38 Artikel(en)

38 Artikel(en)

Kinderen 9 tot 36 kg

Als kinderen wat groter worden, hebben ze ook een andere vorm van bescherming nodig. Waar een baby autostoel nog toereikend is voor kinderen van maximaal 13 kilo, hebben kinderen vanaf dat gewicht meer aan een autostoel uit groep 2. Zo'n autostoel - voor 9 tot 36 kilo - kan vervolgens dienst doen voor kinderen vanaf ongeveer 9 maanden, tot zo'n 12 jaar. Kortom; in de regel is een autostoel tot 36 kilo een goede opvolger voor de baby autostoel en tegelijkertijd de laatste autostoel die u nodig hebt.

Hoe ziet een autostoel uit groep 2 eruit?

Een autostoel uit groep 2 heeft een wat andere opzet dan een autostoel uit groep 0. Omdat deze stoel bedoeld is voor grotere kinderen, wordt hij 'gewoon' - met het gezicht in de rijrichting - in de auto geplaatst. Uw kind kan dan recht vooruit kijken en zien waar de auto naar toe gaat. De stoelen kunnen in het begin gecombineerd worden met zitting- of autostoelverhogers, maar zodra het kind wat groter wordt, is dat meestal niet meer nodig. Daarnaast hebben dit soort autostoeltjes over het algemeen ook stevige hoofdsteunen en zijsteunen, zodat er ook voldoende bescherming is bij een aanrijding vanaf de zijkant.

Lijkt zo'n autostoel voor 9 tot 36 kg u ook wel handig? Bekijk dan nu het assortiment bij Baby & Tiener. Hier vindt u autostoelen van topmerken als Recaro, Cabino en Cybex en kunt u rekenen op een uitstekende service.

Altijd voordelig

Bestellen bij Baby & Tiener is altijd voordelig. Dankzij een groot assortiment kunnen wij altijd aantrekkelijke prijzen bieden. Daarnaast betaalt u bij bestellingen vanaf €49,99 geen verzendkosten. Heeft u uw autostoeltje heel snel nodig? Plaats uw bestelling dan voor 15:00, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat deze de volgende dag al afgeleverd wordt. Natuurlijk krijgt u op al uw bestellingen 14 dagen bedenktijd en bieden we ook de mogelijkheid om achteraf te betalen.