Cybex kinderwagen

Een Cybex kinderwagen staat voor luxe, schoonheid, functionaliteit en veiligheid. De kinderwagens zijn comfortabel, wendbaar en gemakkelijk te besturen. Ideaal voor in de stad! Door de verschillende modellen, kleuren frames en bekleding is er heel veel keuze en zal er altijd een wagen bij zitten die bij jou past. Bekijk op deze pagina het volledige aanbod en laat je inspireren!

Cybex kinderwagen

Cybex priam kinderwagen   Cybex ePriam kinderwagen   Cybex Balios kinderwagen   Cybex Mios kinderwagen   Cybex Gazelle S kinderwagen   Cybex Talos S kinderwagen   Cybex Avi kinderwagen   Cybex Zeno kinderwagen

5 producten

5 producten

De voordelen van een Cybex kinderwagen

Een Cybex kinderwagen is comfortabel, van uitstekende kwaliteit en heeft een luxe en stijlvolle uitstraling. De Cybex kinderwagen is de ideale wagen om er lekker samen met je kindje op uit te trekken. De kinderwagen voldoet aan al jouw wensen en is de ideale kinderwagen voor in de stad. Door de verschillende modellen die verkrijgbaar zijn kan jij kiezen voor een wandelwagen die het beste bij jou past. De kinderwagens kunnen allemaal worden gebruikt vanaf de geboorte van je kindje. Als je kindje net geboren is plaats je de reiswieg op het frame van de wagen. Hierin kan je kindje lekker liggen en slapen tot een leeftijd van ongeveer 6 maanden. Vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten, kan het wandelwagenzitje op de Cybex kinderwagen worden geplaatst. Hierin kan je kindje zitten en lekker om zich heen kijken! Bij de meeste kinderwagens kan het zitje in twee verschillende richtingen worden geplaatst; van je af gericht en naar je toe gericht. Vindt je kindje het heerlijk om de wereld te ontdekken? Plaats het zitje dan van je af gericht. Is het tijd voor wat minder prikkels of misschien een dutje? Plaats het zitje dan naar je toe gericht zodat je kindje naar jou kijkt.

De collectie Cybex kinderwagens bestaat uit veel verschillende modellen, met ieder zijn eigen unieke eigenschappen en functionaliteiten. Welke kinderwagen het beste bij jou past is afhankelijk van jouw levensstijl! Ga je vaak buiten wandelen en vindt je het heerlijk om op avontuur te gaan? Ga dan voor een kinderwagen van Cybex met grote wielen waarmee je moeiteloos over ieder terrein rijdt. Woon je in de stad of ben je hier regelmatig te vinden? Een kinderwagen met wat kleinere wielen is super wendbaar waardoor je moeiteloos door smalle straatjes manoeuvreert! Uiteraard zijn er ook Cybex kinderwagens te vinden waarbij al deze eigenschappen worden gecombineerd, zodat je overal op voorbereid bent.

De Cybex Priam kinderwagen: modern, stijlvol en comfortabel

De Cybex Priam kinderwagen is de meest populaire kinderwagen van Cybex. Deze kinderwagen is stijlvol, luxe, comfortabel voor je kindje en biedt optimaal rijcomfort. De functies van de kinderwagen maken het leven van jou als ouder nog gemakkelijker en zullen voldoen aan de hoogste verwachtingen!

De Cybex Priam kinderwagen kan worden gebruikt vanaf de geboorte van je kindje tot een leeftijd van 4 jaar, doordat de wagen wordt geleverd met een reiswiegje en een wandelwagenzitje. De kinderwagen is perfect voor alle situaties. In de stad kan je het wandelwagenzitje op tafelhoogte instellen zodat je kindje gezellig bij je aan tafel kan zitten! Ga je wandelen op het strand of een andere onregelmatige ondergrond? De kinderwagen heeft een unieke twee-wielstand waardoor je moeiteloos overal overheen rijdt. Wordt de Cybex Priam even niet gebruikt? Dan kan je de kinderwagen eenvoudig opvouwen met slechts één hand.

De kinderwagen is verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren. Je kan hiervoor kiezen voor een kleur frame en een kleur bekleding. Het frame van deze stijlvolle Cybex kinderwagen is verkrijgbaar in Silver Black, Silver Brown, Matt Black en Rosegold. Voor welke unieke combinatie ga jij?  

Een Cybex duo kinderwagen

Heb je meerdere kindjes van verschillende leeftijden, ben je in verwachting van een tweeling of hoop je na je eerste kindje op nog meer gezinsuitbreiding? Dan is de Gazelle S de ideale kinderwagen voor jou! De kinderwagen kan als mono kinderwagen gebruikt, voor één kindje, maar kan ook worden uitgebreid tot duo of tweeling kinderwagen. Het frame van de Cybex duo kinderwagen Gazelle S kan worden uitgeschoven zodat er twee reiswiegjes, twee zitjes of een reiswiegje en een zitje op kunnen worden geplaatst.

De reiswiegjes of zitjes worden achter elkaar op het frame van de kinderwagen geplaatst. Hierdoor is de Cybex kinderwagen lekker compact en ga je onbezorgd overal met je kindje(s) naartoe! Wanneer de kinderwagen voor één kindje wordt gebruikt, heb je lekker veel ruimte voor boodschappen. Er passen dan namelijk twee boodschappenmanden op de kinderwagen, waar tot een totaal van 23 kg aan spullen in meegenomen kan worden.

Cybex 3 in 1 kinderwagen

Alle Cybex kinderwagens kunnen worden uitgebreid tot 3 in 1 kinderwagen door er een groep 0 autostoeltje op te plaatsen. De Cybex autostoeltjes hebben een uitstekende kwaliteit, zijn heel functioneel en extreem veilig. Ze bieden optimale bescherming aan jouw kleintje en dit geeft jouw als ouder een heel veilig gevoel wanneer jullie samen onderweg zijn! Het is ideaal wanneer je een groep 0 autostoel op de kinderwagen van Cybex kan plaatsen, want zo kan je jouw kindje gemakkelijk meenemen wanneer je even snel een rondje door de stad wilt lopen of even wat boodschappen gaat doen. Je hoeft je kindje niet over te leggen van de autostoel naar de kinderwagen, hij of zij kan lekker blijven liggen!

Cybex 3 In 1 Kinderwagen | Baby & Tiener Megastore

Maak de Cybex kinderwagen compleet met bijpassende accessoires

Om de Cybex kinderwagen compleet te maken zijn bijpassende accessoires onmisbaar! Ook zorgt dit ervoor dat de kinderwagen nog comfortabeler wordt en het geeft de wagen een persoonlijke touch.

Een voetenzak is ideaal voor als het wandelwagenzitje eenmaal op het frame van de kinderwagen is geplaatst. Ga je buiten wandelen op een frisse herfstdag of in de winter? Gebruik de voetenzak en je kleintje zal het niet koud hebben! De voetenzakken van Cybex zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de bekleding van de kinderwagen, zodat je kan kiezen voor een complete set die bij elkaar past.

Neem alle essentiële babyspulletjes voor onderweg mee in een Cybex verzorgingstas. Kies voor een tas in de stijl van de kinderwagen en steel de show! De tassen van Cybex hebben lekker veel opbergruimte en handige opbergvakjes, zodat je onderweg alles binnen handbereik hebt.

De Cybex shop-in-shop

Baby & Tiener Megastore heeft een Cybex shop-in-shop in de vestiging in Sliedrecht. In deze shop kan je alle modellen kinderwagens uitgebreid bekijken en kunnen onze productexperts je voorzien van persoonlijk advies. Op de testbaan in onze vestigingen kun je zelfs alle kinderwagens even uittesten. Dit maakt de keus voor jouw perfecte wandelwagen wellicht wat makkelijker!