Onderdelen 1 tot 72 van totaal 105

Onderdelen 1 tot 72 van totaal 105

Autostoel 9 tot 36 kg voor een veilige en comfortabele rit

Als kinderen wat groter worden, hebben ze ook een andere vorm van bescherming nodig. Waar een baby autostoel nog toereikend is voor kinderen van maximaal 13 kg, hebben kinderen vanaf dat gewicht meer aan een autostoel uit groep 2. Een autostoel 9 tot 36 kg kan vervolgens dienst doen voor kinderen vanaf ongeveer 9 maanden, tot zo'n 12 jaar. Kortom; in de regel is een autostoel 9 tot 36 kg een goede opvolger voor de baby autostoel, die een langere tijd mee kan en het is tegelijkertijd de laatste autostoel voor kinderen die je nodig hebt.

Autostoel groep 2: hoe ziet de autostoel eruit?

Een autostoel 9 tot 36 kg uit autostoel groep 2 heeft een wat andere opzet dan een autostoel uit groep 0. Omdat deze autostoel bedoeld is voor grotere kinderen, wordt hij 'gewoon' - met het gezicht in de rijrichting - in de auto geplaatst. Jouw kind kan dan recht vooruit kijken en zien waar de auto naar toe gaat. De autostoel 9 tot 36 kg kan in het begin gecombineerd worden met zitting- of autostoelverhogers, zodat jouw kindje tijdens een comfortabele rit ook naar buiten kan kijken. Zodra het kind wat groter wordt, is dat meestal niet meer nodig. Daarnaast heeft de autostoel 9 tot 36 kg over het algemeen ook stevige hoofdsteunen en zijsteunen, zodat er ook voldoende bescherming is bij een aanrijding vanaf de zijkant. De autostoel 9 tot 36 kg voldoet overigens ook aan de Europese regelgeving omtrent autostoeltjes. Zo bent u altijd verzekerd van voldoende veiligheid.

Lijkt zo'n autostoel 9 tot 36 kg jou ook wel handig? Bekijk dan het bovenstaande assortiment bij Baby & Tiener. Hier vindt je autostoelen van topmerken als Maxi-Cosi autostoelen, Römer autostoelen en Cybex autostoelen. Naast leuke aanbiedingen, kun je bij Baby & Tiener ook altijd rekenen op een uitstekende service.

Autostoel 9 tot 36 kg eenvoudig bestellen via de webshop of in de winkel

Een autostoel 9 tot 36 kg bestellen bij Baby & Tiener is altijd voordelig. Dankzij een groot assortiment kunnen wij altijd aantrekkelijke prijzen bieden voor een autostoel 9 tot 36 kg. Heb je de autostoel 9 tot 36 kg snel nodig? Plaats dan voor 15.00 uur een bestelling, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat deze de volgende dag al geleverd wordt. Uiteraard krijg je op de bestelling ook 14 dagen bedenktijd en bieden we de mogelijkheid om achteraf te betalen. Zo kun je ook goed controleren of het door jouw gekochte autostoeltje ook de juiste is. Voor persoonlijk advies ben je altijd van harte welkom in onze babywinkel in Sliedrecht of Capelle aan den IJssel. Heb je nog vragen over een geschikte autostoel 9 tot 36 kg? Neem dan contact met ons op.