Filteren

Achterwaartse autostoeltjes

De nieuwste veiligheidsnorm is om baby’s zo lang mogelijk achterwaarts te vervoeren. Wij adviseren om dit tot minimaal 15 maanden te doen. De baby kijkt bij het achterwaarts vervoeren naar de rugleuning van de stoel of achterbank en ligt met de rug tegen de rijrichting in. In deze positie worden de nek en het hoofdje beter beschermd bij botsingen. Geïnteresseerd in een achterwaarts autostoeltje voor je kind? Scroll dan snel verder!

221 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
 1. Silver Cross Autostoel Groep 0 Simplicity Black
  Silver Cross Autostoel Groep 0 Simplicity Black
  Waardering:
  0%
  € 199,00
 2. Maxi Cosi Autostoel Rock Sparkling Blue
  Maxi Cosi Autostoel Rock Sparkling Blue
  Waardering:
  0%
  Normaal € 139,00 Speciale prijs € 99,00
 3. Maxi Cosi Autostoel Rock Nomad Sand
  Maxi Cosi Autostoel Rock Nomad Sand
  Waardering:
  0%
  Normaal € 139,00 Speciale prijs € 99,00
 4. Maxi-Cosi Autostoel CabrioFix Essential Blue
  Maxi Cosi Autostoel CabrioFix Essential Blue
  Waardering:
  0%
  € 99,00
 5. Maxi-Cosi Autostoel CabrioFix Essential Red
  Maxi Cosi Autostoel CabrioFix Essential Red
  Waardering:
  0%
  € 99,00
 6. Maxi-Cosi Autostoel CabrioFix Essential Grey
  Maxi Cosi Autostoel CabrioFix Essential Grey
  Waardering:
  0%
  € 99,00
 7. Maxi Cosi Autostoel Tinca Essential Graphite
  Maxi Cosi Autostoel Tinca Essential Graphite
  Waardering:
  0%
  € 149,00
 8. Maxi Cosi Autostoel Tinca Essential Blue
  Maxi Cosi Autostoel Tinca Essential Blue
  Waardering:
  0%
  € 149,00
 9. Maxi Cosi Autostoel Tinca Essential Red
  Maxi Cosi Autostoel Tinca Essential Red
  Waardering:
  0%
  € 149,00

221 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Autostoel achterwaarts, veilig vervoeren!

De nieuwste veiligheidsnorm is om baby’s zo lang mogelijk achterwaarts te vervoeren. Wij adviseren om dit tot minimaal 15 maanden te doen. De baby kijkt bij het achterwaarts vervoeren naar de rugleuning van de stoel of achterbank en ligt met de rug tegen de rijrichting in. In deze positie worden de nek en het hoofdje beter beschermd bij botsingen. Baby’s hebben namelijk in verhouding een zwaar hoofd en hun rug en wervelkolom zijn nog onvoldoende ontwikkeld om een klap op te vangen. Hetzelfde geldt voor hun reactievermogen en reflexen. Het is daarom belangrijk om de autostoel achterwaarts in de auto te bevestigen. Zodat de baby tijdens het reizen een goede positie kan aannemen en veilig vastzit in de auto. Alles voor een veilige autorit!

Installatie in de auto

Een autostoel achterwaarts in de auto bevestigen kan op verschillende manieren. Dit kan met behulp van de autogordel, maar ook met Isofix. Isofix zijn bevestigingsbeugels die zich tussen de rugleuning van de achterbank bevinden en zijn verbonden met de carrosserie van de auto. Met behulp van de isofix haken, kan de autostoel eenvoudig worden vastgeklikt in de isofix bevestigingsbeugels in de auto. Hierdoor is de kans op een onjuiste bevestiging kleiner. Alle auto’s die na november 2012 zijn geproduceerd, beschikken over deze mogelijkheid. Voor extra veiligheid is de autostoel isofix ook vaak uitgerust met een extra gordel, ook wel de Top Tether genoemd. Benieuwd naar een autostoel met isofix? Ontdek ons aanbod isofix geïntegreerde autostoelen hier!

Ruim assortiment achterwaartse autostoelen

Bij Baby & Tiener Megastore vind je het grootste assortiment achterwaartse autostoelen. Ons aanbod bestaat uit topmerken als Maxi-Cosi, Cybex, Nuna en Recaro. Overtuigd van achterwaarts vervoeren? Neem snel een kijkje naar ons assortiment achterwaartse autostoeltjes!

Achterwaartse autostoel bestellen

Heb je een geschikte achterwaartse autostoel gevonden en wil je graag een bestelling plaatsen? Dat kan eenvoudig via onze webshop. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is de volgende dag in huis.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de keuze van de juiste autostoel? Neem contact met ons op of bezoek ons autostoelen testcenter in Megastores Sliedrecht en Capelle a/d IJssel! Onze product experts staan graag voor je klaar en laten je zien hoe je de autostoeltjes het beste kunt gebruiken. Je kunt hier rekenen op een goede service en natuurlijk extra veel voordeel!