Buggy's voor in het vliegtuig

Als je op vakantie gaat met het vliegtuig is het ideaal als de buggy mee mag als handbagage in het vliegtuig! Veel buggy’s kunnen zo compact worden opgevouwen dat ze klein genoeg zijn om mee te nemen het vliegtuig in. Ideaal voor jou en je kindje, want zo hoef je je geen zorgen te maken over tot wanneer je de buggy binnen handbereik hebt en wanneer je hem na het vliegen weer terugkrijgt. Je bent gelijk klaar om van de vakantie te gaan genieten! Bekijk op deze pagina het assortiment buggy’s die mee mogen als handbagage.

Buggy handbagage

92 producten

Pagina
  1. X Adventure Buggy Ranger Green
    X Adventure Buggy Ranger Green
    Waardering:
    80%
    (1)
    Normaal  109,99 Voor  79,99
  2. X Adventure Buggy Ranger Taupe
    X Adventure Buggy Ranger Taupe
    Waardering:
    0%
     109,99
  3. SALE
    Joolz Aer+ Buggy Refined Black
    Joolz Aer+ Buggy Refined Black
    Waardering:
    0%
    Normaal  459,00 Voor  395,00
  4. Babyzen Buggy Yoyo² Black
    Babyzen Buggy YOYO² Black
    Waardering:
    0%
     469,00
  5. SALE
    Joolz Aer+ Buggy Sage Green
    Joolz Aer+ Buggy Sage Green
    Waardering:
    0%
    Normaal  459,00 Voor  395,00
  6. + GRATIS stuurtje
    Easywalker Buggy Miley² Shadow Black
    Easywalker Buggy Miley2 Shadow Black + GRATIS Stuurtje
    Waardering:
    0%
    Normaal  299,99 Voor  234,99
  7. Cybex Buggy Coya Rosegold Sepia Black
    Cybex Buggy Coya Rosegold Sepia Black
    Waardering:
    0%
    Normaal  549,95 Voor  449,95
  8. Bugaboo Buggy Butterfly Black Forest Green
    Bugaboo Buggy Butterfly Black Forest Green
    Waardering:
    0%
     459,00
  9. Babyzen Buggy Yoyo² Taupe Black
    Babyzen Buggy Yoyo² Taupe Black
    Waardering:
    0%
     469,00
  10. Bugaboo Buggy Butterfly Black Stormy Blue
    Bugaboo Buggy Butterfly Black Stormy Blue
    Waardering:
    0%
     459,00
  11. Babyzen Buggy Yoyo² Aqua Black
    Babyzen Buggy Yoyo² Aqua Black
    Waardering:
    0%
     469,00
  12. Cybex Buggy Coya Matt Black Sepia Black
    Cybex Buggy Coya Matt Black Sepia Black
    Waardering:
    0%
    Normaal  499,95 Voor  479,00
  13. + GRATIS stuurtje
    Easywalker Buggy Miley² Sage Green
    Easywalker Buggy Miley2 Sage Green + GRATIS Stuurtje
    Waardering:
    0%
    Normaal  299,99 Voor  234,99
  14.  Babyzen Buggy Yoyo² Black White
    Babyzen Buggy Yoyo² Black White
    Waardering:
    0%
     469,00
  15. + GRATIS stuurtje
    Easywalker Buggy Jackey Forest Green
  16. + GRATIS stuurtje
    Easywalker Buggy Miley² Marble Grey
  17. Babyzen Buggy Yoyo² Toffee Black
    Babyzen Buggy Yoyo² Toffee Black
    Waardering:
    0%
     469,00
  18. Babyzen Buggy Yoyo² Toffee White
    Babyzen Buggy Yoyo² Toffee White
    Waardering:
    0%
     469,00
  19. Babyzen Buggy Yoyo² Olive Black
    Babyzen Buggy Yoyo² Olive Black
    Waardering:
    0%
     469,00
  20. Cybex Buggy Orfeo Silver Lava Grey Mid Grey
    Cybex Buggy Orfeo Silver Lava Grey Mid Grey
    Waardering:
    0%
     309,95
  21. Nieuw
    Cybex Buggy Coya Matt Black Cozy Beige
    Cybex Buggy Coya Matt Black Cozy Beige
    Waardering:
    0%
     499,95
  22. Babyzen Duo Buggy YOYO Connect Black/Black
    Babyzen Duo Buggy YOYO Connect Black/Black
    Waardering:
    0%
     899,00
  23. Babyzen Kinderwagen Yoyo2 2in1 Taupe White
    Babyzen Buggy Yoyo² Taupe White
    Waardering:
    0%
     469,00

92 producten

Pagina

Een compacte reisbuggy die mee mag als handbagage

Als je op vakantie gaat met je kleintje is een buggy onmisbaar. Gaan jullie met het vliegtuig? Dan is het ideaal als de buggy mee mag als handbagage! Dit mag namelijk niet met alle buggy’s. Sommige zijn te groot of te zwaar en deze moeten worden ingecheckt als ruimbagage. Een buggy tot een maximaal gewicht van 10 kg mag worden meegenomen in het vliegtuig. De maximale afmetingen van het opgevouwen pakket mogen 15 x 30 x 100 cm zijn. Let wel op dat de regels per luchtvaarmaatschappij kunnen verschillen. Vraag dit dus altijd even na voordat je op vakantie gaat!

Een buggy die mee mag als handbagage in het vliegtuig scheelt een hoop gesjouw! Je kan je kindje lekker in de buggy laten zitten tot dat jullie bij het vliegtuig aankomen. Zo hoeft je kindje niet ver te lopen en hoef je je zelf geen zorgen te maken over wanneer je de buggy moet inchecken of afgeven. Aangekomen op de plaats van bestemming? Je hebt de buggy gelijk binnen handbereik en jullie zijn er direct klaar voor om te gaan genieten!

De handbagage buggy is compact, licht van gewicht en heel gemakkelijk in- en uitklapbaar. Zo is het niet alleen fijn dat hij mee mag als handbagage maar is de buggy ook ideaal op de vakantiebestemming. Doordat hij zo klein kan worden opgevouwen zal hij gemakkelijk passen in de achterbak van iedere (huur)auto. Ga je op avontuur over smalle paadjes? De buggy is heel handzaam en wendbaar waardoor dit geen enkel probleem zal zijn! Doordat de buggy heel licht is kan je hem ook gemakkelijk dragen wanneer hij even niet gebruikt wordt.

Welke buggy’s mogen mee als handbagage?

We hebben veel verschillende buggy’s in het assortiment die meegenomen mogen worden als handbagage in het vliegtuig, doordat ze licht van gewicht zijn en compact kunnen worden opgevouwen.

De Joolz Aer is een populaire buggy die ideaal is voor op vakantie maar ook voor thuis. De Joolz buggy is lichtgewicht, compact, elegant en comfortabel en geeft je de ultieme vrijheid om er samen met je kindje op uit te trekken. De buggy weegt slechts 6 kg en kan daardoor als hij even niet gebruikt wordt ook gemakkelijk over de schouder worden gedragen met de draagband. Door de ergonomische zitting zit je kindje heel comfortabel in de buggy. De vergrendelbare zwenkwielen zijn voorzien van vering en daardoor rijdt de buggy comfortabel over elke ondergrond.

De Easywalker Miley mag ook mee worden genomen als handbagage in het vliegtuig. De buggy kan tot een compact pakketje worden opgevouwen met slechts één hand en daardoor ben je binnen no-time klaar om op pad te gaan. De buggy kan gemakkelijk over de schouder worden gedragen met de geïntegreerde schouderband. Dit kost geen enkele moeite doordat de buggy slechts 7 kg weegt.

De Cybex Libelle is een stijlvolle en compacte buggy die ook ideaal is voor op reis! De buggy kan eenmaal opgeklapt zelfstandig blijven staan, zodat je op ieder gewenst moment even je handen vrij hebt. De rugleuning en de voetensteun kunnen eenvoudig worden versteld zodat je kindje altijd in een comfortabele positie kan zitten. De vierwielvering zorgt voor een comfortabele rit over elke ondergrond. Dankzij het gewicht van 5,9 kg neem je de buggy moeiteloos mee op pad. Uiteraard kan de Cybex Libelle ook worden meegenomen als handbagage in het vliegtuig.

De Babyzen YOYO is een hele fijne buggy voor thuis en voor op reis! Dit compacte model is comfortabel, kan snel en gemakkelijk worden ingeklapt en zorgt ervoor dat op vakantie gaan een feestje wordt. De buggy kan worden bestuurd met één hand en ook het in- en uitklappen doe je moeiteloos met één hand. De buggy rijdt comfortabel over elke ondergrond, heeft een verstelbaar zitje zodat je kindje comfortabel zit en weegt slechts 6,2 kg. Alles wat je zoekt in een buggy voor in het vliegtuig!

Een buggy voor in het vliegtuig kopen

Heb je een reisbuggy gevonden voor op vakantie? De buggy kan gemakkelijk en veilig worden besteld in de webshop. Heb je de buggy op een werkdag besteld voor 15:00 uur? Dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden!

Wil je de buggy handbagage liever eens in het echt bekijken? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Hier kan je de buggy’s van dichtbij bekijken en zelf uitproberen op de testbaan! Zien we jou daar?