Borstvoedingskolven & accessoires

Het geven van borstvoeding is een van de meest natuurlijk manieren om je kindje te voeden. Een borstkolf komt dan ook goed van pas wanneer direct borstvoeding geven niet mogelijk is, maar het geven van borstvoeding wel de voorkeur heeft. Bijvoorbeeld wanneer je na je zwangerschapsverlof weer aan het werk gaat. Op deze pagina vind je de meest populaire borstkolven van dit moment. Scroll snel verder en ontdek welke borstkolf het beste bij jou past!

28 producten

Pagina

28 producten

Pagina

Waarom kiezen voor een borstkolf?

Veel vrouwen zijn het erover eens: een borstkolf is misschien niet het meest prettige apparaat, maar het is wel onmisbaar voor een regelmatige voeding. Met de borstkolf kan melk gekolfd en opgeslagen worden. Dit is bijvoorbeeld handig op het moment dat direct borstvoeding geven niet mogelijk is, maar het geven van borstvoeding wel de voorkeur heeft. In veel gevallen is de borstkolf van essentieel belang wanneer de moeder weer aan het werk gaat en de voeding op gang wil houden. Door een goede borstkolf te kopen maak je dit voor jezelf comfortabel.

Welke borstkolf past bij jou?

Op deze pagina vind je de meest populaire borstkolven van dit moment. Kies je voor een elektrische borstkolf of past een borstpomp beter bij jou? Een elektrische borstkolf biedt veel gebruiksgemak. Zo hoef je bijvoorbeeld niet zelf te pompen en kun je een comfortabele houding aannemen. Een borstpomp is voornamelijk bedoeld voor incidenteel gebruik, bijvoorbeeld wanneer je op reis gaat. Een borstpomp werkt namelijk zonder batterijen of stekker en kan altijd en overal gebruikt worden. In tegenstelling tot een elektrische borstkolf, is een borstpomp arbeidsintensiever in het gebruik.

Een borstkolf kopen

Een borstkolf koop je bij Baby & Tiener Megastore. Je vindt bij ons het grootste assortiment borstkolven én je profiteert van de laagste prijsgarantie! Is jouw favoriete borstkolf op voorraad en plaats je de bestelling op een werkdag voor 15:00? Dan versturen wij jouw bestelling nog dezelfde dag! Je ontvangt van ons een track & trace code, zodat je je pakketje kunt volgen.

Hulp nodig bij het vinden van een geschikte borstkolf?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat het best lastig kan zijn om een online een geschikte borstkolf te vinden. Onze product experts staan daarom graag voor je klaar om je te begeleiden bij deze zoektocht. Je kunt ons bereiken via WhatsApp, chat, e-mail, telefoon of social media. Wil je de borstkolf graag liever eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Laat je inspireren door onze mooie shop-in-shops van o.a. Avent, Difrax en Lansinoh! Wanneer mogen wij jou begroeten in één van onze prachtige Megastores? Klik hier voor onze contactgegevens en plan jouw bezoek!