Stokke kinderstoel

Een stoel die met je kindje meegroeit, een stoel voor het leven: de Stokke kinderstoel kan worden gebruikt vanaf de geboorte van je kindje tot de rest van het leven! De stoelen van Stokke groeien met je kindje mee en bieden in elke levensfase comfort en de juiste ondersteuning. De drie verschillende modellen Stokke kinderstoelen, de Tripp Trapp, Steps en Clikk, zijn verkrijgbaar in verschillende stijlvolle k leuren waardoor ze mooi zullen staan in ieder interieur! Bekijk op deze pagina het complete assortiment Stokke kinderstoelen.

Stokke kinderstoel

Stokke Tripp Trapp kinderstoel   Stokke Steps kinderstoel   Stokke Clikk kinderstoel   Stokke Nomi  

80 producten

Pagina
  1. Stokke® Kinderstoel Tripp Trapp® White + Newborn Set™
    Stokke® Kinderstoel Tripp Trapp® White + Newborn Set™
    Waardering:
    0%
     363,98 Normaal  388,00
  2. Stokke® Kinderstoel Tripp Trapp® Natural + Newborn Set™
    Stokke® Kinderstoel Tripp Trapp® Natural + Newborn Set™
    Waardering:
    0%
     364,00 Normaal  388,00
  3. Stokke® Kinderstoel Tripp Trapp® Warm Red
    Stokke® Kinderstoel Tripp Trapp® Warm Red
    Waardering:
    0%
     259,00
  4. Stokke® Kinderstoel Tripp Trapp® Storm Grey + Newborn Set™
    Stokke® Kinderstoel Tripp Trapp® Storm Grey + Newborn Set™
    Waardering:
    0%
     363,98 Normaal  388,00
  5. Stokke® Kinderstoel Tripp Trapp® Hazy Grey + Newborn Set™
    Stokke® Kinderstoel Tripp Trapp® Hazy Grey + Newborn Set™
    Waardering:
    0%
     363,98 Normaal  388,00
  6. Stokke® Clikk™ Kinderstoel White
    Stokke® Clikk™ Kinderstoel White
    Waardering:
    0%
     224,00

80 producten

Pagina

De Stokke Tripp Trapp: een stoel die meegroeit met je kindje – een stoel voor het leven

De Stokke kinderstoelen zijn allemaal ontworpen om je kindje dichterbij te brengen en de interactie aan tafel te stimuleren. De collectie bestaat uit drie verschillende modellen: de Stokke Tripp Trapp, de Stokke Clikk en de Stokke Steps. Alle kinderstoelen zijn meegroeistoelen, zodat je er jarenlang plezier van zult hebben.

De Stokke Tripp Trapp is de meest populaire kinderstoel. Deze veelzijdige meegroeistoel kan in combinatie met verschillende accessoires worden gebruikt vanaf de geboorte van je kindje, tot een maximaal gewicht van 85 kg. Het klassieke Scandinavische design van Peter Opsvik zorgt ervoor dat de Stokke Tripp Trapp in elk interieur past. Het stevige materiaal en het unieke ontwerp zorgen ervoor dat de stoel stevig staat en niet om kan vallen.

Door de verschillende accessoires kan de Stokke kinderstoel worden gebruikt vanaf de geboorte van je kindje. Op elke leeftijd zal je kindje de perfecte ondersteuning krijgen. Met de Stokke Newborn Set kan je kindje al vanaf de geboorte gebruik maken van de kinderstoel. Dit accessoire kan worden gebruikt tot een leeftijd van ongeveer 6 maanden. Je kan je kindje in de Newborn Set gemakkelijk bij jezelf in de buurt neerzetten en zo kan hij of zij direct al meedoen met het gezin!

Als je kindje uit de Newborn Set is gegroeid kan de Stokke Baby Set op de Tripp Trapp kinderstoel worden geplaatst. De Baby Set kan worden gebruikt vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten. Zo kan je kindje gezellig bij je aan tafel zitten en is het tijd om te gaan genieten van de eerste hapjes!

Als je kindje uit de Baby Set is gegroeid kan deze van de kinderstoel af worden gehaald en kan je kindje zelfstandig op de stoel zitten. De zit- voetenplank van de kinderstoel zijn in hoogte en diepte verstelbaar. Zo kan de kinderstoel altijd op een comfortabele hoogte worden ingesteld voor je kindje.

De kinderstoel is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en in twee  soorten hout; beukenhout en eikenhout. De stoel is voorzien van een krasbestendige laag, waardoor je de stoel heel gemakkelijk kan afnemen wanneer er viezigheid op komt.

De Stokke Steps: een stevige en veilige kinderstoel

De Stokke Steps is een stevige en veilige kinderstoel, die net zoals de Tripp Trapp, meegroeit met je kindje. De kinderstoel kan worden gebruikt vanaf de geboorte in combinatie met de los verkrijgbare wipstoel. Als de kinderstoel zonder de wipstoel wordt gebruikt kan hij worden gebruikt vanaf een leeftijd van 6 maanden. Het los verkrijgbare wipstoeltje kan ook los van de kinderstoel worden gebruikt en kan dus ook worden neergezet op de grond. Het wipstoeltje biedt een comfortabel plekje voor je kindje waar hij of zij lekker kan liggen en ontspannen.

Als je kindje uit het wipstoeltje is gegroeid kan de Steps Baby Set op de kinderstoel worden geplaatst. De Baby Set kan worden gebruikt vanaf een leeftijd van 6 maanden of vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten. Met de Baby Set schuif je de Steps kinderstoel gemakkelijk aan tafel en kan je samen van de maaltijd gaan genieten!

Wanneer je kindje ook uit de Baby Set is gegroeid kan deze van de Stokke Steps worden afgehaald en kan je kindje zelfstandig in de stoel zitten. De voetensteun van de kinderstoel is verstelbaar waardoor je kindje gemakkelijk zelf op de stoel kan klimmen. De ronde zitting en rugleuning van de stoel geven je kindje optimale ergonomische ondersteuning.

Bijna alle onderdelen van de stoel zijn aan te passen en daardoor krijgt je kindje op elk moment de juiste steun en het beste comfort. Om de kinderstoel te verstellen is er geen gereedschap nodig, nieuwe accessoires kunnen gemakkelijk worden vastgeklikt.

De Stokke Clikk: een complete en praktische kinderstoel

De Stokke Clikk kinderstoel is een complete en praktische kinderstoel die moeiteloos binnen 1 minuut in elkaar gezet kan worden. De kinderstoel kan worden gebruikt vanaf een leeftijd van 6 maanden tot een maximale leeftijd van 3 jaar. De voetensteun van de stoel is verstelbaar in twee standen waardoor hij de optimale ondersteuning biedt als je kindje groeit. De Clikk wordt geleverd inclusief een eetblad en een veiligheidstuigje, waardoor hij direct klaar is voor gebruik.

De kinderstoel kan gemakkelijk worden schoongemaakt met een vochtig doekje. Het eetblad van de stoel mag in de vaatwasser. Het veiligheidstuigje kan eenvoudig worden losgehaald en kan worden gewassen in de wasmachine.

Speciaal voor de Stokke Clikk kinderstoel is er een reistas ontwikkeld, waardoor je de kinderstoel mee kan nemen als je bijvoorbeeld een weekendje weg gaat of op vakantie gaat. De stoel kan heel makkelijk in- en uit elkaar worden gehaald waardoor je hem moeiteloos mee op pad kan nemen.