutch is het houten speelgoed. De collectie bestaat uit onder andere een houten trein, blokken, muziekinstrumenten, vormenpuzzels, een keuken, koffiezetapparaat en broodrooster, een werkbank en gereedschapskist, autootjes, een autobaan en een poppenhuis.

Het houten speelgoed is beschikbaar in de collecties Adventure en Pure & Nature. De kleuren van deze collectie zijn roze, mint, blauw, roest en blank hout. Niet alleen leuk om mee te spelen dus maar ook een leuk accessoire voor in de baby- of kinderkamer! Het geverfde houten speelgoed is geverfd met een milieuvriendelijke verf op waterbasis zonder giftige stoffen, zodat je kindje veilig en onbezorgd met het speelgoed kan spelen.  

De houten bouwblokken, vormenstoven, stapeltorens en activiteitenkubussen zijn niet alleen leuk om mee te spelen, het is ook nog eens heel leerzaam. Het bevordert de hand-oog coördinatie van je kindje en de ontwikkeling van de fijne motoriek. Je kindje kan zichzelf lang vermaken met het bouwen van torens van blokken en de juiste vormen in de vormenstoof stoppen.

Het grote houten speelgoed, zoals de Little Dutch keuken, het poppenhuis en de werkbank zijn superleuk voor in de speelhoek of kinderkamer! Alle sets kunnen worden uitgebreid met verschillende accessoires, zodat je kindje zichzelf heerlijk kan vermaken.

Little Dutch speelgoed kopen

Heb jij leuk Little Dutch speelgoed gevonden voor je eigen kindje of als een cadeautje voor iemand? Je kan het speelgoed gemakkelijk en veilig online bestellen in de webshop! Wanneer het product voorradig is en je besteld het voor 15:00 uur op een werkdag, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden!

Wil je het complete assortiment Little Dutch speelgoed liever eens in het echt bekijken? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Hier vindt je naast Little Dutch speelgoed ook beddengoed, slaapzakjes, knuffels, decoratie voor in de babykamer en andere leuke producten!