ZAZU Sleeptrainer Pinguin Pam Blue Zazu

ZAZU Sleeptrainer Pinguin Pam Blue

Slaaptraining. De kleur van het licht verteld u kindje wanneer het tijd is om op te staan.

Lees verder

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Status: Leverbaar met levertijd ?
€ 39,99
 
naar boven Productinformatie

Slaaptraining. De kleur van het licht verteld u kindje wanneer het tijd is om op te staan. Pam kleurt oranje wanneer het nog een half uurtje langer duurt en groen wanneer het tijd is om op te staan. Draadloze speaker. Speel ontelbaar veel muziek af en verhaaltjes via de draadloze speaker. Kies je eigen kleur nachtlampje. Je kunt kiezen uit: multi-colour, roze, wit, blauw of rood. Continue licht of automatische uitschakeling. Schakel de 30-minuten timer in omhet lampje automatisch uit te laten schakelen wanneer je kindje slaapt.

naar boven Productattributen

General

Merk Zazu
Naam ZAZU Sleeptrainer Pinguin Pam Blue

Specificaties

Maat
Garantie Standaard fabrieksgarantie
Kleur Blauw
Model Sleeptrainer Pinguin Pam Blue
naar boven Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews

Schrijf uw eigen beoordeling

U schrijft een review over: ZAZU Sleeptrainer Pinguin Pam Blue

Hoe waardeert u dit product? *

Algemeen
Prijs
Kwaliteit
Gebruik
naar boven Service en Garantie
De garantie op doorgaans alle artikelen, tenzij anders aangeven, is normaliter de fabrieksgarantie die de fabrikant standaard biedt. Vaak vindt u de precieze garantietermijn in de gebruiksaanwijzing van het artikel. Indien deze niet aanwezig is dan geldt de wettelijke garantietermijn.

Mocht u verder nog vragen hebben, verzoeken wij u eerst de veelgestelde vragen door te nemen op deze website. Indien het gewenste antwoord hier niet tussen staat kunt u altijd een bericht sturen aan onze klantenservice.

Handige tip!

Gebruik bij het monteren van meubelen geen schroeftol/machine, maar gewoon een schroevendraaier. Hiermee voorkomt u schade aan de meubelen.