Onderdelen 1 tot 72 van totaal 97

Onderdelen 1 tot 72 van totaal 97

Autostoel achterwaarts

Autostoel achterwaarts, veilig vervoeren!

De belangrijkste functie van een autostoel is dat hij uw kindje veilig houdt in de auto. Niet alleen in geval van ongelukken, maar ook 'gewoon' tijdens het rijden. Met name in de eerste negen maanden is het dan belangrijk om de autostoel achterwaarts te monteren. Daarmee bedoelen we niet dat u een gewone autostoel achterwaarts moet plaatsen, maar dat u kiest voor een autostoeltje dat hier speciaal geschikt voor is.

Kinderen zijn in die eerste negen maanden nog veel te klein om met hun gezicht naar voren vervoerd te worden. Ze hebben in verhouding dan nog een zwaar hoofd en hun rug en wervelkolom zijn nog niet voldoende ontwikkeld. Hetzelfde geldt voor hun reactievermogen en reflexen. Kortom, als er iets gebeurt, kan dat ernstige gevolgen hebben voor uw kindje. Kies daarom voor een autostoel die achterwaarts gemonteerd kan worden, zodat met name de achterkant goed ondersteund wordt.

Achterwaartse autostoel bestellen

Een achterwaartse autostoel bestellen kan natuurlijk bij Baby & Tiener. Deze speciaalzaak verkoopt alles voor kinderen van alle leeftijden. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om baby's of om tieners. Ook voor achterwaartse autostoeltjes kunt u bij ons terecht. Via de webshop kunt u precies zien welke autostoelen geschikt zijn voor achterwaartse montage.

U ziet in ons assortiment verschillende bekende topmerken, zoals Cabino, Maxi-Cosi en Romer. U kunt het hele assortiment in één keer bekijken, maar het is ook mogelijk om te filteren op merk. Heeft u een bepaald budget in gedachten? Dan kunt u ook filteren op prijscategorie. Zo krijgt u alleen de mogelijkheden te zien die binnen uw budget vallen.

Gratis verzending

Baby & Tiener heeft regelmatig speciale acties, waarbij specifieke autostoeltjes gratis verzonden worden. Daarnaast geldt de gratis verzending op alle bestellingen van €99,99. Let op: hier gelden een aantal uitzonderingen, onder meer voor (grote) meubels en verzendingen naar het buitenland. Baby & Tiener verstuurt uw bestelling indien gewenst ook naar België en Duitsland. Hiervoor gelden andere tarieven dan voor verzending binnen Nederland. Plaats vandaag nog uw bestelling en profiteer van de kwaliteit én het voordeel van Baby & Tiener!