Looprekken

Met een looprek leert je baby staan en zijn of haar eerste stapjes zetten. Dat is niet het enige! De meeste looprekken zijn uitgevoerd in vrolijke kleurtjes en beschikken over een gaaf speelblad met actieve speeltjes en geluiden. Dit zorgt niet alleen voor een hoop lol, maar stimuleert ook de motoriek van je kindje. Is jouw kleintje toe aan een looprek? Scroll dan snel verder en vind een looprek dat bij hem of haar past!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De eerste stapjes met een baby looprek

Met een looprek leert je baby staan en zijn of haar eerste stapjes zetten. Dit gaat met vallen en opstaan, maar dat hoort er nou eenmaal bij. Een baby looprek is multifunctioneel. Het geeft je kindje steun om rechtop te staan, je kindje kan het rek duwen en vooruit te bewegen. Dat is niet het enige! De meeste looprekken zijn uitgevoerd in vrolijke kleurtjes en beschikken over een gaaf speelblad met actieve speeltjes en geluiden. Dit zorgt niet alleen voor een hoop lol, maar stimuleert ook de motoriek van je kindje.

Een looprek voor je baby kopen

Heb jij een mooi looprek voor je baby gevonden? Bestel dan veilig en eenvoudig via onze webshop. Is het baby looprek op voorraad en plaats je de bestelling op werkdagen voor 15:00? Dan wordt jouw pakketje nog dezelfde dag verzonden. Je ontvangt van ons een mailtje met track & trace code zodat je je bestelling kunt volgen.