Onderdelen 1 tot 72 van totaal 136

Onderdelen 1 tot 72 van totaal 136

Autostoel groep 1 geschikt voor kinderen van 9 tot 18 kg

Voor kersverse ouders is het vaak even zoeken: welk autostoeltje is nu het meest geschikt voor mijn kind? Deze vraag blijft relevant naarmate een kind groter wordt. De eisen die aan een autostoel gesteld worden, blijven immers veranderen. Bij de aanschaf van een autostoeltje is het altijd belangrijk om met twee zaken rekening te houden. Ten eerste is het belangrijk om de gewichtsklasse te controleren. Een autostoel groep 1 wordt ook wel een autostoel 9 tot 18 kg genoemd. Deze is geschikt voor kinderen met een leeftijd van ongeveer 9 maanden tot 4 jaar. Een autostoel 9 tot 18 kg wordt veelal gebruikt als opvolger van de autostoel groep 0 of 0+. Ben je op zoek naar een autostoel voor een ouder kind? Bekijk dan eens ons ruime aanbod in de categorie autostoel groep 2.

Autostoel met ISOfix voor een veilige autorit

Naast het controleren van de gewichtsklasse, is het ook van belang om goed te letten op de bevestigingsmogelijkheden in de auto. De autostoel groep 1 wordt meestal vastgezet met een 3-puntsgordel of een ISOfix-bevestiging. Het kindje zelf kan vastgezet worden met behulp van een harnasgordel of een vangtafel. Een autostoel met ISOfix zorgt voor extra veiligheid door middel van een extra gordel. Een autostoel met ISOfix heeft een kliksysteem, waardoor de kans op een onjuiste bevestiging kleiner is. De ISOfix geïntegreerde autostoelen zijn geschikt voor autostoel groep 1 en tevens voor autostoel groep 0 en autostoel groep 2. Nieuwsgierig naar een autostoel met ISOfix? Bekijk dan ook ons totale aanbod van ISOfix geïntegreerde autostoelen.

Achterwaartse autostoel of voorwaartse autostoel

Bij een autostoel groep 1 heb je de keuze uit een voorwaartse of achterwaartse autostoel. Het belangrijkste kenmerk van een autostoel groep 1 is dat een kind meestal in de rijrichting van de auto kijkt. Sommige merken hebben de mogelijkheid om eerst achterwaarts gericht geplaatst te worden, om daarna voorwaarts gericht gebruikt te worden. Dit in tegenstelling tot de achterwaartse autostoel uit groep 0. Kinderen tot 1 jaar (of 13 kilo) zijn nog te klein voor een voorwaartse autostoel.

Autostoel groep 1 van diverse topmerken

Het aanbod van autostoel groep 1 bestaat uit diverse topmerken en verschillende uitvoeringen. Je hebt de keuze uit een exemplaar van onze Basic Collectie of kies voor een autostoel groep 1 van bekende merken zoals een BeSafe autostoel, Cabino autostoel, Cybex autostoel, Maxi-Cosi autostoel of Römer autostoel. In alle gevallen kun je natuurlijk rekenen op een uitstekende service van Baby & Tiener.

Peuter autostoel online kopen

Heb je een geschikte peuter autostoel gevonden in onze webshop en wil je graag een bestelling plaatsen? Dat kan eenvoudig via onze webshop. Ben je op zoek naar wat meer advies over een peuter autostoel? Bezoek dan één van onze babywinkels in Sliedrecht of Capelle aan den IJssel. Je kunt hier rekenen op een goede service van onze deskundigen. Heb je vragen over de regelgeving omtrent autostoel groep 1? Neem dan contact met ons op.