Elvie borstkolf

De Elvie borstkolf is een geluidloze, draagbare elektrische borstkolf. De borstkolf zorgt ervoor dat jij handsfree kan kolven. Hij past gemakkelijk in je bh, zonder gedoe van slangetjes en kabels. Zo wordt kolven een stuk gemakkelijker! Waar je ook heen gaat, je neemt de Elvie borstkolf moeiteloos met je mee. Dankzij de revolutionaire technologie hoor je niks van het kolven en ga je ongestoord verder met waar je mee bezig was.

Elvie borstkolf

12 producten

  1. Elvie Handsfree Elektrische Borstkolf Enkel
    Elvie Handsfree Elektrische Borstkolf Enkel
    Waardering:
    0%
     329,99
  2. Elvie Borstschelpen 21 mm 2 Stuks
    Elvie Borstschelpen 21 mm 2 Stuks
    Waardering:
    0%
     34,99
  3. Elvie Curve Opvangschaal
    Elvie Curve Opvangschaal
    Waardering:
    0%
     39,99
  4. Elvie Flessen 150 ml 3 Stuks
    Elvie Flessen 150 ml 3 Stuks
    Waardering:
    0%
     44,99
  5. Elvie Catch Melk Opvang Cups
    Elvie Catch Melk Opvang Cups
    Waardering:
    0%
     29,99
  6. Elvie Borstkolf Afsluiters 2 Stuks
    Elvie Borstkolf Afsluiters 2 Stuks
    Waardering:
    0%
     22,99
  7. Elvie Borstschelpen 24 mm 2 Stuks
    Elvie Borstschelpen 24 mm 2 Stuks
    Waardering:
    0%
     34,99
  8. Elvie Borstschelpen 28 mm 2 Stuks
    Elvie Borstschelpen 28 mm 2 Stuks
    Waardering:
    0%
     34,99

12 producten

Handsfree kolven met de Elvie borstkolf

De Elvie handsfree elektrische borstkolf zorgt ervoor dat je je handen vrij hebt tijdens het kolven. De borstkolf is geluidloos, draagbaar en draadloos, zodat je geen gedoe hebt met slangetjes en kabels. Hij is gemakkelijk in gebruik en maakt het leven als moeder een stuk makkelijker! De borstkolf is licht van gewicht en kan gewoon worden gedragen in een normale voedingsbh. Zo heb jij even tijd voor jezelf of kan je ondertussen wat anders doen.

Doordat de Elvie borstkolf stil en draadloos is kan je overal kolven, waar je maar wilt! Of je nou onderweg bent, een afspraak hebt of gewoon lekker thuis op de bank zit. De borstkolf kan gemakkelijk worden opgeladen met een standaard micro USB kabel. De oplaadkabel wordt standaard meegeleverd.

De borstkolf wordt geleverd met twee borstschelpen, van 24 mm en 28 mm. Er kan los een borstschelp van 21 mm worden bijbesteld. De afmetingen kunnen naarmate de loop van de borstvoeding veranderen, dus we raden het aan om de andere borstschelpen altijd te bewaren! Je kan kiezen voor een enkele of een dubbele borstkolf. Met de enkele variant kan je één borst afkolven en met de dubbele twee tegelijk.

De Elvie borstkolf kan gemakkelijk worden bediend via een app. Via de app kan je het melkvolume in de gaten houden, het pompverloop voor elke borst volgen en het kolfapparaat op afstand bedienen. De borstkolf kan via de app worden geactiveerd of gepauzeerd. De modus en intensiteit van het kolven kan worden veranderd. Ook kan je in de app gemakkelijk de kolfgeschiedenis voor elke borst volgen.

Elvie borstkolf

Accessoires voor de Elvie borstkolf

De Elvie kolf kan worden uitgebreid met allerlei handige accessoires! Zo is er bijvoorbeeld een Elvie Curve opvangschaal verkrijgbaar. De opvangschaal is ideaal voor als je met de ene borst voedt, zo kan je met de opvangschaal melk uit de andere borst opvangen. Het siliconen gedeelte van de Elvie Curve kan zachtjes worden ingedrukt om zuigkracht te creëren. Met dit accessoire kan tot 120 ml melk worden gekolfd.

Ook zijn er extra losse flesjes verkrijgbaar die passen op de Elvie borstkolf. De flesjes hebben een inhoud van 150 ml en zijn ideaal om moedermelk in op te vangen of te bewaren. De flesjes mogen gewoon in de vaatwasser, magnetron, koelkast of vriezer.

Ideaal aan de Elvie borstkolf is dat er veel onderdelen los verkrijgbaar zijn. Zodra je een onderdeel of accessoire van de kolf wilt vervangen kan dit heel gemakkelijk!

De Elvie borstkolf kopen

Zie jij het zitten om gebruik te gaan maken van de Elvie borstkolf? De elektrische kolf kan gemakkelijk en veilig worden besteld in de webshop. Is de kolf op voorraad en bestel je hem op een werkdag voor 23.59 uur? Dan wordt hij de volgende dag al bezorgd!

Wil je meer informatie over de borstkolf of wil je de verschillende kolfapparaten met elkaar vergelijken? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Hier vindt je naast de Elvie kolf ook kolfapparaten van o.a. de merken Avent en Lansinoh.