Cybex Beezy buggy

De Cybex buggy Beezy is de ideale buggy voor een dagje weg! Een compacte en lichtgewicht buggy met veel voordelen. Heel handig voor in de stad, maar ook gemakkelijk om overal mee naartoe te nemen. Hij is wendbaar en comfortabel waardoor je moeiteloos over elke ondergrond rijd. De Beezy kan worden gebruikt vanaf een leeftijd van 6 maanden tot een maximaal gewicht van 22 kg.

Cybex Beezy buggy

8 producten

  1. Cybex Buggy Beezy Black Almond Beige
    Cybex Buggy Beezy Black Almond Beige
    Waardering:
    0%
     299,95
  2. Cybex Buggy Beezy Black Magic Black
    Cybex Buggy Beezy Black Magic Black
    Waardering:
    0%
     299,95
  3. Cybex Buggy Beezy Black Dark Blue Navy Blue
    Cybex Buggy Beezy Black Dark Blue Navy Blue
    Waardering:
    0%
     299,95
  4. Cybex Buggy Beezy Black Canvas White Light Beige
    Cybex Buggy Beezy Black Canvas White Light Beige
    Waardering:
    0%
    Normaal  299,95 Voor  279,00
  5. Cybex Buggy Beezy Lava Grey Mid Grey
    Cybex Buggy Beezy Lava Grey Mid Grey
    Waardering:
    0%
     299,95
  6. Cybex Buggy Beezy Black Fog Grey Light Grey
    Cybex Buggy Beezy Black Fog Grey Light Grey
    Waardering:
    0%
     299,95

8 producten

De Cybex Beezy buggy: comfortabel, wendbaar en compact

De Cybex Beezy buggy kan worden gebruikt vanaf een leeftijd van 6 maanden tot een maximaal gewicht van 22 kg. Het is een fijne en compacte opvolger van de kinderwagen. Een kinderwagen is vaak wat groter en zwaarder dan een buggy. Een buggy is ideaal voor als je een dagje weg gaat of wanneer je op vakantie gaat!

De Beezy buggy is heel smal en daardoor manoeuvreer je hem moeiteloos door smalle straatjes op winkelpaden! Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over of jullie ergens wel doorheen passen. Dankzij de goede vering op de wielen is geen enkele ondergrond te hobbelig, je zal overal comfortabel overheen kunnen rijden.

De buggy is voorzien van een XL zonnekap met UPF 50+ zodat je kindje altijd beschermt is tegen de zon. Onbezorgd samen op pad, want je kindje zal altijd lekker in de schaduw zitten op zonnige dagen. De rugleuning van de Cybex Beezy is verstelbaar in verschillende posities en ook de positie van de voetensteun kan worden aangepast. Als je kindje moe is en even wil slapen kan de rugleuning gemakkelijk wat platter worden gezet, zodat je kleintje lekker kan slapen. De zitting kan zelfs in een volledige ligstand worden geplaatst!

Wordt de buggy niet gebruikt? Hij kan gemakkelijk met één hand worden opgeklapt tot een compact pakketje dat zelfstandig kan blijven staan. Zo heb je altijd nog een hand vrij voor je kleintje wanneer je de buggy inklapt!

De Cybex buggy Beezy kopen

Is de Cybex buggy Beezy wat voor jou? De buggy is verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren, waardoor er vast en zeker een tussen zit die bij jou stijl past! De Beezy kan gemakkelijk en veilig worden besteld in de webshop. Wil je de buggy toch liever nog even in het echt bekijken en uitproberen? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastore vestigingen in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Hier kan je de buggy uitproberen op de testbaan en staan onze product experts voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. Dat jij tevreden naar huis gaat met een buggy die aan al je wensen voldoet is het aller belangrijkste!