4 Artikel(en)

4 Artikel(en)

Maxi-Cosi Axiss

Een autostoeltje dat geschikt is voor je peuter, ook als die zwaarder of ouder wordt? Dan zit u met de Maxi-Cosi Axiss helemaal goed. De Maxi-Cosi Axiss houdt rekening met de veiligheid van uw kind, maar biedt ook wat extra gemak aan ouders. Zo is er rekening gehouden met het feit dat het, naarmate een kind ouder en groter wordt, steeds lastiger kan zijn om het uit de auto te halen.

De Maxi-Cosi Axiss kan 90 graden linksom of rechtsom draaien, waardoor uw peuter gemakkelijk zelf in- en uit kan stappen en ook het vastzetten ineens heel gemakkelijk gaat. Maar dat is nog niet alles; ook aan comfort voor elke lengte en elk gewicht is gedacht.

Comfortabele Maxi-Cosi Axiss autostoel

De Maxi-Cosi Axiss autostoel is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 9 maanden tot 4 jaar oud. Dit staat ongeveer gelijk aan een gewicht van 9 tot 18 kilo. Afhankelijk van de lengte en het gewicht worden natuurlijk andere eisen gesteld aan de Maxi-Cosi Axiss autostoel. Daar is op vernuftige manier rekening mee gehouden; de stoel beschikt namelijk over acht comfortabele standen, die bedoeld zijn om uw peuter helemaal te laten relaxen. De standen variëren van een zitstand tot een slaapstand.

Het comfort voor ouders komt onder meer tot uiting in de eenvoudige gordelloop met spanner, die het mogelijk maakt om het peuterautostoeltje gemakkelijk en veilig te installeren. De kleurindicator geeft bovendien aan of het stoeltje daadwerkelijk op de juiste manier geplaatst is. Eenmaal geplaatst, biedt de Maxi-Cosi Axiss optimale bescherming tegen aanrijdingen van de zijkant, dankzij het Side Protection System.

Gemakkelijk bestellen

Gunt u uw peuter ook het beste en gaat u daarom voor optimale veiligheid, kwaliteit én comfort? Dan komt u als vanzelfsprekend terecht bij Baby & Tiener. Baby & Tiener is dé speciaalzaak voor baby's en tieners en alles wat daar tussenin zit. U vindt bij ons een breed assortiment aan Maxi-Cosi Axiss autostoelen, in diverse kleuren en met verschillende motieven. Ook voor andere autostoeltjes, van Maxi-Cosi of andere merken, bent u bij ons aan het juiste adres.

Plaats nu uw bestelling en wij zorgen ervoor dat u deze zo snel mogelijk in huis hebt!