Blog - Ontdek de nieuwe Bugaboo Owl autostoel by Nuna!

Bugaboo heeft in samenwerking met Nuna een nieuwe autostoel ontwikkeld: de Bugaboo Owl by Nuna. De groep 0/1 autostoel groeit mee met je kindje en kan worden gebruikt vanaf de geboorte tot een leeftijd van 4 jaar. Zo hebben jij en je kindje lange tijd plezier van dit stoeltje! Wil je meer weten over alle voordelen van de Bugaboo Owl? In deze blog vertellen wij jou alles over de nieuwe praktische en veilige autostoel!

Bugaboo Owl autostoel

Een autostoel die meegroeit met je kindje

De Bugaboo Owl autostoel is een groep 0/1 autostoel. Dit houdt in dat het autostoeltje kan worden gebruikt vanaf de geboorte van je kindje tot een leeftijd van ongeveer 4 jaar. Het maximale gewicht van je kindje dat in de autostoel kan is 18 kg en de maximale lengte 105 cm.

De groep 0/1 autostoel wordt geleverd met een uitneembaar rugkussen en een verkleinkussen, zodat het stoeltje in elke levensfase comfortabel zit. Ook de hoofdsteun is verstelbaar in verschillende standen, zodat hij meegroeit met je kindje. De stoel kan in verschillende ligstanden worden geplaatst.

Er is niet alleen aan praktische eigenschappen gedacht bij het ontwerp van de Bugaboo Owl, ook comfort is heel belangrijk! De autostoel voelt heel zacht en comfortabel aan doordat de bekleding is gemaakt van bamboe en merinowol. Ook is het autostoeltje voorzien van ventilatieopeningen. Dit helpt om de lichaamstemperatuur van je baby te reguleren.

Bugaboo Owl autostoel

Gebruiksgemak met een draaibare Isofix base

De Bugaboo autostoel wordt in de auto bevestigd met een Isofix base. De base die aansluit bij dit stoeltje is de Bugaboo draaibare Isofix base 360 by Nuna. Isofix is de meest veilige, gemakkelijke en snelle manier om een autostoeltje in de auto te bevestigen. Dat de base draaibaar is, is super gemakkelijk en maakt het systeem heel gebruiksvriendelijk! Op de base kan het autostoeltje namelijk volledig worden rondgedraaid. Zo kan het stoeltje zowel voorwaarts als achterwaarts worden geplaatst, maar kan je het stoeltje ook richting de deur plaatsen, om je kindje in en uit de auto te tillen. Dat scheelt een hoop gedoe en zo kan je ook moeiteloos de veiligheidsgordel vastmaken. Zo ben je er altijd van verzekerd dat je kindje veilig vast zit!

Bugaboo Owl autostoel met draaibare Isofix base

De base kan niet alleen worden gebruikt voor de Bugaboo Owl autostoel, maar ook voor de Bugaboo Turtle Air autostoel. De Turtle Air is een groep 0 autostoeltje, dat geschikt is vanaf de geboorte tot een maximaal gewicht van 13 kg. Het voordeel van de Bugaboo Turtle Air is dat dit autostoeltje ook op het frame van een kinderwagen kan worden geplaatst. Zo kan je de kinderwagen heel gemakkelijk omtoveren tot 3 in 1 kinderwagen! Dit is ideaal voor als je regelmatig met je kindje met de auto op pad gaat. Is je kindje uit de groep 0 autostoel gegroeid? Dan kan de Bugaboo Owl op dezelfde Isofix base worden geplaatst!

Bugaboo autostoelen

Veiligheid staat voorop

Bij de Bugaboo Owl autostoel staat veiligheid voorop. De hoofdsteun is voorzien van schokabsorberend Tailor tech™ geheugenschuim. EPP energieabsorberend schuim zorgt voor een betere veiligheid bij een zijdelingse impact. De autostoel voldoet aan de i-Size veiligheidsvoorschriften. Autostoeltjes die voldoen aan de i-Size veiligheidsvoorschriften worden ingedeeld op basis van de lengte van een kind, in plaats van op gewicht. De autostoeltjes zijn voorzien van extra hoofd- en nekbescherming. Tot een leeftijd van 15 maanden moet je kindje achterwaarts in het autostoeltje worden vervoerd. Bij de Bugaboo Owl autostoel in combinatie met de base kan de richting van het autostoeltje heel gemakkelijk worden gewijzigd.

Bugaboo Owl autostoel

In de autostoel zet je je kindje vast met de vijfpunts veiligheidsgordel. De magnetische gesphouder houdt de gordel opzij wanneer je je kindje in de autostoel zet. Ideaal, want zo zit hij niet in de weg!

Bugaboo Owl autostoel

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de nieuwe Bugaboo Owl autostoel? Je kan de autostoel bekijken in de webshop!

Geplaatst op 1 november 2022