Onderdelen 1 tot 72 van totaal 137

Onderdelen 1 tot 72 van totaal 137

Autostoel baby geschikt voor kinderen van 0 tot 18 kg

Zodra je op zoek gaat naar een baby autostoel, komt er veel op je af. Het aanbod baby autostoeltjes is zo groot, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Om de zoektocht naar de juiste baby autostoel zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben we ons aanbod baby autostoeltjes opgedeeld in diverse categorieën, waarbij we onderscheid maken in gewichtsklasse. Welke baby autostoel geschikt is voor jouw kindje, is namelijk afhankelijk van zijn of haar lengte en gewicht. Het is belangrijk dat jouw kindje veilig vervoerd kan worden in een comfortabel zitje. Bij Baby & Tiener vinden we namelijk dat veiligheid en comfort voorop staat, vandaar dat al onze baby autostoeltjes voldoen aan de Europese regelgeving. Zo weet je zeker dat jouw kindje veilig vast zit in de auto.

Baby autostoel 0 tot 18 kg voor een veilige en comfortabel rit

Op deze pagina vind je alle baby autostoelen, die geschikt zijn voor kinderen in de gewichtsklasse van 0 tot 18 kg. Dit zijn ook wel de baby autostoelen uit groep 0. De autostoeltjes uit groep 0 zijn namelijk geschikt voor baby’s van 0 tot 13 kg. In ons ruime assortiment vind je ook baby autostoeltjes van diverse topmerken, waaronder de Maxi-Cosi autostoelen, Cybex autostoelen en Römer autostoelen. Deze populaire merken staan bekend om comfortabele baby autostoeltjes, die voldoen aan de Europese regelgeving. Baby autostoeltjes met de labels volgens de Europese normen ECE R44 en ECE R129 (i-Size norm) zijn goedgekeurd.

Specifieke kenmerken baby autostoel 0 tot 18 kg

Baby autostoeltjes in de categorie van 0 tot 18 kg zijn voorzien van specifieke kenmerken om veiligheid te garanderen. Deze autostoeltjes uit autostoel groep 0 zijn over het algemeen altijd achterwaarts geplaatst. Dat betekent dat de baby met de rug tegen de rijrichting in ligt en dus naar de stoel of achterbank kijkt. Kinderen zijn op deze jonge leeftijd namelijk nog erg kwetsbaar. Deze positie in het baby autostoeltje biedt op deze manier meer steun aan het hoofdje en het nekje van het kindje. We gaan er natuurlijk niet vanuit, maar mocht er iets gebeuren onderweg, dan zit jouw kindje op deze manier veilig in het baby autostoeltje.

Autostoel baby online bestellen via de webshop

Heb je in ons uitgebreide aanbod van baby autostoeltjes van 0 tot 18 kg een geschikte autostoel gevonden? Dan kun je deze eenvoudig bestellen via onze webshop. We begrijpen echter dat je graag zeker wil zijn van de juiste keuze. Het is belangrijk dat jouw kindje goed past in de baby autostoel, maar uiteraard ook dat de baby autostoel goed in de auto past. Voor persoonlijk advies kun je uiteraard contact met ons opnemen, maar je kunt ook één van onze babywinkels in Capelle aan den IJssel of Sliedrecht bezoeken. In onze babywinkels kun je rekenen op goede service en leuke aanbiedingen. Wil je graag meer informatie over de regelgeving omtrent autostoeltjes van 0 tot 18 kg? Neem dan contact met ons op.