1 Artikel(en)

1 Artikel(en)

Römer

Römer autostoel: innovatieve kwaliteit

Het is best een kunst om als bedrijf zowel innoverend te blijven, als een gedegen, bewezen kwaliteit te bieden. Britax Römer slaagt daar heel goed in. Het bedrijf produceert onder meer de Römer autostoel en richt zich vooral op een combinatie van kwaliteit, veiligheid en innovatie. Het bedrijf produceerde oorspronkelijk alleen veiligheidshelmen, maar na 1970 ging het zich specialiseren in veiligheid voor kinderen. Het ontwikkelen van een autostoel werd vervolgens een logische stap. Inmiddels is het bedrijf wereldwijd actief en heeft het vestigingen verspreid over de hele wereld.

Belangrijker nog: het bedrijf biedt een uitgebreide lijn met Römer autostoelen, waarbij aan elke leeftijd én aan elke levensstijl gedacht is. Maximale kindveiligheid in het wegverkeer staat hierbij altijd centraal.

Autostoel Römer bestellen

Wie een autostoel van Römer wil bestellen, kan dat gewoon vanuit huis doen. Baby & Tiener biedt namelijk een uitgebreid assortiment Römer autostoelen, gewoon in de webshop. U kunt hier alle modellen bekijken, de specificaties lezen en kijken in hoeverre een bepaald model aansluit bij wat u zoekt. Ga bijvoorbeeld voor de mooie Römer Kid of de opvolger Kid II. Ook erg populair is de KidFix SL, een trendy model dat veel ondersteuning biedt.

Natuurlijk is het belangrijk om er wel op te letten dat de autostoel helemaal bij u past. Daarom kunt u uw ideale autostoel van Römer vinden met behulp van de zoekfilters aan de linkerkant van de pagina. Filter op kleur, prijs, bevestigingswijze en groep en kom zo tot de beste keuze.

Vandaag besteld, morgen in huis

Een belangrijk voordeel van uw Römer autostoel bestellen bij Baby & Tiener is dat we deze snel kunnen leveren. Wij houden vrijwel alle producten in onze webshop op voorraad. Als u vandaag uw bestelling voor 15:00 plaatst, dan kan deze in de regel de volgende dag al bij u thuisbezorgd worden. En bestelt u voor meer dan €99,99, dan wordt uw bestelling helemaal gratis thuisbezorgd. Let op: hier zijn een aantal uitzonderingen op van toepassing. Indien gewenst kunnen wij niet alleen binnen Nederland bezorgen, maar ook in Duitsland en België. Hiervoor gelden aangepaste verzendkosten.