Blog - Inspiratie voor een klassieke babykamer

Er is niets leuker dan inspiratie opdoen voor de babykamer! Mooie meubels uitzoeken die bij elkaar passen en daarna natuurlijk mooie bijpassende lakentjes, dekentjes en andere accessoires. Alles om een heerlijke slaapplek voor je kindje te creëren waar je kleintje lekker tot rust kan komen!

In deze blog staat de klassieke babykamer centraal. Een babykamer in een klassieke stijl heeft een sfeervolle en stijlvolle uitstraling. De meubels hebben sierlijke details en zijn elegant. Wil je bijvoorbeeld gaan voor een echte prinsessenkamer voor jouw kleine dame? Dan is een klassieke babykamer het perfecte uitgangspunt. Maar ook voor jongetjes zijn de klassieke meubels prachtig. Het is maar net met wat voor accessoires je de meubels combineert! Op die manier kan je elke look aan de babykamer geven die je maar wilt.

Klassieke babykamer

Een complete babykamer klassieke stijl

Een complete klassieke babykamer bestaat uit een baby bed, een commode en een kledingkast. Een baby bedje biedt een veilige en geborgen slaapplek voor je kindje. Een klassiek ledikantje heeft een elegante uitstraling met sierlijke details. Het vormt het middelpunt van de babykamer en is een echte eyecatcher!

De klassieke commode is onmisbaar in iedere babykamer. Op de commode kan je je kindje verschonen, verzorgen en aankleden. In de commode kan je alle babyspulletjes overzichtelijk opbergen. Een commode met lades is ideaal, want hierin heb je alle essentials heel gemakkelijk binnen handbereik! Leg de spulletjes die je regelmatig gebruikt tijdens het verschonen en aankleden van je kindje in de bovenste lades, zodat je hier altijd bij kan zonder dat je je kindje los hoeft te laten.

Om de klassieke babykamer helemaal compleet te maken kunnen het baby bedje en de commode worden gecombineerd met een bijpassende kledingkast. De elegante klassieke kledingkast maakt het kamertje helemaal af! Hierin kunnen alle kleertjes netjes worden opgehangen en daarnaast is er nog voldoende ruimte voor wat andere spulletjes.

Klassieke babykamer

Born Lucky babykamer Romeo

Baby & Tiener heeft verschillende klassieke babykamers in het assortiment. De meubels hebben sierlijke details en ronde vormen en daarmee een hele elegante uitstraling. De meest populaire klassieke babykamers zijn Born Lucky babykamer Romeo en Born Lucky babykamer Romance.

Klassieke babykamer Romeo heeft een stijlvolle en klassieke uitstraling. De meubels hebben vooral rechte lijnen maar zijn wel voorzien van sierlijsten en sierlijke pootjes waardoor ze toch de echte klassieke look hebben!

De meubels zijn gemaakt van massief hardhout. Daardoor zijn ze niet alleen prachtig om te zien, maar ook heel duurzaam.  Je zal lange tijd plezier hebben van de babykamer in de prachtige klassieke stijl!

Het klassieke baby bedje dat bij de babykamer hoort is een meegroei ledikant. Het kan worden gebruikt vanaf de geboorte van je kindje tot een leeftijd van ongeveer 4 jaar. De bodem van het bedje is verstelbaar in verschillende hoogtes en zodra je kindje oud genoeg is om zelfstandig in- en uit het bedje te stappen kan er een spijlenzijde worden verwijderd.

Born Lucky babykamer Romeo

Born Lucky babykamer Romance

Born Lucky babykamer Romance heeft een nog sierlijkere uitstraling dan babykamer Romeo. De ronde vormen en elegantie van de meubels zijn uniek en prachtig om te zien! De babykamer heeft een romantische look en is een echte eyecatcher voor in de ruimte.

Ook de meubels uit deze babykamer zijn duurzaam geproduceerd en gemaakt van massief hardhout. Het zijn meubels waar je jarenlang plezier van zal beleven! Het baby bedje kan worden gebruikt vanaf de geboorte van je kindje tot een leeftijd van ongeveer 4 jaar. De commode en de kledingkast kunnen nog tot lang daarna worden gebruikt! De meubels blijven ideaal om spullen in te kunnen opbergen. Op de klassieke look zullen jij en je kindje niet snel uitgekeken zijn.

Extra leuk aan de Born Lucky babykamers is dat ze speciaal voor jou kunnen worden gepersonaliseerd! De babykamers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en er kan worden gekozen voor unieke handgreepjes voor de commode en kledingkast. Zo stel je een babykamer samen die helemaal bij jouw eigen stijl past!

Born Lucky babykamer Romance

Wil je alle Born Lucky babymeubels bekijken? Kijk dan eens op de complete Born Lucky pagina op de website! Ook ben je van harte welkom in één van de Baby & Tiener Megastores. Hier vindt je prachtige klassieke babykamers en kunnen ook de Born Lucky babykamers in het echt worden bewondert.

Geplaatst op 29 augustus 2022