Cybex buggy

Een Cybex buggy is compact en ideaal voor een dagje weg of voor op reis! Een buggy is een goede opvolger van de kinderwagen, omdat hij een stuk kleiner en lichter is. De collectie Cybex buggy’s bestaat uit de Cybex Libelle, de Cybex Eezy S en de Cybex Beezy. Alle drie zijn het compacte buggy’s die je gemakkelijk overal mee naar toe neemt. Bekijk op deze pagina het complete assortiment buggy’s van Cybex.

Cybex buggy

     Cybex buggy Libelle  Cybex buggy Eezy S  Cybex buggy Beezy     

15 producten

 1. Cybex Buggy Libelle Moon Black
  Cybex Buggy Libelle Moon Black
  Waardering:
  0%
  Normaal  249,00 Voor  219,00
 2. Cybex Buggy Libelle Lava Grey
  Cybex Buggy Libelle Lava Grey
  Waardering:
  0%
   249,95
 3. Cybex Buggy Beezy Lava Grey
  Cybex Buggy Beezy Lava Grey
  Waardering:
  0%
   299,95
 4. Cybex Buggy Libelle Nature Green
  Cybex Buggy Libelle Nature Green
  Waardering:
  0%
   249,95
 5. Cybex Buggy Beezy Nature Green
  Cybex Buggy Beezy Nature Green
  Waardering:
  0%
   299,95
 6. Cybex Buggy Beezy Moon Black
  Cybex Buggy Beezy Moon Black
  Waardering:
  0%
   299,95
 7. Cybex Buggy Libelle Ocean Blue
  Cybex Buggy Libelle Ocean Blue
  Waardering:
  0%
   249,95
 8. Cybex Buggy Eezy S Twist Denim Blue
  Waardering:
  0%
   299,95
 9. Cybex Buggy Beezy Ocean Blue
  Cybex Buggy Beezy Ocean Blue
  Waardering:
  0%
   299,95
 10. Cybex Buggy Beezy Beach Blue
  Cybex Buggy Beezy Beach Blue
  Waardering:
  0%
   299,95
 11. Cybex Buggy Beezy Hibiscus Red
  Cybex Buggy Beezy Hibiscus Red
  Waardering:
  0%
   299,95
 12. Cybex Buggy Libelle Beach Blue
  Cybex Buggy Libelle Beach Blue
  Waardering:
  0%
   249,95
 13. Cybex Buggy Libelle Hibiscus Red
  Cybex Buggy Libelle Hibiscus Red
  Waardering:
  0%
   249,95

15 producten

De voordelen van een Cybex buggy

Een buggy kan je gebruiken voor je kindje vanaf het moment dat hij of zij zelfstandig kan zitten. Dit is vanaf een leeftijd van ongeveer 6 maanden. De buggy kan worden gebruikt tot een leeftijd van ongeveer 4 jaar. Het is een goede opvolger van de kinderwagen. Een buggy heeft veel voordelen: hij is compact opvouwbaar, licht van gewicht en neemt niet veel ruimte in beslag. De Cybex buggy’s zijn allemaal voorzien van verschillende zit- en ligstanden. Dit is fijn, want als je kindje in slaap valt in de buggy kan je de buggy in een comfortabelere positie zetten zodat je kindje lekker een dutje kan doen. De Cybex buggy is makkelijk in- en uit te klappen. Zo neem je hem overal gemakkelijk mee naartoe!

Het assortiment Cybex buggy’s bestaat uit de Cybex Libelle S, de Cybex Beezy en de Cybex Eezy S. De Cybex Eezy S is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, namelijk de Cybex Eezy S 2, de Cybex Eezy S+ 2 en de Cybex Eezy S twist 2. De Cybex Eezy S 2 is een lichte buggy die gebruikt kan worden vanaf 6 maanden tot een maximaal gewicht van 17 kg. Je kindje kan in de buggy worden vastgemaakt met een 3-puntsgordel. Aan de voorzijde van de buggy zitten zwenkwielen, zodat je extra rijcomfort kan creëren op de momenten dat jij dat wilt.

Als je opzoek bent naar nog meer rijcomfort is de Cybex Eezy+ 2 een uitkomst. Deze buggy heeft grotere wielen dan de Cybex Eezy S en vering op alle 4 de wielen. Zo rij je moeiteloos over elke ondergrond. Ideaal voor een dagje weg!

De laatste uitvoering van de Cybex Eezy S is de Cybex Eezy S twist 2. Deze buggy heeft een unieke en revolutionaire 360 graden draaifunctie. Hiermee kan het zitje van de buggy binnen enkele seconden worden omgedraaid zodat je kindje naar jou toe gericht kan zitten of juist naar voren gericht. Een unieke eigenschap van de buggy, want in de meeste buggy’s zit je kindje altijd van je af gericht.

De Cybex buggy Beezy is een compacte buggy, ideaal voor in de stad! De buggy kan gemakkelijk met één hand worden ingeklapt, tot een compact pakketje. Dankzij de goede vering op de wielen van de Cybex Beezy rijdt de buggy comfortabel over elke ondergrond, zonder dat je kindje daar last van heeft. De Beezy kan worden gebruikt tot een maximaal gewicht van 22 kg.

Een buggy die mee mag als handbagage in het vliegtuig

Wanneer je op reis gaat is een compacte buggy ideaal. De Cybex buggy Libelle mag zelfs mee als handbagage in het vliegtuig! De buggy is heel licht van gewicht, heel snel in te klappen en je kan hem dus gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Wanneer de Libelle buggy eenmaal is ingeklapt kan hij zelfstandig blijven staan. Zo kan je op elk gewenst moment even je handen vrij hebben.

De buggy meenemen als handbagage in het vliegtuig is heel handig doordat je je op die manier geen zorgen hoeft te maken over wanneer de buggy afgegeven moet worden. Zo hoef je niet met je kindje en alle spullen te sjouwen maar kan je kindje gewoon lekker in de buggy blijven zitten tot het moment dat je het vliegtuig in gaat. Op dat moment klap je de buggy even snel in en schuif je hem moeiteloos het handbagagevak in. Zijn jullie weer geland? Je klapt de buggy weer net zo moeiteloos uit en je bent klaar om samen van de vakantie te gaan genieten!

De Cybex Libelle is verstelbaar in verschillende posities. Zo kan je kindje op elk gewenst moment even een dutje doen als hij of zij moe is. De rugleuning en de voetensteun kunnen eenvoudig worden versteld. De vering op alle vier de wielen van de buggy zorgt ervoor dat je comfortabel over elke ondergrond kan rijden. Ideaal voor alle onverwachtse avontuurlijke weggetjes die je op vakantie tegen komt!

Een Cybex buggy kopen

Heb jij een Cybex buggy gevonden die aan al jouw wensen voldoet? Je kan de buggy gemakkelijk en veilig online bestellen in de webshop. Is de buggy op voorraad en bestel je hem op een werkdag voor 15:00 uur? Dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden!

Wil je de verschillende buggy’s liever eens in het echt bekijken? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastore vestigingen in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Hier kan je alle buggy’s bekijken en helpen onze product experts je graag met het vinden van een model dat aan al jouw wensen voldoet!