Zitverhogers

Kinderen tot 135 cm zijn in Nederland verplicht om met een goedgekeurde autostoel te reizen. Een zitverhoger is geschikt voor kinderen vanaf 125 cm en behoort tot de gewichtsklasse 22 tot 36 kg. Het grootste verschil tussen een zitverhoger en een autostoeltje is de manier van vastzetten. Je zet je kindje in een zitverhoger namelijk vast met een autogordel. In een autostoeltje gebruik je de vijfpuntsgordel om je kindje vast te zetten.

4 producten

4 producten

Zitverhoger bevestigen in de auto

Je bevestigt de zitverhoger eenvoudig en veilig in de auto met behulp van de autogordel. Het is belangrijk dat de autogordel hierbij netjes over de schouder van het kind loopt en dat het heupgedeelte van de gordel via de heupen loopt. Dit stimuleert een ergonomische houding en zorgt voor een veilige en comfortabele reis. Bovendien kan je kindje lekker naar buiten kijken. Dit maakt het reizen niet alleen comfortabel, maar ook erg leuk!

Voordelen van een zitverhoger

Een ECE-R44/04 goedgekeurde zitverhoger biedt naast veiligheid ook veel gemak. Lees hier de voordelen van het gebruik van een autostoelverhoger:

  • Veilige en eenvoudige bevestiging met behulp van de autogordel;
  • Gemakkelijk uit te lenen aan bijvoorbeeld opa en oma;
  • Dankzij het kleine formaat is het mogelijk om twee of drie zitverhogers te installeren op de achterbank;
  • Eenvoudig op te bergen.

Een zitverhoger kopen

Heb je een geschikte zitverhoger gevonden en wil je graag een bestelling plaatsen? Dat kan eenvoudig via onze webshop. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is de volgende dag in huis.

Ontdek de mogelijkheden van een zitverhoger in ons autostoelen testcenter!

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de keuze van de juiste autostoel? Neem contact met ons op of bezoek ons autostoelen testcenter in Megastores Sliedrecht en Capelle a/d IJssel! Onze product experts staan graag voor je klaar en laten je zien hoe je de zitverhogers het beste kunt gebruiken. Je kunt hier rekenen op een goede service en natuurlijk extra veel voordeel!