Autostoeltjes draaibaar

Een draaibare autostoel is ideaal en heel gebruiksvriendelijk doordat het hiermee heel gemakkelijk is om je kindje in de auto te zetten en uit de auto te halen! Je kan de autostoel heel gemakkelijk richting de autodeur draaien zodat je goed bij je kindje kan. Ook zijn er draaibare autostoeltjes die volledig kunnen worden gedraaid, zodat de autostoel zowel voorwaarts als achterwaarts in de auto kan worden geplaatst. De eerste tijd vervoer je je kindje namelijk achterwaarts in de auto. Vanaf een leeftijd van 15 maanden kan de autostoel worden gedraaid zodat je kindje met de rijrichting mee zit.

Autostoeltje draaibaar

44 producten

Pagina
 1. Cybex Autostoel Groep 0 1 Sirona Gi I Size Plus Moon Black
  Cybex Autostoel Groep 0 1 Sirona Gi I Size Plus Moon Black
  Waardering:
  0%
  Normaal  399,95 Voor  338,99
 2. Bugaboo Autostoel Groep 0 Turtle Air by Nuna Black Met Isofix Base
  Bugaboo Autostoel Groep 0 Turtle Air by Nuna Black Met Isofix Base
  Waardering:
  0%

  Vanaf  408,00

  Aan  408,00

 3. Nuna Autostoel TODL™ next Biscotti
  Nuna Autostoel TODL™ next Biscotti
  Waardering:
  0%
   379,95
 4. Nuna Autostoel TODL™ next Cedar
  Nuna Autostoel TODL™ next Cedar
  Waardering:
  0%
   379,95
 5. Nuna Autostoel TODL™ next Caviar
  Nuna Autostoel TODL™ next Caviar
  Waardering:
  0%
   379,95
 6. Nuna Autostoel TODL™ next Granite
  Nuna Autostoel TODL™ next Granite
  Waardering:
  0%
   379,95

44 producten

Pagina

Een draaibare autostoel voor je kindje vanaf de geboorte

Om veilig met je kindje in de auto op pad te gaan zet je je kindje vanaf de geboorte in een autostoel. De eerste autostoel die je gebruikt is een groep 0 autostoel. Dit stoeltje kan worden gebruikt vanaf de geboorte van je kindje tot een maximaal gewicht van 13 kg en een maximale lengte van 75 cm. Dit autostoeltje kan op een 360 graden Isofix base worden geplaatst waardoor hij draaibaar wordt. De Isofix base wordt vast in de auto geplaatst en hier zet je het autostoeltje heel gemakkelijk, veilig en snel op vast. Wanneer je kiest voor een draaibare base zorgt het ervoor dat het autostoeltje heel gemakkelijk richting de autodeur kan worden gezet. Zo kan je snel en moeiteloos je de autostoel of je kindje in de autostoel in de auto zetten en eruit halen. Een groep 0 autostoeltje wordt tijdens het vervoeren in de auto altijd achterwaarts geplaatst, tegen de rijrichting in. Dit zorgt ervoor dat het nekje en hoofdje van je kindje altijd voldoende ondersteuning krijgt.

Een groep 0/1 autostoeltje kan ook worden gebruikt vanaf de geboorte, maar gaat een langere tijd mee. Dit autostoeltje is geschikt tot een maximaal gewicht van 18 kg. Bij dit autostoeltje is een draaibare Isofix base eigenlijk onmisbaar, want het maakt het heel makkelijk om je kindje in- en uit de auto te kunnen halen en het zorgt ervoor dat de autostoel zowel met de rijrichting mee als tegen de rijrichting in kan worden geplaatst. Zo’n 360 graden draaibare autostoel is ideaal, want de eerste tijd, tot een leeftijd van 15 maanden, vervoer je je kindje achterwaarts in de auto. Na deze leeftijd kan de autostoel worden omgedraaid zodat je kindje met de rijrichting mee zit. De draaibare autostoel kan je moeiteloos omdraaien zodat je kindje in de juiste richting zit voor zijn of haar leeftijd.

Een draaibare autostoel voor kindjes van alle leeftijden

Ook voor oudere kindjes zijn er draaibare autostoeltjes, zoals een groep 1, een groep 0/1/2/3  of een groep 1/2/3 autostoeltje. Een groep 1 autostoeltje is geschikt voor kinderen vanaf 9 tot 18 kg. Bij deze autostoeltjes is het ook heel handig als ze draaibaar zijn, omdat ze de eerste periode van het gebruik van het stoeltje achterwaarts geplaatst moeten worden en vanaf een leeftijd van 15 maanden kan het stoeltje voorwaarts geplaatst worden. Een groep 0/1/2/3 autostoeltje kan gebruikt worden vanaf de geboorte tot een maximaal gewicht van 36 kg. Dit stoeltje kan dus heel lang worden gebruikt. Een draaibare base zorgt ervoor dat ook dit stoeltje in beide richtingen in de auto kan worden geplaatst. Een groep 1/2/3 autostoeltje is geschikt vanaf 9 kg tot een maximaal gewicht van 36 kg. Ook hierbij is het belangrijk dat het stoeltje in beide richtingen in de auto kan worden geplaatst. Daarnaast verhoogt het het gebruiksgemak van het stoeltje als hij draaibaar is zodat je je kindje altijd makkelijk in het stoeltje kan zetten en eruit kan halen!

Veilig, gemakkelijk en praktisch

Een draaibare autostoel heeft veel voordelen. Het is namelijk veilig, gemakkelijk en heel praktisch! Door te kiezen voor een autostoel op een draaibare Isofix base ben je ervan verzekerd dat de autostoel veilig vast zit in de auto. Zo heb je geen gedoe met autogordels, je hoeft enkel de stoel op de base te plaatsen. De base kan namelijk gewoon altijd in de auto blijven zitten. Het Isofix systeem zit tussen de zitting en rugleuning van de stoel in de auto. Hier zitten twee bevestigingspunten waar je de haken van de Isofix base aan vast kan klikken. Door te kiezen voor een 360 graden Isofix base kan de autostoel op de base volledig worden rondgedraaid. Zo kan hij voor- en achterwaarts worden geplaatst, maar ook in de richting van de autodeur zodat je je kindje gemakkelijk in- en uit de auto kan tillen of de veiligheidsgordel vast kan doen.

Een autostoel die draaibaar is kopen

Heb jij een draaibare autostoel gevonden die aan al je wensen voldoet? Je kan het stoeltje gemakkelijk, snel en veilig online bestellen in de webshop. Wil je graag meer informatie over de draaibare autostoelen en alle voordelen hiervan? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastore vestigingen in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Hier staan onze product experts voor je klaar om persoonlijk advies te geven zodat jij gegarandeerd de goede keus voor een autostoeltje maakt. Ook kan je zelf de draaibare autostoeltjes in het autostoelen testcentrum uitproberen. Zo ben je ervan verzekerd dat het systeem ook bij jou past en dat jij het fijn en gemakkelijk vind werken!