Onderdelen 1 tot 72 van totaal 421

 

Onderdelen 1 tot 72 van totaal 421

 

Cybex

Cybex autostoel: stijlvolle veiligheid

Autostoeltjes die niet alleen heel veilig zijn, maar ook volledig aangepast zijn op de wensen en eisen die samengaan met een stedelijke levensstijl? Dan is een Cybex autostoel écht iets voor u. Cybex is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van innovatieve producten, waarbij de veiligheid altijd scherp in de gaten wordt gehouden. Ook functionaliteit speelt een essentiële rol. Deze benadering heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf al meerdere keren prijzen heeft gewonnen en maar liefst negen keer de Red Dot Design Award in de wacht heeft gesleept.

Kortom, wie kiest voor een Cybex autostoel kan rekenen op een hoge mate van kwaliteit, innovativiteit en natuurlijk veiligheid!

'Out of the box' denken

Het bijzondere van de Cybex autostoel is dat duidelijk zichtbaar is dat het bedrijf 'outside the box' denkt. Er wordt gebruik gemaakt van ervaringen van ouders, gecombineerd met geavanceerde technieken, om zo tot oplossingen te komen die niet alleen werken, maar ook wat toevoegen ten opzichte van andere producten.

Voor een mooie Cybex autostoel bent u bij Baby & Tiener aan het juiste adres. Wij verkopen autostoelen voor verschillende leeftijden en natuurlijk in verschillende uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor de speelse en betrouwbare Aton Q, of ga voor de wat grotere Juni 2. Bekijk ons assortiment en zie dat er altijd een autostoel is die uw kind helemaal veilig houdt.

Vandaag besteld, morgen in huis

Wilt u graag een nieuwe Cybex autostoel bestellen, maar kunt u hier niet te lang op wachten? Dat is geen enkel probleem. Wij hebben namelijk vrijwel alle producten in onze webshop op voorraad, waardoor we snel kunnen leveren. Als een bestelling voor 15:00 bij ons geplaatst wordt, kunnen we die in de regel de volgende dag al bij u af laten leveren. Bestelt u voor meer dan €99,99? Dan is dit zelfs helemaal gratis.

Houd daarnaast onze aanbiedingen in de gaten; daarmee kunt u nog meer besparen op de verzendkosten of op de winkelprijs. Liever de Cybex autostoel in het echt bekijken? Bezoek dan één van onze megastores. Wij beschikken over vestigingen in Capelle aan den IJssel en Sliedrecht.