Filteren

Cabino autostoeltjes

Op zoek naar een veilige en praktische autostoel? Neem dan eens een kijkje naar een Cabino autostoel. Een Cabino autostoel is altijd getest en goedgekeurd volgens de strenge Europese veiligheidsstandaarden ECE R 44/04. Met een Cabino autostoel reist je kleintje altijd comfortabel en veilig in de auto. Bovendien groeien de meeste autostoelen van Cabino met je kindje mee, zodat je lang plezier kunt hebben van deze fijne autostoel. Is een Cabino autostoel echt iets voor jou? Scroll dan snel verder!

12 producten

12 producten

Veilig onderweg met een Cabino autostoel

Op zoek naar een veilige en praktische autostoel? Neem dan eens een kijkje naar een Cabino autostoel. Een Cabino autostoel is altijd getest en goedgekeurd volgens de strenge Europese veiligheidsstandaarden ECE R 44/04. Met een Cabino autostoel reist je kleintje altijd comfortabel en veilig in de auto. Bovendien groeien de meeste autostoelen van Cabino met je kindje mee, zodat je lang plezier kunt hebben van deze fijne autostoel.

Een Cabino autostoel veilig bevestigen in de auto

Je kunt een Cabino autostoel eenvoudig en veilig bevestigen in de auto. Dit kan met behulp van de autogordel, maar sommige Cabino autostoelen zijn ook met isofix uitgerust. Isofix zijn bevestigingsbeugels die zich tussen de rugleuning van de achterbank bevinden en zijn verbonden met de carrosserie van de auto. Met behulp van de isofix haken, kan de Cabino autostoel eenvoudig worden vastgeklikt in de isofix bevestigingsbeugels in de auto. Hierdoor is de kans op een onjuiste bevestiging kleiner. Benieuwd naar ons aanbod Cabino autostoelen met isofix? Ontdek ons aanbod hier!

Een Cabino autostoel kopen

Cabino ontwerpt autostoeltjes voor alle groepen. Ben je benieuwd naar ons aanbod? Neem snel een kijkje naar ons online aanbod en filter op groep:

Bezoek ons autostoelen testcenter en probeer de Cabino autostoel uit!

Wil je de Cabino autostoel eerst even bekijken? Kom dan eens langs bij één van onze autostoelen testcenters. In onze autostoelen testcenters in Megastores Sliedrecht en Capelle a/d IJssel staan onze product experts graag voor je klaar. Zij vertellen je graag alles over de Cabino autostoel en laten je graag zien hoe je deze het beste kunt gebruiken!