12 Artikel(en)

12 Artikel(en)

Cabino

Veilig zitten: Cabino autostoel

Aan een autostoeltje worden veel eisen gesteld. Niet alleen vanuit bijvoorbeeld de Europese Unie, maar ook vanuit ouders. Een autostoel moet toch tenminste comfortabel, ergonomisch en natuurlijk heel erg veilig zijn. Een Cabino autostoel voldoet aan al die eisen. En meer! Een Cabino autostoel is een stoel waar u op kunt rekenen. Het merk wordt geleverd door I. C. S. Trading Company, een bedrijf dat gespecialiseerd is in autostoeltjes, kinderwagens en aanverwante producten. Het levert ook artikelen van het merk Xadventure; daarmee bevindt een autostoel van Cabino zich in goed gezelschap.

U koopt uw nieuwe Cabino autostoel natuurlijk bij Baby & Tiener, dé speciaalzaak als het gaat om alles wat met kinderen te maken heeft.

Autostoel van Cabino bestellen

Een autostoel van Cabino bestellen bij Baby & Tiener is heel eenvoudig. U kunt direct - 24 uur per dag en 7 dagen per week - uw keuze maken uit het brede assortiment. Welke keuze u maakt, hangt natuurlijk af van onder meer de leeftijd en het gewicht van uw kind. Autostoeltjes zijn verdeeld in verschillende groepen: groep 0, groep 1, groep 2 en groep 3. Sommige stoeltjes combineren groepen, waardoor ze langer gebruikt kunnen worden.

Aan de linkerkant van de pagina vindt u een handige filtermogelijkheid. Selecteer daar het gewicht van uw kind of geef direct aan in welke groep u een autostoeltje zoekt. U krijgt dan alleen de mogelijkheden te zien die voor u van toepassing zijn.

Laagste prijs garantie

Uw Cabino autostoel kopen bij Baby & Tiener heeft veel voordelen. Allereerst natuurlijk het grote assortiment. U vindt bij ons niet alleen producten van Cabino, maar ook van tal van andere merken. Het is een one-stop-shopping ervaring voor alles wat met kinderen te maken heeft. Daarnaast kunt u altijd rekenen op aantrekkelijke tarieven. Vergelijken is niet nodig, want wij bieden de laagste prijs garantie.

U kunt uw aankopen doen in onze fysieke megastores in Sliedrecht en Capelle aan den IJssel, maar ook gewoon uw bestelling via internet plaatsen. Alles wat voor 15:00 besteld wordt, wordt de volgende dag al geleverd, mits het op voorraad is. Daarnaast bieden we veel veilige betaalmethodes, waaronder achteraf betalen. Ook krijgt u bij bestellingen via internet natuurlijk 14 dagen bedenktijd.