Blog - Stokke® kinderstoelen: voor comfort, veiligheid en groeimogelijkheden

Als ouder wil je het beste voor je kind, vanaf het prille begin tot de peuterjaren en ver daarna. Een essentieel onderdeel van die zorg is het creëren van een veilige en comfortabele omgeving waar je kindje kan gaan oefenen met de eerste hapjes en uiteindelijk kan aanschuiven bij jou aan tafel. Stokke begrijpt deze behoefte als geen ander en heeft daarom een assortiment kinderstoelen die niet alleen aan deze eisen voldoen, maar ook nog eens meegroeien met jouw kind. Zo heb je jarenlang plezier van één kinderstoel! In deze blog lichten we de verschillende Stokke kinderstoelen uit: de Stokke® Tripp Trapp®, de Stokke® Steps™ en de Stokke® Clikk.

Stokke kinderstoel

De Stokke® Tripp Trapp® kinderstoel: een stoel voor het leven

De Stokke® Tripp Trapp® is een echte klassieker in de wereld van kinderstoelen. Met zijn tijdloze Scandinavische design past deze kinderstoel perfect in elk interieur. Uiteraard gaat het niet alleen om het uiterlijk, de Tripp Trapp is ook heel functioneel. Gemaakt van stevig beukenhout met een krasbestendige laag, biedt deze stoel jarenlang comfort en stabiliteit voor je kindje.

Stokke kinderstoel

Het unieke aan de Tripp Trapp is dat hij meegroeit met je kind, vanaf de geboorte tot ver na de tienerjaren. Het verstelbare zitvlak en de verstelbare voetensteun zorgen ervoor dat je kindje altijd ergonomisch ondersteund wordt, ongeacht de leeftijd.

Stokke kinderstoel

De Stokke® Tripp Trapp® kan worden uitgebreid met verschillende accessoires, zoals de Newborn Set™ en de Baby Set™. Met de Newborn Set™ kan je kindje al vanaf de geboorte gebruikmaken van de kinderstoel. In deze set kan je kindje heerlijk comfortabel liggen en zo mist hij of zij geen moment van het gezinsleven. De Baby Set™ kan op de kinderstoel worden geplaatst zodra je kindje zelfstandig kan zitten, vanaf ongeveer 6 maanden. Ideaal voor wanneer je kindje gaat oefenen met de eerste hapjes!

Stokke kinderstoel

De Stokke® Steps™ kinderstoel: alles wat je gezin elke dag nodig heeft

Met zijn stevige materialen en slimme design biedt de Stokke® Steps™ kinderstoel comfort en veiligheid voor jouw kind tijdens het eten. De ronde zitting en rugleuning zorgen voor optimale ondersteuning terwijl de verstelbare voetensteun het gemakkelijk maakt voor je kind om op de stoel te klimmen.

Stokke kinderstoel

De kinderstoel kan worden gebruikt vanaf de geboorte, met de bijpassende accessoires. De Stokke® Steps™ wipstoel kan op de kinderstoel worden geklikt, zodat je kindje vanaf moment één bij jou aan kan schuiven aan tafel. Zodra je kindje zelfstandig kan zitten kan de baby zet op de kinderstoel worden geplaatst. Vanaf een leeftijd van 3 jaar kan de kinderstoel zonder accessoires worden gebruikt.

Stokke kinderstoel

De Stokke® Clikk™ kinderstoel: eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk mee te nemen

De Stokke® Clikk™ Kinderstoel is de perfecte kinderstoel voor ouders die op zoek zijn naar gemak en eenvoud. De kinderstoel is geschikt vanaf een leeftijd van 6 maanden tot 3 jaar. De lichtgewicht kinderstoel biedt een optimale zithouding.

Stokke kinderstoel

Met zijn eenvoudige montage, ergonomisch ontwerp en gemakkelijk schoon te maken materialen, is de Clikk ideaal voor thuis en voor onderweg. Er is zelfs een reistas verkrijgbaar voor de Clikk, zodat je hem moeiteloos overal mee naartoe kan nemen!

Stokke kinderstoel

Bezoek de Stokke shop in shop in één van onze Megastores

Of je nu kiest voor de tijdloze elegantie van de Tripp Trapp, de veelzijdigheid van de Steps™ Kinderstoel, of het gemak van de Clikk™ Kinderstoel, met Stokke kinderstoelen geef je jouw kind de beste start aan tafel. Met aandacht voor comfort, veiligheid en functionaliteit, zijn deze kinderstoelen een waardevolle toevoeging aan elk gezin.

Kom jij langs in één van onze Stokke shop in shops in Megastore Sliedrecht of Megastore Capelle a/d IJssel? Hier kan je alle kinderstoelen in het echt bekijken en helpen onze product experts je graag om een kinderstoel te vinden die bij jou en je kindje past!

Geplaatst op 8 april 2024